2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarrrr uzun uzadıya yazacam.şimdi acele bişey danışmak için sorayım dedimmmm.oto koltuğunuz 9-18kilo grubunda mı 9-36.hangisini almak mantıklı.sizinkiler neler??daha sonra girip bi içimi dökeyim sizeee uzun uzunn..şimdi çıkmam lazımm.yusuf denizz ergenliğe girdi herlade huysuz herifin teki oldu.

Biz 9-18 aldık canım. daha sonra 15-36 alıcaz heralde...maxi cosi tobiyi aldık.çok rahat bakalım uzun yollarda sıkılma durumumuz nasıl olacak. yüksek oluşu güzel yolu rahat görüyor. 9-36 da büyüyenler var canım. yukarı kalkıo kafa kısmı. onları tavsiye ediolar.

cnm aileni gördüm faceden zeynepte ne tatlıtdı dedesiyle neyse Allah kavustursun üzülmeyn alışır zamanla
b arada ipeğin gözü eskisinden cok sulanıodu doktoru aradım damlaya ve jele yeniden başla dedi dün basladım biraz daha rahatladı inş. düzelirrrrrrrrrrrr

cnm eskiler dişi yürüyenin ayağı ayağı yürüyenin dişi yürümezz derler bilmiorm ipek erken yürdü erdem erken öykü erken yürdü ve en gec diş cıkaranlar biz olduk daha bizim 6. diş cıkacak anlayacagın seninkide normal bizimkide üzme kendini
MAMMA MİA ADVENTURE OTO KOLTUĞU 9-25 KG.KIRMIZI
MAMMA MİA ADVENTURE OTO KOLTUĞU 9-25 KG.KIRMIZI - 866301

ben bn kullanıyorum cnm memnunum kızım hemen pıt uyuyo yatay pozisyonada gecio cok mutluyuz baya yatıyo

Selam kızlar
Gamzecim ne güzel ipek arada köy ortamı görüyor rahat rahat oynuyordur çocuk. Benim oğlan da hayvanları çok seviyor sokakta kedi köpek peşinden koşturuyoruz şöyle denk gelse de biraz koyun kuzu tavuk görse sevinçten delirir herhalde. İpek'in de göz sorunu geçmemiş herhalde inşallah merhemler işe yarar bir an önce geçer.
Eylemsura Allah kavuştursun canım. Haftasonu benim de annem ve kız kardeşim gelecek insan hiç ayrılmak istemiyor ailesinden. Napalım sağlıkları yerinde olsun da az görüşelim.
İlkimcim Kraft Encore 9-36 aldık biz memnunuz şimdilik bir sıkıntımız yok. Ama kilosu düşük olanlardan alırsan da 3-4 yaşına kadar kullanırsın tahminim.
Meysanur hoşgeldin.

kızlarrr merhaba.ne durumdasınız.unutmadan önce asuyla edibeyi bi tebrik edeyim.kızlarr geliyomuş.allah sağ salim kucağınıza almayı nas,p etsin..allahım korusun onlarıı...

2gün oldu ayrıldık memleketten eve döndükk.niye ayrılması bu kadar zor anneden babadan.3hafta kaldımm bu seferde o kadar kötü alışıyosun ki.eve döndüğümüzde yusuf deniz dedeyi aradı durdu.neyse alışırız heralde tekrardann..
oğlum resmen ergenliğe girdi.bi sinir sinir ama bunu oyun haline getirmiş.24 saat bağırıp duruyo.ve 1hafta hiçbirşey yediremedim.2gün önce öğlen 3te yemek yedirdim,ertesi gün öğlen 3te yemek yedirebildim.24 saat hiçbirşey ağzına girmedi.süte de alışamadı.nasıl yedirecemm diye kara kara düşünüyorum.reklam videoları doldurdum.sertap erenerin dım dımm şarkısı,manganın dağılmak istiyorum şarkısı bizi 2gün idare etti.şimdi onlardan da sıkıldı...ahhh zaten iştahından çekiyodum,şimdi daha beter oldu.üst dişlerden biri çıkmak üzere onu bekliyoruz sağ salim çıksada çocuğa bi kaç kaşık yemek yedirebilsemmm......

bu arada eş durumu tayinimmm çıkmadıı.ağustosa kaldı umudummm.ahh bu erdoğann yedi bitirdii öğretmenleri...oto koltuğu tavsiyeleriniz için sevda,serap,gamze teşekkür ederim.not aldım sizinkileri.gidip araştırayımm bii

cnm ailene kavusursn inş. bi dahaki tatile yeter 3 hafta bak doymussun biz en fazla 10 ggün kalıoruz tayiinde inş. cıkar ya nası cıkmadı genelde cıkıo iştah konusu ailemin yanında benide zorladı 1 hafta bişey yememişti simdi sükür iyi
gözümüz damladan sonra daha iyi inş. işe yarayacak dualrınızzzzzzzzzzzzz beklenior kücük yavruma

bende bu ara gezmelerdeym

ne guzel cnm
bizim oto koltugundan almissiniz
merak etme
coookmemnun kalacak senin ufaklikkk
bnm kizkendi binmek istyr hep dusun o kadar sevyrr
hep disariyi izliyr yuksek oldgu icin
bn nerdeyse bes aydir hep on koltukta oturyrm
cunku kizim arkada cokk mutlu mesuttt

ilki cmmm
hosgeldnn
bakasagidabizim oto koltgunun markasini verdmmm.....
ayrica tebrigin icin tesekkurlerrr
darisi sizlerin basinaa.....

bak senin gibi es durumundan atamasi olmayip mahkemeyeveren arkdsm oldu
mahkemeyi kazandii
bes ayfaln okula gitmedi mahkeme surecinde
maasinin da tikir tikir aldi o aylarda bileee
ve mahkemeyi kazaninca esinin oldugu ilceye atamasi yapildiii
bnden soylemesiiii yaniii

edibeeeeeeee
esinin girdigi sinavin sonuclari aciklandi dunnnnn
bizi duyuyorsannn cevap verrrr
kazanmis mi esiinnnn
cokmerak edyrrrmmm
kazandi ise simdiden tebriklerrr
guzel istanbul gunleri sizi bekliyrrrrr artkkk

kizlarrr hala hamile olanyokmu aranizdaaaa
doguda gorev yapan arkdslar vardiii
onlarda da ses seda yok
bari siz gebe kalin yaaaaa
bizi yalniz birakmaynnnn

bu arada kemece telden okuyabiliyrmus
evde net yokmusss

hepinize sevgi dolu selamlarrr

sevdacmm sanada iyi aksamlarr

Herkese selamlar..
İlkimcim Allah kolaylık versin canım iştahsız bebek çok zor gerçekten işin kötü yanı senin oğlan süt de sevmiyor Demir eksikliği yok değil mi? Demir eksikliği olan bebeklerin iştahları az olurmuş. Tayin işinin olmadığına da üzüldüm inşallah ağustosta olur vardır bunda da bir hayır.
Bu ara epeydir haber alamadığımız ve bende telefonu olan birkaç arkadaşla telde görüştüm hepsinin selamı var.
Kemece iyi iş ev çocuklar arasında koşuşturup duruyor oğlan çok hareketliymiş kız da abla ya onun yaramazlıklarına kızıyormuş uslu dursun istiyormuş :) Kemecenin bilgisayar bozulmuş arada cepten takip ediyormuş bizi ama yazması zor olduğu için birşeyler yazamıyormuş.
Senemle de konuştum kız iyiymiş maşallah ama hayatlarında ters giden bazı şeyler var onları aşmaya çalışıyorlar. Herkese selamı var bu ara bizi pek takip edemeyecekmiş.
Kubiyi de dün facede gördüm kız biraz üşütmüş sanırım ateşleşmiş şimdi iyiymiş.
Tuğbayla da sık sık görüşüyoruz onlar da iyi maşallah İzmitte emire bir grup bulmuş her hafta buluşuyorlar. Tuğba da kendine bir iş kurmayı planlıyor onun için ön araştırmalar falan yapıyor.
Asuyla da bu sabah görüştük ama o da şu an nette kendinden bahseder herhalde :)

Selamlar:)
Bİz iyiyiz çok şükür Eyüp çok hareketl, bir dakika durmuyor ondan buraya pek vakit kalmıyor:)
Arada bakıyorum kimsecikler yok ondan ben de ses etmeden gidiyorum
Blogg dünyasında dalmış durumdayım Eyüp e hatıra kalması için bende yazıyorum :)
Oraya buraya bakıyım derken hoppp vakit geçmiş oluyor.
Eyüp günde bir kere uyuyor:) O uyuduğu zaman hem ev işleri hem de bilgisayrada vakit geçiriyorum başka da vakit kalmıyor:)
Gece uykumuz biraz sounlu bu aralar diş çıkarıyoruz:)
Yemek sorunumuz biraz var ama idare ediyoruz:) Mutfak tezgahına otutturup camdan dışarı bakarken yediriyorum:)
Bizden haberler bu kadar:)
Edibe geliyor musun bvu arada İstanbula?

Merhaba kızlarrr ay ne güzel okunucak işelerin olması sizlerden haberler almak hemencecik okudummmm:)gamze canım inş ipek kuzu en kısa zamanda iyileşir damla iyi gelirdeee kontrole götür muhakkak bak ihmal etmeee .damla bi süre iyi geliyor sonrasını biliyorsun en azından götürde için rahat etsin canımmm teşekkürler evet zeynep çok mutluydu hala evde annemleriii arıyorlar

İlkim seni okadar iyi anlıyorumki uzun kalınca kendi evin gibi oluyor birde kuzular sevilince mutlu olunca bize dünyaları veriyorlar degilmiii?napalım annemler yeni gittiler zeynep eşimden tutuyooo galk de annne diyoooalışcak napalım en azından geldiler zaman geçirdik.
En kısa zamanda tayin işin hallolur inş

Sevda canım teşekkürler ne güzel sizinkiler geliyormuş tadını çıkarın dedigin gibi saglıklı olsunlarda az görüşelim ibrahim nasıl iyimi pastacılık kursunamı gidiyordun nasıl gidiyorrr

Nezooo eyüp nasıl oldu iyidir inşşş canım ne blogu senin blogunmu var banada link atarmısın bakayımmmmbende istiyorummm aslında ama yapabilirmiyimkiiii yazıcak o kadar çok şey varkiiiii tedavi sürecinden şimdiye dekkkk ooooo :)

Bu ara bikaç gündür manavgatta yaz havası vardı zeynebi parka götürdümmm çokkk mutlu oldu yavrum.eve bisiklet alayım diyorummm .resim yapıyoruz kitap okuyorum oyunlarrr danslar gün geçiyor bu aralar biraz sıkıntılı bir süreçten geçiyorum zeynep okadar moral veriyokiii anlatamam ona hissettirmiyorum ama nasıl oluoyosaaa destekkkk oluyoooo kuzum bizde sanırım diş çıkarıyoruz gece bolca kalkıyoruz yemek konusundada üstüne düşmüyorum agzından çıkarıooo o an aklıma dişi geliooo kızmıyorum bir saat kadar sonra süt falan veriyorum et çok seviyor ettt ettt diyooo acıkıncaaa öleee işte kızlar iyi geceler

Günaydın herkese,,ne güzel sizlerden haber almak iyi geliyor valla..hareketlenmiş burası ne güzel yine..Herkesin iyi olmasına çok sevindim. 2 gündür ayaklandık biz de. odadan odaya gezio.. ama yürümeye başladı diye çok hızlı hareket etmek istiyor. o yüzden hep yanında durup korumak gerekiyor resmen koşmak istiyor sanki. yürüdü de koşması kusur kaldı ama..

Çok şükür iyi diyyeim de iyi olsun:)
Çok zevkli oluyor bende yeni başladım 6 aydır falan yazıyorum hemen özelden de atayım:)

Ne güzel oluyor ama arkadan seyretmesi minikleri tıpış tıpış yürümeleri:)
Koşucak sen yakalamak isteyince daha da hızlanacak hatta çığlıklar attacak

:

canım evet ben de duydum fakat.ama genelde asker eşleri risk durumunu sebep gösteriyolar.bi arkadaşımın da o şekilde eş durumu tayini oldu.o yüzden hiç uğraşmıyayım diyorum.bu 4+4sınıf öğretmenlerini gerçekten öldürdü.okulları açık göstermiyolar.bi de il emri olmaması da işi zorlaştırdı.düşünsene merkez ilçelerden sadece 7okul açık göstermişlerdi.bunlardan 5i muhtemel okuldu yani eş durumundan giderse o zaman boş kalacak okullar.2 okul açık göstermişlerdi sadece onlarda merkeze bağlı köylerdi.biri taaa bilmem nerde olduğu için onu hiç yazmadım...neyse kısacası ağustosa kaldıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…