- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 36
- Konu Sahibi firarperest
-
doğru diyorsun...bir kaç kişi sadece deneme sonucunu paylaşıyor ve konuşmalarda daha çok genel konularda oldu...benim konularda eksik çok konuyu daha çalışmadan yapamadığım soruları paylaşıp laf kalabalığı etmem saçma olur hani bildiğim konulardada yaptığım hataları daha doğrusu o hatalarda aklıma yatmayanları paylaşabilrim. evet yapmalıyım yapmalıyız doğru söylüyorsun öğretmenim özür dilerim...
bilemiyorum acaba diyorum konularım bitincemi başlasam deneme çözmeye. bir sürü çalışmadığım konunun sorusunu okumakla zaman geçiriyorum. aslında soru tiplerini görünce konu çalışırken fenada olmuyor hıı bu vardı soruda falan diye daha dikkat çekiyor ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum boşa zaman mı harcıyorum ki.bu gidişle konu bitmesini beklesem deneme çözmeye zaman kalmayacak. sence ne yapmalı tecrübeli gibisin bana bir fikir verir misin? bu kalan zamanı sence en iyi nasıl değerlendirebilirim...
mesajımı dikkate aldığın için sağol tgull
bence şu an deneme çözmen yanlış değil,gereksiz hiç değil.
çünkü denemenin öğrendiklerimizi ölçmemiz dışında yeni şeyler öğrenmemize de katkısı var.
ve denemelerde yanlış yaptığımız sorular akılda kalıyor sanki.
aynı hataları yapmama çabasından olabilir.
bir de sınava 3.5 ay falan kalmış sanırım.
şimdi çözmemiz doğru bir karar diye düşünüyorum.
bak ben konuları bitirdim mesela.
ama yanlışlarımı görüyosun
sonuçta kimse full çıkarmıyor.bilsek de bilmesek de yanlış yapabiliyoruz.
ama kesinlikle yeni şeyler öğrendiğimizi,yanlış öğrenmelerimizi de düzelttiğimizi düşünüyorum böylece.
bak ben konuları bitirdim mesela.
ama yanlışlarımı görüyosun
sonuçta kimse full çıkarmıyor.bilsek de bilmesek de yanlış yapabiliyoruz.
ama kesinlikle yeni şeyler öğrendiğimizi,yanlış öğrenmelerimizi de düzelttiğimizi düşünüyorum böylece.
dafnem ve tgull branşlarınızı görünce ne güzell dedim sizler için
sizin branşlarda düşük puanlarla atama oluyor çünkü
rehberlik hele puanlar yerlerde
evet canım çok yüksek değil ama az alım oluyo yapamadığımız dersler var v.s tabi sizlerinkini bilemiyorum nasıldır hangi branş olsakta sorun aynı hepimiz sınava çalışıyoruz senin branş neydi?
benim edebiyat. 81 le kapattı geçen sene:26:
zaten en çok üzüldüğüm bu puan bu kadar düşük olmasın arağmen hala kadroya geçemiyorumya tam dayaklığım utanıyorum. başka il seçsem geçerdim şimdiye ama evliyim bulunduğum yeri tercih edebilyorum sadece başka yere gitmeye çekiniyorum 1yıl ayrı gayrı bekle sonra eş durumu olacak mı olmıcak mı cesaret edip gidemedim o zamanda geçemiyorum tabi kadroya.dafnem ve tgull branşlarınızı görünce ne güzell dedim sizler için
sizin branşlarda düşük puanlarla atama oluyor çünkü
rehberlik hele puanlar yerlerde
gerçekten yüksekmiş allah yardım etsin canımbenim edebiyat. 81 le kapattı geçen sene:26:
yargı ve ihtiyacın denemelerini almıştım ya en son gy,gk çözmüştüm bu akşmada eğitimini çözdüm eğitimde iyiydi. bilmediğim konulardada bayağı yorumla cevapladım.tabi ölçme değerlendirmede yorum mümkün değil bilgi olmadan,ona ağırlık vermeliyim. yinede iyiydi ilk denemelerime göre...ders | doğru | yanlış
genel yetenek | 45 |7
genel kültür | 35 | 4
eğitim bilimleri | 90 |8 |88
bu arada puan hesaplamalara baktım. her yıl için ayrı ayrı gösteriyor çok garip farklar var hele 2010puanı diğerlerinden o kadar düşük ki şaştım valla bu kadar fark mı olur yıldan yıla anlamadım gitti...
slm kızlar deneme çözülmüş sanırım.
daha önceki ve bu denemenin birincilerini seçsek mi?
bir de sorularımız varsa soralım yoksa yeni denemeye geçelim.
düzen bozulmasın
canım sen tablo hazırlamıştın sanırım yine ondan yaparsan iyi olabilir sıralama gibi...
sorusu olanda yazar bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?