***** 2011 Mart Hamileleri *****

_arzum_

:)))
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.184
0
Merhabalar;

Mart ayında hamile kalanlar ve bu ay öğrenenler burada toplanıyoruz.:KK16::KK16::KK16:

LİSTEYE ADINIZI EKLEMEK VE BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İÇİN LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN

:nazar: :nazar: 2011 Mart Hamişleri :nazar: :nazar: :nazar:

LİSTEYE ADINIZI EKLEMEK VE BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İÇİN LÜTFEN BANA ÖZEL MESAJ ATIN

:nazar:|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek:nazar: |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız:nazar: |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek :nazar:|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek :nazar:|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek :nazar:|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek:nazar:|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek:nazar:|:44:|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek :nazar:|:44:|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|5 Aralık2011| Kız :nazar:|Derin|Sakarya
10|mavibebek|:44:|10 Şubat|17 Kasım2011| Kız :nazar:|Irmak Naz|İstanbul
11|Bestem|32|22 Şubat|29 Kasım 2011| Kız :nazar:|:44:|Antalya
12|PATKA|28|7 Mart|12 Aralık 2011| Kız:nazar: |Neslişah|İstanbul
13|gulsersi|:44:|:44:|15 aralık 2011| Kız:nazar: |Nilda Melek|:44:
14|Sinopgirl|26|SAT|10 Aralık 2011| Erkek:nazar: |Muhammed Tuğşat|Samsun
15|karadenizrky|28|17 Mart|22 Aralık 2011| Erkek:nazar: |Deniz Devrim|Ağrı

KÜÇÜK İNSAN

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)

Akrep burcu bebeği

Bir Akrep bebeği ortama girdiğinde, tüm gözler onun üzerine çevrilir. Bu, onun hayatının geri kalan kısmı için de söz konusu olacaktır. Kaldı ki o da buna büyük ihtiyaç duyar. Bu anlamda, diğerlerinden biraz daha manipülatif karakterde olan ve çevresindeki enerjiyi emerek kendi üzerinde biriktiren bu bebekle baş edebilmek için, onun biraz mistik yönleri olduğunu anlamanız gerekir. Örneğin ağlamaya başlarsa, bunun nedenini çözmek biraz zamanınızı alabilir. Bu bakımdan bir Akrep bebeğinin yaşadığı sıkıntıyı, su yüzündeki huzursuzluğun altındaki asıl nedeni çözmek güç olabilecektir.
Akrep bebeği söz konusu olduğunda, iktidar çatışmaları da kendiliğinden baş gösterecektir. Bir Akrep bebeği, yaptığı plan ve tasarılara Anne ve Baba başta gelmek üzere herkesin uyum sağlaması gerektiğine inanır. Dikkatli olmalısınız, zira Akrep bebeği kudretlidir.
O, ne istediğini bilen ve açıkça ifade edebilen, izlediği manzaranın altındaki gerçekleri, asıl mesajları da kısa sürede çözen bir yapıdadır. Burada özellikle bir hususu dile getirelim: Akrep bebekleri altlarını doldurduklarında bundan hiç mi hiç hoşlanmazlar. Bu nedenle onların bezlerini ötekilerden daha sık değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı zamanlar bu durum onların yegâne sıkıntı kaynağı dahi olabilir. Bu bakımdan, bir Akrep bebeği çok yakından takip edilebilmelidir. O ayrıca sosyal ortamlarda da liderliği kendi üzerinde toplamaya gönüllü bir yapıdadır. Akıllı, ne istediğini kendi kelimeleriyle ifade etmeye meyilli ve nasıl alacağını da acaip iyi bilen bir bebeğiniz var… Aman dikkat !

Yay (23 Kasım-21 Aralık)

Yay burcu bebeği

İçinde bulunduğu oyun çemberinde talihli ve mutlu bir bebektir, Yay bebeği. Bu burca mensup kaygısız bebekler, kendi kendilerini idare etme yanlısı ve özellikle, çok erken yaşta yürümeye meyilli olur. Kâşiflik duygusu yüksektir ve her yere mümkün olabildiğince tek başlarına ve önce varmaya niyetlidirler.
Bağımsız karakteri ve özgür ruhu ile, Yay bebeğinin içinde keşfedeceği bir çok özellik bulunur. Bu bakımdan bir Yay bebeğini dört duvar arasına hapsetmek,ona verebileceğiniz en büyük zararı verir. Böyle yaptığınızda o size mutlaka karşılığını da verecektir. Bunun dışında, bir Yay bebeğini, öteki burçlarda görüldüğü üzere öyle her dakika tatmin etmek de gerekmez. Kamusal alanlarda varlık göstermeleri onlara yeter, başlarını alıp, dünyalarına ilerlerler.
Kâşifliğiyle tanınan bir Yay bebeği için yeni bir oyuncak neyse, yeni bir arkadaş da odur. Ve bunda hiç bir korkulacak şey yoktur. Yay bebeği her şeyi karşılıksız elde etmeyle meyilli yapıda, beleşçidir. Etrafında nasıl bir arkadaş grubu yaratacağını bilir ve onlar arasında kabul görmeyi de her nasılsa başarır. İster evde, isterse dış dünyanın büyüklüğünde, bir gruba üye olmaya bayılır. Zaten görmeyi arzuladığı dünya da budur. Sokağa çıkmaya can atar. Diğer tüm bebeklerden daha kolayca seyahat eder ve hiç araç ayırt etmez. Özgürlüğü temel alan Yay bebeğinin meraklı zihni, keşfe ve maceraya düşkünlüğü ile, size iyi yolculuklar!

Son düzenleme:
benimde bugün 2.5 saat sonra terminim var doktorda.. 1hafta gecikti reglim.. testler positiv.. ALLAH im sonunda bizede nasip etti.. sükürler olsun bugünde doktor evet hamilesiniz dese dünyalar benim olacak

benimde bugün 2.5 saat sonra terminim var doktorda.. 1hafta gecikti reglim.. testler positiv.. ALLAH im sonunda bizede nasip etti.. sükürler olsun bugünde doktor evet hamilesiniz dese dünyalar benim olacak

Canım çok sevindim. Testte çıktı ise kesin hamilesindir. :KK16:

:nazar: Maşallah çiçeği burnunda gebemize.. :nazar:

Güzel haberlerini bekliyorum :))))

bnm adet tarihim 4 mart. dün idrar testinde çok silik çizgi çıktı. Bu sabah tekrar yaptım yine silikti ama daha belirgindi. Yarın kan tahlili yapcam. Sizce umut var mı:) ?

Canım bazı testlerin içinde de yazıyor eğer belirsiz de olsa ikinci çizgi var ise pozitif anlama geliyormuş. Bi de sen erken yapmışsın tam sonuç almak için adetin en az 1 gün geçmiş olması lazım ona rağmen çizgi çıkıyor ise bence pozitif. Kan tahlilinden net sonucu öğrenirsin.

Bence hamilesin:KK16::KK16::KK16:
Hadi bakalım hayırlısı :KK49:

İnş cnm:) Yarın sonucu haber vericem size. Teşekkür ederim süper pozitif cevabın için:)

Allah izin verirse belkim bende kısa zaman sonra bu topiğin müdavinlerinden olurum:)şimdilik beklemedeyim:)hamiş olan arkadaşların hepsine hayırlı bir hamişlik geçirmelerini diliyorum bide en taze hamişler şuan burada olduğu için sormak istiyorum:)gerçi benim ikinci bebeğim olucak Allah izin verirse ama ilki cahilliğime denk gediği için unuttum neler yaşadığımı:)şu dönem kasıklarım çok ağrıyor ama akıntımda çok var hangisine yorayım bilemedim :)böyle şeyler yaşayan varmı öğrenmeden önce?

Allah izin verirse belkim bende kısa zaman sonra bu topiğin müdavinlerinden olurum:)şimdilik beklemedeyim:)hamiş olan arkadaşların hepsine hayırlı bir hamişlik geçirmelerini diliyorum bide en taze hamişler şuan burada olduğu için sormak istiyorum:)gerçi benim ikinci bebeğim olucak Allah izin verirse ama ilki cahilliğime denk gediği için unuttum neler yaşadığımı:)şu dönem kasıklarım çok ağrıyor ama akıntımda çok var hangisine yorayım bilemedim :)böyle şeyler yaşayan varmı öğrenmeden önce?

İnş canım Bebişinle birlikte müdavin olursan çok iyi olur. Ama olmasada bekleriz her zaman.:KK23: Aslında ben şuan hamile değilim daha ama bu ay olacak gibi geliyor. Geçen ay 4 aylık hamileliğim sonlandırıdı. Şimdi bunlardan bahsedip sizi üzmek istemiyorum. Artık yarına umutla bakma zamanı. 4 aylık tecrübem var yani :KK1::KK1:

Benim o zaman kasıklarımda ağrı vardı. Ama akıntıyı hatırlamıyorum. Bi de herkesde farklı belirtiler oluyor.

Kısmet canım ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN HEPİMİZE...:KK42:

İnş canım Bebişinle birlikte müdavin olursan çok iyi olur. Ama olmasada bekleriz her zaman.:KK23: Aslında ben şuan hamile değilim daha ama bu ay olacak gibi geliyor. Geçen ay 4 aylık hamileliğim sonlandırıdı. Şimdi bunlardan bahsedip sizi üzmek istemiyorum. Artık yarına umutla bakma zamanı. 4 aylık tecrübem var yani :KK1::KK1:

Benim o zaman kasıklarımda ağrı vardı. Ama akıntıyı hatırlamıyorum. Bi de herkesde farklı belirtiler oluyor.

Kısmet canım ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN HEPİMİZE...:KK42:

çok geçmiş olsun canım inşallah yeni bir bebişle sende daha iyi olursun amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun canım inşallah yeni bir bebişle sende daha iyi olursun amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah...

Teşekkür ederim canım... Yarına umutla bakmamız lazım. Geçmişte takılıp kalırsak bu hayat çok zor olur...

Teşekkür ederim canım... Yarına umutla bakmamız lazım. Geçmişte takılıp kalırsak bu hayat çok zor olur...

doğru diyosun geçmişte yaşanan olumsuzlukları yaşandığı yerde bırakmak en iyisi senin ilk bebeğinmi olucak inşallah canım..

hadi hayırlısı inşallah..benim kızım var birtane 4 yaşında oda...

hadi hayırlısı inşallah..benim kızım var birtane 4 yaşında oda...

ayyy allah bağışlasın bitanemmm. Tam benim istediğim gibi zaten şuan hamile olsan 4.5 - 5 yaş arası olacak. İlk çocuğun kız olması daha iyi sanki ya da ben kız istiyorum diye bana öyle geliyor.:21::21:

amiiinnn canım saol :)evet bana görede en ideal yaş şuan aslında az erken bile düşünebilirdim ama ben biraz çok istedim ama çokta gözüm korktuğu için körükörüne bitane daha olsun istemedim ama şimdi tamamen hazır hissediyorum kendimi inşallah rabbimde nasip ederse:)

amiiinnn canım saol :)evet bana görede en ideal yaş şuan aslında az erken bile düşünebilirdim ama ben biraz çok istedim ama çokta gözüm korktuğu için körükörüne bitane daha olsun istemedim ama şimdi tamamen hazır hissediyorum kendimi inşallah rabbimde nasip ederse:)

Evet canım en önemlisi hazır hissetmek kendini. Yaş arası tam ideal...

Hemen zaman geçsin istiyorum... geçsinde mutluğumuzu paylaşalım birbirimizle... benim daha çok beklemem gerekecek ama olsun...

Günyadınnnnnnn,

Hamişlerimiz çoğalsın en başa listemizi hazırlayacağımmm.

Herkese hayırlı bir gün diliyorum.:KK64::KK64::KK64:

X