günaydın kızlar ve bebişler,,,,
20 sinde izne ayrılacaklar son 10 günümüz kaldı
bende ayın 20 sinde ayrılıcam iple çekiyorum o günün gelmesini
merhaba kizlar,
sanirim bu forumda ilk dogan bebek benimki oldu evet yanlis okumadiniz emir bebegimiz pazari pazartesiye baglayan gece daha fazla duramadi ve dunyaya gozlerini acti :) 31+ 3 `te dogmus oldu erken geldi hepimizi sok etti iki ayagimizi bir pabuca soktu ama masallah durumu iyi. Simdi hastanede bi sure kalicak agizdan beslenmesi iyice kuvvetlenene kadar steril ortamda bakilicak. Kuvezde degil cok sukur dogdugunda kendi basina solunum yapabildigi icin kuveze gerek kalmadi ama henuz evimize gelemediama tabi bu onun iyiligi icin insallah en kisa zamanda guclenip gelicek oglusumuz. Simdi hergun sut sagip goturuyoruz minik kusumuza. Doguma gelince cok ani oldu sancilarimi gun icinde ayakta atlatmisim o kadar siddetli olmadigi icin gercek dogum sancisi oldugunu dusunmemistim ama oyleymis meger!! Allahtan doktoru aradigimda bizi hastaneye yonlendirdi beklemedende, suyum evde patlamadi. Hastaneye nst ici gitmistik ama meger tum gun gelip giden sancilar acilma baslatmis bile ve hastaneye gittiktewn 45 dk sonra suyum patladi 2 saat sonrada dogum gerceklesti. Hersey normal gelisti ve dogumumda normal oldu. Epiduralede gerek kalmadi zaten hastaneye gittimizde epidural icin zaman gecmis ve doktorda bana sen zaten sancilarin cogunu atlatmissin bundan fazlasi olmayacak dedi ve dedigi gibide oldu gercekten. ınsallah hepinizde benim gibi kolaycacik dogum yaparsiniz. Benim agri esigim yuksek sanirim sancilar bana cok kuvvetli gelmedigi icin doguma delalet oldugunu anlayamadim birde ilk tecrube tabi acemiligime geldi bilsem sabahtan sanci hissetmeye basladigimda hastaneye giderdim hemen belki o zaman mudahaleyle dogum geciktirilebilirdi ama kismet boyleymis ! Normal dogumun sonrasida cok rahat hemen ayaga kalkabildim 2-3 dikisim var ama onlarda birsey degil. Allah hepinize saglikli guzel bir dogum nasip etsin ben artik lohusa donemindeyim.
Ben de 10 kilo aldım 48 dim 58 lerdeyim şu aralar , sadece bir karın var bende o da böyle öne doğru çıkmış vaziyette. Birde herkes bana erkekmi diye soruyor şimdiye kadar hiç kız diyen olmadı daha, erkek bebekte karın sivri olurmuş başka yerden kilo alınmazmış gibi hurafeleri var milletin
çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Inşallah bebeğini güzelce çıkartıp evine götürdüğün zamanlarıda görürsün çabucak.
Bende ayın 31 inde ayrılcam öfff daha çok varrr. Neyse bizde bugün doktordan geldik maşallah herşey yolunda ve iyi.
Bu arada ben öyle acayip kilolar aldımki hedef falan kalamadı yani53 falandım şimde 76 oldum
çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Inşallah bebeğini güzelce çıkartıp evine götürdüğün zamanlarıda görürsün çabucak.
Bende ayın 31 inde ayrılcam öfff daha çok varrr. Neyse bizde bugün doktordan geldik maşallah herşey yolunda ve iyi.
Bu arada ben öyle acayip kilolar aldımki hedef falan kalamadı yani53 falandım şimde 76 oldum
Ben de 10 kilo aldım 48 dim 58 lerdeyim şu aralar , sadece bir karın var bende o da böyle öne doğru çıkmış vaziyette. Birde herkes bana erkekmi diye soruyor şimdiye kadar hiç kız diyen olmadı daha, erkek bebekte karın sivri olurmuş başka yerden kilo alınmazmış gibi hurafeleri var milletin
maşallah bebişine canım gözün aydın
yaa kızlar belki şaşıracaksınız ama gerçekten, ben hamişlere kiloyu çok yakıştırıyorum, ne güzel olmuşsundur ırmakcığım..bende isterdim şöyle etli butlu bi hamiş olmayı :))
ya aynı şeyi banada sölüyorlar benim karnımda sivri. Okadarda eminlerki kız olması imkansız gibi konuşuyorlar.
Bende 47 ile kaldım şimdi 52 yim bakalım nasıl sonlandırıcaz :)
Bundan sonrada fazla almazsın bence , ama sende çok az kilo almışsın 5 kilo sadece, hepsi bebeğe gitmiş sanırım sende
maaşallah bebişe , kilolarıda amannn boşver verirsin nasılsa doğumdan sonra , ben de ilk hamileliğimde 45 kiloyla hamile kaldım çirozun tekiydim :) doğuma gittiğimde 69 kiloydum 24 kilo almıştım yani ama doğumdan 3 ay sonra yine eski halime dönmüştüm 46-47 filan olmuştum . Yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun
kolay gelsin dunedain.
Bende bir alabaliysem bebeğimin cicilerini onları zevkle yıkayıp ütüleyebilseydim :/ bakım ürünlerini aldım sebamed den birde chicco dan doğal banyo süngeri aldım. Ilk defa denicem bu banyo süngerini umarım kızımın hoşuna gider. Eşimle ben okadar hassas davranıyoruzki herşeyi doğal olsun diye. Bazı şeylerin varlığını kızımızın sayesinde öğreniyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?