minikcicek;
Almilacım çeyizlerin bitmişti zaten, hepsi de çok güzeldi :) Umarım geri kalan işlerin de istediğin gibi olur.
benim çeyizimde tamam sadece ufak tefek detaylar haricinde tabi
beyaz eşyaları aldık mutfak dolaplarını beğendik eylül gibi tadilatlar başlicak ev bize ait
o yüzden bir seferde herşeyi halletmek istiyoruz 1 ay tadilat sürse 1 hafta da eşyaları yerleştiririz
gelinliğe gelince beğendim bir model var netten bulduğum onu diktiricem gelinlikçi ile görüştüm
randevu verecek bana provalar o zaman başlicak.Nikah işlemlerimiz kaldı sadece inşallah hepimizin
işleri rast gidicek
Ah canım ne yazık ki bitmedi henüz, haftaya annemler getirecek inşallah memleketteki eşyalarımı o zaman ortaya döküp bakacağım, neler eksik kaldı, en gerekli ihtiyaçlar nedir diye.
Teşekkür ederim inşallah canım. Hayırlısıyla bir atlatabilsek bu süreci, her şey daha güzel olacak inanıyorum :)
Olur canım olur inşallah ben balayı için yola çıkarken senin düğünün olacak.. Hadi hayırlısı olsun bakalım.
Amannn dikkatt !!!
3 aydır mutfak dolapları için bekliyorum. Mutfağı yapacak adama para felan vermeyin gel mutfağı yap paranı al deyin arkadaşım yoksa benim gibi uğraşırsınız öyle 1 ayda felan da bitmez !
Düğündaşım Bende 11.11.2011 i aldım :)
19.11.2011 büyük güne az kaldı
ben de 11 11 11 de gelin oluyorum
9.11.11 kina gecesi manisa 10.11.11 kiz cikarmasi manisa
11.11.11 dugun gebze
benimde hazırlıklar devam ediyor ne zormuş herşey tamam derken pat bi eksik bişeyler çıkıyor yeni ev kuruyoruz kolay değil tabi.
farklı şehire gelin gidiyorum çeyiz meselesi çok kafamı kurcalıyor onca eşya nasıl gidicek :18:
gelinlik'te acele etmek istemiyorum eylülde alsam diyorum kızlar geçmi kalmış olurum hazır düşünüyorum belki ufak tefek değişiklik yaptırırım
şimdiden heycann 1500
bazen uykularım kaçıyor deli gibi heycanlanıyorum =)) sizdede varmı heycan?
Bence gelinliğe bakmaya başla canım, illa da almak zorunda değilsin, en azından kafanda yavaş yavaş oluşur.
Ev kurmak kesinlikle kolay değilmiş işin içine girince anladım.. Her zaman birşeyler çıkıyor..
Çeyiz taşımayı da çok takma zaten bir çok ürün kendi kolilerinde oluyor onlar taşınırken sıkıntı yaratmıyor, yatak yorgan gibi şeylerini de bir güzel sarar paketlersin paketler kirlenir onlara bir şey olmaz. hayırlısı olsun.
gelinliğe bakmaya başladım tatlım sanırım istediğim tarzı bana yakışanı buldum =)
çeyizlerin bi kısmını nişanlım buraya geldiğinde yolladım ben giderken de götürücem inşallah
siz balayı için nereye karar verdiniz biz hala nereye gideceğimize karar veremedikk =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?