2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

aaaaaaaaaaaa gebzede mi yaptircan sacini falan ayyy ben karar veremiyorum yaa bizim kendi evimiz kucukyalida olucak oralarda bi kuafore gideyim diyorum ama bilemedim gebze nasil olur acep:S

tatlım ben gebzeye gelin olacağım pek bilmiyorum kuaförlerini dallas diye bir kuaför var onu önerebilirim ama ben orada saçımı bir kere yaptırdım ve çok beğendim modern bir yer oraya gideceğim bakalım bende inşallah

biz de dis mekan cekimi yaptiralim diyoruz da tam da karar veremedik mekana bakalim mekana yakin bi yerlerde yaptircm heralde sacimi ya da olmazsa senin dedigin yeri bi arastiririm

Son düzenleme:
merhabalar kızlar.. düğün hazırlıklarından ugrayamadım:):):) çeyizimin çoğunu aldım,gelinlik sipariş verildi,mobilyalar sipariş verildi,salonlar tutulmuştu heheeyeyyyott bayağı azalltım sizler ne alemdesiniz bakalım:)

ben de tost makinamı esse den aldım cnm ama üstü cam deil seninkine çok benziyorr

ben de tencere takimimi esse den aldim ama duduklu konusunda biraz kararsiz kalmistim esse ile fisler arasinda:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…