Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşalah canım ya çok tatlıı Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin inşalah
Viyoleciğim maşşşalllaahhh göbüşüneeeeeeee ne güzel duruyor kilo da yokkk
tüm anneciklere bebişlere maşallah
:13:
canımmmm çoook sağolll. senin göbüşte çok tatlı maşallah.sultancım göbişe kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Annecikler göbişlerinize
canımsın yaaa çoook teşekkür ederiz...sultancım maşallah hem sana hem elif eylüle
maşşşşalllaaah canım göbüşüünee ne kadar güzel duruyor yaaaa yaa hamile olmak ayrıcalık yaaa ne güzel bir duygu değil mi şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn
sağol tatlım bende 3şubatta gidicem canmm...bana gün verdi dr.um 26 şubat kısmetse
AY AZİZECİM MAŞ BU NE GÜZEL GÖBÜŞ YAA
Eki Görüntüle 141040 buda bugünkü göbüşümüz 36+3
haticecim maşallah görsem hamile demem vallahi maşallah maşallah
kimse inanmıyor zaten hamile olduğuma hafiften kilo almışım zannediyorlar bide bizim 5 yıl sonra olduğu için bazıları elleriyle karnıma dokunuyorlar sevme bahanesiyle acaba diyorum karnım sertmi değilmi diye hatta ben eşime şey dedim acaba bu insanlar evlatlık alacağımızımı düşünüyorlar da hamile numarası yaptığımı zannediyorlar resimdede göbeğim çıksın diye öne doğru çıkartıyorum şöyle karnımı burnuma değiremedimya ona yanıyorum