- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.021
kızlarrrr uzun uzadıya yazacam.şimdi acele bişey danışmak için sorayım dedimmmm.oto koltuğunuz 9-18kilo grubunda mı 9-36.hangisini almak mantıklı.sizinkiler neler??daha sonra girip bi içimi dökeyim sizeee uzun uzunn..şimdi çıkmam lazımm.yusuf denizz ergenliğe girdi herlade huysuz herifin teki oldu.
Kızlar annemler Ankaradan geldiler dün gittiler zeynep depresyonda elimden tutuyoo galk diyo anne dede arıyoruz odalarda.iyice dillendiler bu ara degilmii döküldü deyişi tam yemelik .acaip moral kaynagı kuzular ya iyiki iyiki varlar.bu ara diş çıkarıyoruz galiba gece sürekli memeeee diye kalkıyo tokda uyusa fayda yok emzikde kullanmıyo ya rahatlamak için gündüzde uyrken kalkıyo gecedeannem kes artık memeyi dedi ama ben şu süreçte kızımı bırakamam ki birde sanırım bende hazır degilim .
Neyse siz nasılsınız kuzularınız nasıl iyilermi ?
cnm eskiler dişi yürüyenin ayağı ayağı yürüyenin dişi yürümezz derler bilmiorm ipek erken yürdü erdem erken öykü erken yürdü ve en gec diş cıkaranlar biz olduk daha bizim 6. diş cıkacak anlayacagın seninkide normal bizimkide üzme kendinivalla kimsecikler yok artık..eskiden saatelerce sürerdi okumak 2 günü şimdi 5 dak sürmüyor. neyse ben bizden bahsedeim o zaman. oğlum üst iki azı dişi çıkarmıştı. şimdi ilk köpek diimiz çıktı. şaşırdım ben de azılar bitince köpek ççıkçak dioduk ama.. hali hazırda alt iki azımız ve üst sağ köpeğimiz şiş bekliyoruz. biraz onlarda patlatsa su çiçeği aşımızı olacağız. üstüste gelince hasta oluro sonra biraz sakinlesin ağzı. dişlerimizim maşallahı var 11 tane oldular ama hala yürümeye korkuyoruz. aada cesraet ediyor ordan aoraya geziyor bazen hiç yürümüyor. bizde zamana bıraktık artık. çünkü zorla olacak bişi değil malesef. çok şükür hareketleri iyi. yürümek isteyince süper gidiyor. hele tek elden destek alsın koşuyor resmen.. sağlığı yerinde olsun da.. bizden haberler böyle..öptük hepinizi..
MAMMA MİA ADVENTURE OTO KOLTUĞU 9-25 KG.KIRMIZIkızlarrrr uzun uzadıya yazacam.şimdi acele bişey danışmak için sorayım dedimmmm.oto koltuğunuz 9-18kilo grubunda mı 9-36.hangisini almak mantıklı.sizinkiler neler??daha sonra girip bi içimi dökeyim sizeee uzun uzunn..şimdi çıkmam lazımm.yusuf denizz ergenliğe girdi herlade huysuz herifin teki oldu.
kızlarrr merhaba.ne durumdasınız.unutmadan önce asuyla edibeyi bi tebrik edeyim.kızlarr geliyomuş.allah sağ salim kucağınıza almayı nas,p etsin..allahım korusun onlarıı...
2gün oldu ayrıldık memleketten eve döndükk.niye ayrılması bu kadar zor anneden babadan.3hafta kaldımm bu seferde o kadar kötü alışıyosun ki.eve döndüğümüzde yusuf deniz dedeyi aradı durdu.neyse alışırız heralde tekrardann..
oğlum resmen ergenliğe girdi.bi sinir sinir ama bunu oyun haline getirmiş.24 saat bağırıp duruyo.ve 1hafta hiçbirşey yediremedim.2gün önce öğlen 3te yemek yedirdim,ertesi gün öğlen 3te yemek yedirebildim.24 saat hiçbirşey ağzına girmedi.süte de alışamadı.nasıl yedirecemm diye kara kara düşünüyorum.reklam videoları doldurdum.sertap erenerin dım dımm şarkısı,manganın dağılmak istiyorum şarkısı bizi 2gün idare etti.şimdi onlardan da sıkıldı...ahhh zaten iştahından çekiyodum,şimdi daha beter oldu.üst dişlerden biri çıkmak üzere onu bekliyoruz sağ salim çıksada çocuğa bi kaç kaşık yemek yedirebilsemmm......
bu arada eş durumu tayinimmm çıkmadıı.ağustosa kaldı umudummm.ahh bu erdoğann yedi bitirdii öğretmenleri...oto koltuğu tavsiyeleriniz için sevda,serap,gamze teşekkür ederim.not aldım sizinkileri.gidip araştırayımm bii
kubi kemece emireamade ve diğerleri nerdesinizzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaa
ne guzel cnmBiz 9-18 aldık canım. daha sonra 15-36 alıcaz heralde...maxi cosi tobiyi aldık.çok rahat bakalım uzun yollarda sıkılma durumumuz nasıl olacak. yüksek oluşu güzel yolu rahat görüyor. 9-36 da büyüyenler var canım. yukarı kalkıo kafa kısmı. onları tavsiye ediolar.
ilki cmmmkızlarrr merhaba.ne durumdasınız.unutmadan önce asuyla edibeyi bi tebrik edeyim.kızlarr geliyomuş.allah sağ salim kucağınıza almayı nas,p etsin..allahım korusun onlarıı...
2gün oldu ayrıldık memleketten eve döndükk.niye ayrılması bu kadar zor anneden babadan.3hafta kaldımm bu seferde o kadar kötü alışıyosun ki.eve döndüğümüzde yusuf deniz dedeyi aradı durdu.neyse alışırız heralde tekrardann..
oğlum resmen ergenliğe girdi.bi sinir sinir ama bunu oyun haline getirmiş.24 saat bağırıp duruyo.ve 1hafta hiçbirşey yediremedim.2gün önce öğlen 3te yemek yedirdim,ertesi gün öğlen 3te yemek yedirebildim.24 saat hiçbirşey ağzına girmedi.süte de alışamadı.nasıl yedirecemm diye kara kara düşünüyorum.reklam videoları doldurdum.sertap erenerin dım dımm şarkısı,manganın dağılmak istiyorum şarkısı bizi 2gün idare etti.şimdi onlardan da sıkıldı...ahhh zaten iştahından çekiyodum,şimdi daha beter oldu.üst dişlerden biri çıkmak üzere onu bekliyoruz sağ salim çıksada çocuğa bi kaç kaşık yemek yedirebilsemmm......
bu arada eş durumu tayinimmm çıkmadıı.ağustosa kaldı umudummm.ahh bu erdoğann yedi bitirdii öğretmenleri...oto koltuğu tavsiyeleriniz için sevda,serap,gamze teşekkür ederim.not aldım sizinkileri.gidip araştırayımm bii
Nezooo eyüp nasıl oldu iyidir inşşş canım ne blogu senin blogunmu var banada link atarmısın bakayımmmmbende istiyorummm aslında ama yapabilirmiyimkiiii yazıcak o kadar çok şey varkiiiii tedavi sürecinden şimdiye dekkkk ooooo :)
Günaydın herkese,,ne güzel sizlerden haber almak iyi geliyor valla..hareketlenmiş burası ne güzel yine..Herkesin iyi olmasına çok sevindim. 2 gündür ayaklandık biz de. odadan odaya gezio.. ama yürümeye başladı diye çok hızlı hareket etmek istiyor. o yüzden hep yanında durup korumak gerekiyor resmen koşmak istiyor sanki. yürüdü de koşması kusur kaldı ama..
ilki cmmm
hosgeldnn
bakasagidabizim oto koltgunun markasini verdmmm.....
ayrica tebrigin icin tesekkurlerrr
darisi sizlerin basinaa.....
bak senin gibi es durumundan atamasi olmayip mahkemeyeveren arkdsm oldu
mahkemeyi kazandii
bes ayfaln okula gitmedi mahkeme surecinde
maasinin da tikir tikir aldi o aylarda bileee
ve mahkemeyi kazaninca esinin oldugu ilceye atamasi yapildiii
bnden soylemesiiii yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?