2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

mesajımı dikkate aldığın için sağol tgull
bence şu an deneme çözmen yanlış değil,gereksiz hiç değil.
çünkü denemenin öğrendiklerimizi ölçmemiz dışında yeni şeyler öğrenmemize de katkısı var.
ve denemelerde yanlış yaptığımız sorular akılda kalıyor sanki.
aynı hataları yapmama çabasından olabilir.
bir de sınava 3.5 ay falan kalmış sanırım.
şimdi çözmemiz doğru bir karar diye düşünüyorum.

bak ben konuları bitirdim mesela.
ama yanlışlarımı görüyosun
sonuçta kimse full çıkarmıyor.bilsek de bilmesek de yanlış yapabiliyoruz.
ama kesinlikle yeni şeyler öğrendiğimizi,yanlış öğrenmelerimizi de düzelttiğimizi düşünüyorum böylece.

doğru söylüyorsun, o zaman denemelere devam ediyorum. dün deneme sınavları almıştım heveslenip bu gün genel yetenek genel kültürü çözdüm, burada çözdüklerimden daha iyiydi netler,moralim düzeldi.çözümlüydü zaten denem yapamadıklarıma baktım inceledim hatta soru kitapçığına notlarda aldım.iyi oldu.
bu günki deneme sonuçlarım şöyle;
ders | doğru | yanlış
genel yetenek | 45 |7
genel kültür | 35 | 4

genel kültür beni şaşırttı tarih ve coğrafya hiç olmadığı kadar iyiydi sanırım bilmiyorum diye önyargıyla soruları adam gibi okumadan geçtim daha önce yorumlada oluyor biraz:)
genel yetenekte 50üstüne kesin çıkmalıyım matematik netim türkçeden çok türkçeden daha dikkatli olmalıyım. gariplik ya millet matematik yapamaz ben türkçe özürlüyüm.

dafnem ve tgull branşlarınızı görünce ne güzell dedim sizler için
sizin branşlarda düşük puanlarla atama oluyor çünkü
rehberlik hele puanlar yerlerde

bence de konuların bitmesi her şeyi tam öğrendik demek olmuyor,
deneme çözerken konu öğrenmek sorular üzerinden bence daha kolay
yanlış yapılan sorulara dikkatlice bakıp konusunu tekrar etmek çok faydalı
çünkü insanlar en çok yanlışlarından öğreniyor

evet canım çok yüksek değil ama az alım oluyo yapamadığımız dersler var v.s tabi sizlerinkini bilemiyorum nasıldır hangi branş olsakta sorun aynı hepimiz sınava çalışıyoruz senin branş neydi?

evet canım çok yüksek değil ama az alım oluyo yapamadığımız dersler var v.s tabi sizlerinkini bilemiyorum nasıldır hangi branş olsakta sorun aynı hepimiz sınava çalışıyoruz senin branş neydi?

benim edebiyat. 81 le kapattı geçen sene:26:

zaten en çok üzüldüğüm bu puan bu kadar düşük olmasın arağmen hala kadroya geçemiyorumya tam dayaklığım utanıyorum. başka il seçsem geçerdim şimdiye ama evliyim bulunduğum yeri tercih edebilyorum sadece başka yere gitmeye çekiniyorum 1yıl ayrı gayrı bekle sonra eş durumu olacak mı olmıcak mı cesaret edip gidemedim o zamanda geçemiyorum tabi kadroya.

gerçekten branşının puanı çok yüksek allah yardımcın olsun üniversitesinide kazanmasıda o kadar zor bir bölüm ayrıca.

ders | doğru | yanlış
genel yetenek | 45 |7
genel kültür | 35 | 4
eğitim bilimleri | 90 |8 |88
yargı ve ihtiyacın denemelerini almıştım ya en son gy,gk çözmüştüm bu akşmada eğitimini çözdüm eğitimde iyiydi. bilmediğim konulardada bayağı yorumla cevapladım.tabi ölçme değerlendirmede yorum mümkün değil bilgi olmadan,ona ağırlık vermeliyim. yinede iyiydi ilk denemelerime göre...

bu arada puan hesaplamalara baktım. her yıl için ayrı ayrı gösteriyor çok garip farklar var hele 2010puanı diğerlerinden o kadar düşük ki şaştım valla bu kadar fark mı olur yıldan yıla anlamadım gitti...

gerçekten yüksekmiş allah yardım etsin canım

bu eğitim denemen iyiymiş canım yavaş yavaş olucak inş.her yıl farklı oluyo canım standart sapma değişiyo puan hesaplamalarında oynama oluyo o yüzden aslında yaptığımız net değilde ss belirleyici oluyo sanırım

Kızlar nihayet yediiklimin eğtimini çözdüm bugün.Tablo yapacaktım ama pek beceremedim.
90.25 netim kaldı,ama nedense bu sonuca güvenemedim. Yargıda ve bazı dersane denemelerinde böyle değilim çünkü. Yediiklimin soru bankasını almıştım kitaplarındaki sorulara benzer oldukları için böyle bir sonuç çıktı galiba. Bugün bir de gk.gy. çözeyim rezil olup da geleyim...

yediiklimin gygk kısmını çözdüm ama pek memnun kalmadım:26:
matematik soruları zor geldi özellikle
ama çözümlü olması çok iyi oldu, çözümlere bakınca "aa ne kdr kolaymış" diyo insan
eğitimi de en yakın zmnda çözücem

Eveeet demiştim rezil olup da geleyim diye. Malesef aynen öyle oldu.
gk. gy toplam 59.75 netim kaldı.canım çoook sıkıldı çook..
Temmuziki sen kaç yaptın nedir bu matematikten çektiğimiz öyle değil mi?

Ya kızlar yaaa denemenin eğitim kısmına bakıyordum az önce...Bir de ne farkedeyim ben bazı yanlışlarımı saymamışım Çıktısını almıştım, birkaç sayfası eksikti onları da pcden çözmüştüm kağıdın kenarına yazmıştım cevapları şimdi bir baktım ben onları saymayı unutmuşum.
Kusura bakmayın 84 net yapmışım....

eğitim 86 doğru 21 yanlış
yine döktürmüşüm yanlışları :44:
sonra kontrol ettiğimde ne kadar basit hatalar yaptığımı görünce sinir oluyorum

slm kızlar deneme çözülmüş sanırım.
daha önceki ve bu denemenin birincilerini seçsek mi?
bir de sorularımız varsa soralım yoksa yeni denemeye geçelim.
düzen bozulmasın

slm kızlar deneme çözülmüş sanırım.
daha önceki ve bu denemenin birincilerini seçsek mi?
bir de sorularımız varsa soralım yoksa yeni denemeye geçelim.
düzen bozulmasın

canım sen tablo hazırlamıştın sanırım yine ondan yaparsan iyi olabilir sıralama gibi...
sorusu olanda yazar bu arada...

canım sen tablo hazırlamıştın sanırım yine ondan yaparsan iyi olabilir sıralama gibi...
sorusu olanda yazar bu arada...

ben değil de tgull yapmıştı onu ben beceremiyorum malesef..

kızlar yeni denemeye başlıcaz mı ona göre söyleyin de ekleyelim denemeyi :26:

bu hafta resmen çöpe gitti gram çalışmadım denemenin eğitimini de şimödi çözücem inş.
bence program bozulmasın arkadaşlar ben geç kaldım ama önemli değil bu hafta hallederim. tablo yapan arkadaş keşke yine tablo yapsa

kurabiyecim saymamıştım moralim bozuluyo diye ama senin için saydım şimdi=)
ikisinin toplamı 64 net çıktı
iyi bi puan için 100lazım:18:

kızlar pztsi bitti kimseden ses çıkmıyo nerelerdesiniz??? yeni deneme yapıcakmıyız, liste olucakmı ve soru paylaşımı v.s....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…