20 haftalık göbüşüm
benimde son dururmum böyle son zamanlarda aynı yerinde sayıyor pek büyümedi.
17+4 günlük göbeğim
Sanada maşallah canımbenim göbeğim de seninki gibiydi 19. haftaya kadar minicikti ne olduysa 19 da birden çıktı :CüvCüv:
Sanada maşallah canımbenim göbeğim de seninki gibiydi 19. haftaya kadar minicikti ne olduysa 19 da birden çıktı :CüvCüv:
sağol canım buda 1haftada çıktı yoksa buda yoktu hala pek belli değil gene yandan daha net ama önden normal göbek gibi duruyor bakalım benimde birden çıkıcak ama ne zaman CADIARZU
Allah'ım nazarLardan korusun seni ve prensesini çok hoş görünüyorsun :) yaLnız benim de sadece göbeğim war başka hiçbi yerimde kilo yok etrafımdaki yaşlılara bebek kızmış dedim yok karnın sivri seninki erkek dediler hatta bazıları doktor bilmiyorda demiş diretmişti senin karnında pek sivri gibi kafanı karıştırmıyım
17+4 günlük göbeğim
ewet fark var canım dümdüzdü şimdi hafif çıkıntılı sağolasınSenin iç karnın geniş ama bir öncekine göre kesin fark var 20.haftada birden çıkar bencede.Maşallah
canmm sen negüzelsin boş ver çıkıcak nasılsa yerimseniben böle keyfini çıkar...
ben rahat uyuyamıyom artık akannehir
canım benim çoook güzel görünüyor
20 haftalık göbüşüm
göbüşmüükafamçokkarıştı normalde war olan aywa göbüşlerimi sergileyeceksiniz kızlar:)
şuan nasıl heycanlısınız tahmin edebiliyorum.. bnde merakla göbüş bekledim benimki 5aylıkken belli olmaya başladı-tatlicadiarzu- bu günlerin kıymetini bilin lafını daha onlarca kişiden duyacaksınız banada çok sölendi doğum yapıp ewe geldiğim ilk günden itibaren çok iyi anladım... uzuuuun bi süre hatta aylarca hiç deliksiz bir gece uykusu çekemeyeceksiniz en basiti
hepinize bol neşeli sağlıklı bir hamilelik serüweni diliyorum..
ha bu arada ben 2010 mart annesiyimhepinize sewgiler:1hug:
azize maaşllah tatlım ya çok iyi gözüküyot bende istiyom ama
göbüşmüükafamçokkarıştı normalde war olan aywa göbüşlerimi sergileyeceksiniz kızlar:)
şuan nasıl heycanlısınız tahmin edebiliyorum.. bnde merakla göbüş bekledim benimki 5aylıkken belli olmaya başladı-tatlicadiarzu- bu günlerin kıymetini bilin lafını daha onlarca kişiden duyacaksınız banada çok sölendi doğum yapıp ewe geldiğim ilk günden itibaren çok iyi anladım... uzuuuun bi süre hatta aylarca hiç deliksiz bir gece uykusu çekemeyeceksiniz en basiti
hepinize bol neşeli sağlıklı bir hamilelik serüweni diliyorum..
ha bu arada ben 2010 mart annesiyimhepinize sewgiler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?