Kızlar bu yıl ben de gircem kpssye eğitimden... Dersaneye gidebilir miyim bilmiyorum, evde çalışcam gibi gozüküyor, İhtiyacın setini almayı düşünüyorum ve bu sene ilk senem olduğu için acayip de korkuyorum, inş. hepimiz başarılı oluruz...
Kızlar yabancı müzik severler için son 30 yılın en iyi şarkıları var bu linkte.
dinliyodum paylaşayım dedim, buyurun efenim,
Best of the last 30 years / WelkeStijl.nl
dalin ben de ihtiyaca yazıldım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahzemuszemus
biz ankara da ihtiyaç a yazıldık kardeşimle bakalım nolcak 3. girişim olacak
ben iibf'liyim ve gy-gk dan girdim (p3)78 aldım,iyi bi puan değil; kötü de değil ama tecrübe biriktirdim epey...
ihtiyaç yayınları temel kurmak açısından başarılı; yargı ise tarih ve vatandaşlıkta çok çok iyi...
uzman kariyerin gk-gy soru bankasını tavsiye ederim.
Kızlar bu kpss a ile b arasında ne fark var yani 2011 de kpss a olacak sanırım b de calıstığımız kitaplaramı calısıcaz yine nirde başka ne farkı var ayrıca ingilizcemi çalışmak gerekiyor
eyvallah papato, bakıyorum linke:teytey:
Selam kızlar
Papato'cum sadece ihtiyaç ve yargıyla sınırlı kalma.Yediiklim de gayet başarılı bence(hoş bu sınavda bütün yayınlar ters köşe oluyor ama)
Ben 2009'da konu anlatımı yargı ve ihtiyaçtan çalışmıştım ama bütün yayınların yaprak teslerini, sorularını çözmüştüm. Bana en çok katkı sağlayan da yediiklimdi. Burada da İhtiyaç akademi açılmış ama ikinci dönem için yediiklime mi yoksa ihtiyaca mı gitsem karar veremiyorum.
canım ihtiyaç nasıl iyimi fiyatı nasıl?uygun olursa bende yazılıcam canım bilgilendirirmisin
canım branşın ne senin?kaç aldın geçmiş sınavlarda?tecrübelerini paylasabilirmisin benim daha ilk senem nedir ne değildir bilmiyorum.en kötüsüde matematiğim yok tarihçiyim.matematik olmadan doğru düzgün puan alma şansım nedir acaba?
ben iibf'liyim ve gy-gk dan girdim (p3)78 aldım,iyi bi puan değil; kötü de değil ama tecrübe biriktirdim epey...
ihtiyaç yayınları temel kurmak açısından başarılı; yargı ise tarih ve vatandaşlıkta çok çok iyi...
uzman kariyerin gk-gy soru bankasını tavsiye ederim.
kpssA grubuna sadece lisan mezunları giriyor ve gy-gk dışında iktisat,kamu,maliye,eknometri,uluslararasıilişkiler,çeko,işletme,hukuk sorularıda var
kpssB grubunda ise önlisans ve lise mezunları giriyor sınava genel kültür(tarih,cografya,anayasa) ve genel yetenek(türkçe matematik) konularında sıava tabi tutuluyorlar..
ingilizce bildigim kadarıyla istege baglı..yani ingilizce sınavı olamk istersen oluyorsun..vereliniortak
kızlar, bende sözleşmeli olarak çalışıyorum, ve kadro alabilmek için bu sene sınava hazırlanacam.. kısaca ben de varım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?