Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kaldığım kilo 56'ydı, şuan 59'um :kedi:
yaptım oldu işte 3 ayın sonunda aldığım 1,5 kilo ile bu haldeyim şuan 16 haftalık
Ben hamilelik haftama göre çok kilo aldım sanırım, doğumdan sonra nasıl olurum orası meçhul senağlamaVe bu daha 14+5 haftalık.. Bi bakın şu halime yaa içler acısı resmen kaydirigubbakcemile3
selam kızalr bende 2 kg aldım ama göbüşüm baya bi çıktı erkek bebek bekleyenlerin genelde göbekleri çabuk çıkarmış doğru mu acaba bende doğru gibi gözüküyor
azize benimkini görene kadar bekle canım:lepi:
Aynı kendi göbeğimi görür gibi oldum. Ne olacak akşam 9'da eve gel yemek yok. Dışardan söyle. Hazır gıdalarla beslen 3 kilo aldım bende 57 ile hamile kaldım 60 oldum... Ben hiç sağlıklı beslenemiyorum:gitme:
işte bu da benim göbüşüm :)))))
buda benim son halim haydi hayırlısı daha tam çıkmadı tam hamile moduna giremedim yasakkelime
buda benim son halim haydi hayırlısı daha tam çıkmadı tam hamile moduna giremedim yasakkelime
ben 18 haftalık hamileyim ve şuana kadar sadece 1 kilo aldım kızlar göbeğim falanda yok doktora sordum bebeğin gayet sağlıklı ve kilosuda iyi mrk etme dedi şimdi siizin göbekleri görünce benimki ancak doğum yapacağım zaman o kadar olur herhalde diye düşünüyorum