Düğün 2011 kasım gelinleri - 2011 kasım düğünleri

Esmer'cim cok şükür oldu yaaaaa :) biz de hemen boya badana işine başladık. esya bakmaya da anca yeni başladık yani. inşallah Rabbim hepimize kolaylıklar verir...

Kızlar sevindim her ikinizin adına da :) umarım evlerin içi de istediğiniz gibi şekillenir. İşler rast giderse insanın morali de iyi oluyor.

kızlar hepinize kolay gelsin herşey istediğimiz gibi olur inşallah:)11.11.11 e az kaldı ama ben agırlaştım bu sefer daha gelınlık bile bakmadım okadar onemsıyordum onceden model bakıyordum durakladım şimdi

Allahım bende buraya yazıyorum inanamıyoruum:) Şükürler olsun Rabbime:) Maşallah!

Benimde düğünüm 27.11.2011 inşallah:) İstanbul Fenerbahçe Orduevinde yapacağız bizde.. Başka kasım gelinleri yok mu ??? Kasımda aşk başkadırr:))))

Kasım gelinleri sessiz sedasız işlerini hallediyor anlaşılan :)

Ne alemdesiniz kızlar , neyiniz eksik neyiniz tamam, yolunda mı her şey ?

Hepimiz için her şeyin hayırlısı ve de en güzeli olur umarım :)

Bir deli heyecan basıyor beni bazen, inanamıyorum hiçbir şeye :)

kızlarr gercekten işler hallediliyor bu aralar :) ben evin eşyalarını hallettim en son, bi tek perdeler ve halılar kaldı. Ya bu arada hala balayı ayarlamadık, ayarlayan var mı nereye gidiyosunuzzzzz

Canım ben evi bu hafta sonu tamamen yerleştirip bitiriyorum. Geçtiğimiz pazartesi günü gelinlik provasına gittim, çok şükür ufak tefek işleri kaldı. Orkestrayı ve fotoğrafı ayarladık, gerdanlığımı aldık. Nişanlım sağolsun beni hiçbir şekilde kırmadı ne istediysem nasıl istediysem yaptı. bu cumartesi gelinlik için bir daha gidicem, gitmişken diğer eksikleri ayarlarım, haftaya cumartesi de akşam gelin hamamım olacak nasipse..

ohh bi solukta anlattım

ben de 11 kasım geliniyim ama zaman azaldı iyice ve gelinliğimi almadım nişanlımın işleri yüzünden((

benim evim herşeyim hazır davetiyeler hala dağıtılıyor sadece gelinlik kaldı nişanlıma göre 1 gün de halledermişiz çok büyütüyormuşum gözümde haksızmıyım ama nasıl birgünde gelinlik secicem bilmiyorummmm çok üzgünüm çokkkk((

Benimde düğünüm 27 Kasım da tek derdim hava şuan..diğer herşeyi hallettik tek gelinliğin üzerine takılacak takı kaldı..ben zümrüt taşlı istiyorum bakalım..

Benimde düğünüm 27 Kasım da tek derdim hava şuan..diğer herşeyi hallettik tek gelinliğin üzerine takılacak takı kaldı..ben zümrüt taşlı istiyorum bakalım..

canım hiç havayı takma kafana. ben dügünümde hava nasıl olcak diye en cok kafa yoran insanlardandım. 11.11.11 de oldu dügünüm hava yagmurluydu, soguktu baya.. o gün herşey güzel geçti Allah a şükür, dedim ne yorup stres yapmışım kendimi. ne de olsa kapalı mekanda değil mi ? kar fırtına olcak hali yok ya kasımda varsın yagmurlu olsun nolcak.. boşver canım onu kafandan at :)

Düşünülünce sende haklısın hatta nişanlım da öyle diyor içeriye de yağmur yağmaz yaD Şansıma havada çok güzel gidiyor. İnşallah hafta sonuda böyle olur..Dün gelinliğimide aldım..zümrüt taşlı takılarımıda.. Allahım a çok şükür herşey çok iyi yolunda gidiyor. Dünya tatlısı bir nişanlım var bir dediğimi iki etmiyor. Allahım bozmasın inşallah..

şöyle bir bakıp okudumda ne kadar heyecanla yazmışım 27.11.11 de evleniyorum diye.....
ve yine yazıyorum şuan ayrılık aşamasındayım ve boşanma dilekçesini vermiş bulunmaktayım.pişmanmıyım evlendiğime kesinlikle Evet.

26 kasım geliniiyim ben de. ama üzüldüm be arkadaşım, neden böyle çabuk boşanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…