2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tşk ederiz cnm sen nasılsın iğnelere başladık çok şükür listemiz baya kabardı dedim ya bu hafta hareketlenir die inşlh bu hafta sonuna herkes başlar

kasım ayı sonuna doğruda güzel haber alırız hepimiz inş.

tşk ederiz cnm sen nasılsın iğnelere başladık çok şükür listemiz baya kabardı dedim ya bu hafta hareketlenir die inşlh bu hafta sonuna herkes başlar

iyiyim canım çalışıyorum..benım bu sefer dondurulmuş olduğundan iğnem falan yok çok şukur..ama olsada bışey olmaz alışmıştım onları yapmaya..
beklıyorum 15 kasım gibi adset olmayı..

iyiyim canım çalışıyorum..benım bu sefer dondurulmuş olduğundan iğnem falan yok çok şukur..ama olsada bışey olmaz alışmıştım onları yapmaya..
beklıyorum 15 kasım gibi adset olmayı..

bence dondurulmuşlarla yapmak daha mantıklı gibi geliyo yani düşünsene biz daha başındayız iğneler ilaçlar acaba yeteri kadar yumurta olcakmı sağlıklı embiriyolar gelişicekmi stresi yaşıyoruz bana göre bizden 2 adım ileridesin hayırlısı olsun

slm kızlar hiç aklımdan çıkmıyor kızlar ya reglimin gelmesine can atıyorum
bayram temizliğimi yapıyorum bebişe hazırlık diyorum evin hışını çıkardımmm az kaldı işimmm
çok heycanlıyımmmm yaaaaa yenemiyorum

:))) aynı heyecan bendede vardı geçen hafta ve bi baktım erkenden kırmızılar yakaladı beni heycandan sanki hamile kalmışım dr. arıyorum buraya yazıyorum eşimi arıyorum ayy yedi cihan bildi adetimi :))) şimdide saatim gelsinde iğnemi yapayım die heycanlanıyorum cnm kısacası bu süreç heyecansız geçmiycek evet aklımızdanda çıkmıyo her hareketimde benimde aklımda olsun bunlar çok güzel duygular bu aşamalara gelinceye kadar neler yaşadık heycanlanmak sevinmek kakkımız bende temizlik yapıyorum ama bi gözümde maillerimde buradan yazılanlara bakıyorum :))

ayyy herkez benim gibi desene ben rabime güveniyorum olacak inşş oruçta tutuyorm 7gün olcak toplamda iftr ettiğim suyada 21 defa ya musavvir ya bari ya halık diyorm allahım kabul etsin inşşş tek hayalim kasım hamişleri die sayfa açmakkkk

canım ölede şimdide beni korku sardı saglıklı çözülmezlerse dıyee...

hadi hayırlısı olsun kuzum tedavin bilgiler için çok teşekkürler değerlendiricemm

kızlarrrrrrrrrrr hayırlı haftalar
yeni bir aya 1 kaldı bu ay bolluk bereket sevinç getirsin hepinizeee inşallahhhhhh bebeleriniz sizinle olsunnn

gayırlısı olsun Lotus'cum...

Insan baslayinca tuy gibi hafifliyor degil mi?
Baslayanlari okudukca ben bir hafifliyorum nedense.

ayyy ervacım canım seni aklımdan geçiriodum şimdi listeyi düzenlerken acaba naptı diye ve sen geldin o aradaaa :13: hadi anlat noldu son gelişmeler neler

hlycim benim de yas 36:)
defalarca yazdim ama nedense yasimi aleme duyurmamakta iddialisin

canım doktor neden ailelerinize bile soylemeyin dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…