2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

maşşşşalllaaah canım göbüşüünee ne kadar güzel duruyor yaaaa yaa hamile olmak ayrıcalık yaaa ne güzel bir duygu değil mi şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn

sultancım maşallah hem sana hem elif eylüle
canımsın yaaa çoook teşekkür ederiz...
maşşşşalllaaah canım göbüşüünee ne kadar güzel duruyor yaaaa yaa hamile olmak ayrıcalık yaaa ne güzel bir duygu değil mi şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn

canım çoook teşekkür ederimm. çok sağol. evet hamile olmak çoook güzel hemde çoook. Allahıma çook şükür. Rabbim isteyen bekleyen herkese hiç bekletmeden nasip etsin İnşallaaaaah

Bu arada arkadaşlar süper göbüşünüz bende çarşamba bir göbüş bırakacam ertesi gün gidecegi için birde altına haftamızı imzalayacamm son göbüş resmim olcakkkk

haticecim maşallah görsem hamile demem vallahi maşallah maşallah

kimse inanmıyor zaten hamile olduğuma hafiften kilo almışım zannediyorlar bide bizim 5 yıl sonra olduğu için bazıları elleriyle karnıma dokunuyorlar sevme bahanesiyle acaba diyorum karnım sertmi değilmi diye hatta ben eşime şey dedim acaba bu insanlar evlatlık alacağımızımı düşünüyorlar da hamile numarası yaptığımı zannediyorlar resimdede göbeğim çıksın diye öne doğru çıkartıyorum şöyle karnımı burnuma değiremedimya ona yanıyorum

Son düzenleme:

cidden hoşlarmış yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…