2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

KAYNANAM başımda malesef
çok becerkli kendisi hepsini kısa zaman içinde bitirdi aman yapsın yani yoramam kendimi ben katlgtan dergn bgndim takılarım ble o bizden heyecanlı btrdik skürler olsun

aramıza hoş geldin o halde beyond :)

kızlar siz bu hızla giderseniz kasımda değil haftaya evlenmiş olursunuz daha benim ne gelinliğim bakıldı ne perdeler ne halılar ne ev ne yatak odası ne oturma odası amaaann yandım galiba ben

ohh ne kaynanalar var benim kaynanamin hic biseyden haberi yok benimde sagolsun nisanlim herseyi hallediyo bizim de yatak odasi oturma grubu televizyon beyaz esyalar hazir eve yerlestiriyo nisanlim ben mnaisada o istanbulda zor oluyo yaa:S
bayramdan sonra bakicam ben gelinlige falan ramazanda hic istanbula gidip sicakta gezesim gelmiyo:S

benim kaynanam iyi şimdilik şükür :) kaynatam yok ama, vefat etmiş :/ çökmüş kaynanaceğzim :/ 5 tane oğlu var ama maşallah, bana kazan dibi düştü :))

benim kaynanam iyi şimdilik şükür :) kaynatam yok ama, vefat etmiş :/ çökmüş kaynanaceğzim :/ 5 tane oğlu var ama maşallah, bana kazan dibi düştü :))

bizimkiler de 7 kardes bizimki de tekne kirintisi ondan kadinin hevesi falan kalmamis artik pek degil hic ilgilenmiyo ben de evde ilk evlenenim bizimkiler de pek bi hevesli annem sagolsun herseyimi dusunuyo kaynanama hic gerek kalmiyo insanin annesinin ilgisi yetiyo zaten

ben 16 yaşıma kadar babamın sülalesindeki tek kızdım benim üzerime de çok düşüyolar sağ olsunlar:) nikah balıkesirde olacak, ben balıkesirde zengin olucam

vala kızlar kaynanamın karısmamasına sewınsem mı üzülsem mi bilmıyorum herşeye kendım karar vermek ıstıyorum ki genelde öyle oluyor bazen neden bıraz yardımcı olmuyorlar diyorum ama farklı sehırlerdeyız ondan olsa gerek di mi

e tabi farklı şehirde olmalarının biraz etkisi vardır takma yav geçecek hepsi, dizdize oturacaksınız

canim bosver karismasin herseyi icine sinerek alyosun ne guzel iste biz kaynanamla nisan alisverisine gitmistik bana bi haller olmustu simdi karismiyo farkli sehirlerdeyiz diey burda olsa kesin karisirdi amann karismasinlar daha bi guzel oluyo:d
seninde zakta oldugundan karismiyodur yakin olsa kesin karisirdi

karışması hoş değil ama eğer siz isterseniz emin olun ki canı gönlden yardım edrler bnm kynvaldem öyle çok iyi gerçekten bu arada zevklerimizde aynı beraber yaptık hepsini ailem yılın yarısı yurt dışında yaşıyor para yollasalarda ne kadar yardımcı olabilirler ki ama nişanlımın ailesi hem maddi olarak hem manevi olarak hep yanımdalar görümcemle aynı yaştayız oda bnm için gzel bi drum sadce bn ykın oturmak istemiyorum onuda nişanlım ev alarak hallettk kızlar bayramdan önce çeyizimi serelim diyolar nişanlım tarafı blmıyorum npcaz napsak ki kızlar bayramdan sonra 2 ay kndi evmde kalırım smdi zaten nişanlımda kalıyorum en azından kndi evmde rahat edrim daha çok hem kendi evmdn gelin çıkarım blmıyorum hepside hazır ya insan bran önce btsn serilsin dyo yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…