***** 2011 Mart Hamileleri *****

mavibebek ben normalde zayıfım sadece top gibi bi karnım var 50 kiloyla hamile kaldım şimdi 61-62 çıkıyorum hayatımda ilk defa 60 ları görüyorum....ama bu aralar kilom hep sabit hiç değişmiyor neden acaba??? bi kaç kilo daha alsam fena olmaz aslında...:26:

bence sende kilo konusunu hiç kafana takma her şey bebişler içinnnn kilo transfer olayı olsa alırdım senden :)

ben de toplamda 9 kg aldım (7'si ilk 3 ay) iki aydır kilo almıyorum... hedefim 10-11'le filan bitirmek ama bakalım...

Canım çok sağol.Bu transfer işini düşünmek lazım.
Hepinizi öpüyorum okul vakti geldi çıkmam lazım.Okulda son 3 haftam bu arada.avaş yavaş onuda bitirdim.

Ben de 10 kilo aldım 48 dim 58 lerdeyim şu aralar , sadece bir karın var bende o da böyle öne doğru çıkmış vaziyette. Birde herkes bana erkekmi diye soruyor şimdiye kadar hiç kız diyen olmadı daha, erkek bebekte karın sivri olurmuş başka yerden kilo alınmazmış gibi hurafeleri var milletin

çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Inşallah bebeğini güzelce çıkartıp evine götürdüğün zamanlarıda görürsün çabucak.

Bende ayın 31 inde ayrılcam öfff daha çok varrr. Neyse bizde bugün doktordan geldik maşallah herşey yolunda ve iyi.

Bu arada ben öyle acayip kilolar aldımki hedef falan kalamadı yani 53 falandım şimde 76 oldum

evet bu hurafeler her yerde aynı desene
sende çok kilo almamışsın, kilo alımı sizlerde de sabit mi son zamanlarda...

canım üzülme sen zaten zayıfmışsın... benim 9 kilo almış halim bile senden fazla, 78 kiloyum....hem de boyum 1,60 ..Adile Naşit gibi bişeyim yani... yuvarlanıp gidiyorum işte...

maşallah bebişine canım gözün aydın
yaa kızlar belki şaşıracaksınız ama gerçekten, ben hamişlere kiloyu çok yakıştırıyorum, ne güzel olmuşsundur ırmakcığım..bende isterdim şöyle etli butlu bi hamiş olmayı :))

ya aynı şeyi banada sölüyorlar benim karnımda sivri. Okadarda eminlerki kız olması imkansız gibi konuşuyorlar.

Bende 47 ile kaldım şimdi 52 yim bakalım nasıl sonlandırıcaz :)

merhaba bayanlar

valla bende icebreezer dogum yaptiktan sonra bir tetikteyim sormayin...allah hayirlisi ile hastaneden cikmayi nasip etsin onla bebisine...

dunden berdir aldigim tum bebek kiyafetlerini yikiyorum..bebegin yatak ortulerini pofuduk yatagini bile yikadim hepsi temizken bide..battaniyelerini yikiyorum simdide evde heryerde bebek kiyafeti astim balkonda iki askilik dolu evde koltuklarda her yerde..aksama kadar kurusun utuleyecegim insallah.yeni aldigim coraplari bile yikadim..yarin boyaci gelecek insallah odayida boyattimmi bitti isi..ama korkuyorum yorulurum arada birsey olur diye 1 saat is yapiyorsam 2 saat oturuyorum..

dogum icin resmen bavul hazirladim...icine bebek kiyafetlerini birde kendi kiyafetlerimi koyacagim..motorlu sut pompasida aldim..simdi sitelerden neler koyulur detay onlara bakacagim..

he birde el yikama ve matik dalan aldim granurlu..simdi yikadigim icin biliyorum cok begendim el yikamasi acayip kopuruyor temizlendigini hissedebiliyorsun..makinada battaniyelerini falan matik yikadim baya guzel tavsiye ederim...

:)))) canım çok saol iyi moral oldun. yakışmıyor değil hani :76: neyse bir an önce güzelce sağlıcaklı doğum yapıp. veririm kiloları inşallah.

kolay gelsin dunedain.
bende bir alabaliysem bebeğimin cicilerini onları zevkle yıkayıp ütüleyebilseydim :/ bakım ürünlerini aldım sebamed den birde chicco dan doğal banyo süngeri aldım. İlk defa denicem bu banyo süngerini umarım kızımın hoşuna gider. Eşimle ben okadar hassas davranıyoruzki herşeyi doğal olsun diye. Bazı şeylerin varlığını kızımızın sayesinde öğreniyoruz :)

Maaşallah bebişe , kilolarıda amannn boşver verirsin nasılsa doğumdan sonra , ben de ilk hamileliğimde 45 kiloyla hamile kaldım çirozun tekiydim :) doğuma gittiğimde 69 kiloydum 24 kilo almıştım yani ama doğumdan 3 ay sonra yine eski halime dönmüştüm 46-47 filan olmuştum . Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun

ya aynı şeyi banada sölüyorlar benim karnımda sivri. Okadarda eminlerki kız olması imkansız gibi konuşuyorlar.

Bende 47 ile kaldım şimdi 52 yim bakalım nasıl sonlandırıcaz :)

Bundan sonrada fazla almazsın bence , ama sende çok az kilo almışsın 5 kilo sadece, hepsi bebeğe gitmiş sanırım sende

Bundan sonrada fazla almazsın bence , ama sende çok az kilo almışsın 5 kilo sadece, hepsi bebeğe gitmiş sanırım sende

doktorumda al muhakkak deyip duruyordu. Sonra bende 2.saatte şeker çıkınca doktorumda vazgeçti kilo almam gerektiğinden :) ama ben takmıyorum açıkcası yinede istediğimi yiyorum ama sanırım yeterli değil Oldum olası kilo sorunum vardır benim. Annem çok doktorlarda gezdirdi beni bu kız neden iştahsız diye

inşallah öyle olur:) bakalım görücez hiç bu kadar şişko olmamıştım. Oğlum için değer ama yeterki sağlıklı olsun napalım.

bende sebamed aldım ürünelerini.
Bu arada bizim tek eksiğimiz burun aspiratörü kaldı. Herşeyi alındı ama daha yerleşmedi. Odasıda öyle. Perde asılacak, lamba takılacack yatak ayın 22 sinde gelicek. Daha onlar bitsin eşyalırını yıkayıp ütülüycem. Bu ayın sonunda biter sanırım. Hepsini tek başıma yapıyorum. Eşimle birlikte tabi. Birde çalışıyorum. Bana yardım edecek kimse yok Aman kimsenin yardımınıda istemiyorum zaten herkes boş boş anca konuşur. Yaparız hallederiz. Ben doğurcam millet napcaksa artık aman neyse öfff yine dellenmeyeyim bu konuları açıp en iyisi

ben de bugün makineyi açıcam bakalım. hem kendi geceliklerimi hem bebeğinkileri yıkıcam. kilo konusunu ise hiç sormayım.7. ayda 7-8 kilo aldım. yeme şeklim değişmedi halbuki. birden nasıl aldığımı anlayamadım. almaya da devam ediyorum hızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…