- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.001
happyy can cok guzel kizin olackmisss
allh tez zamnda kucagna almayi nasip etsinn
bn de seni takip ettm
bnm de ikinci kizim olacak ins
iki cimcime ile ne yapacagm baklmmm
allh herksn gonlune gore versnn
kasim annelerii
hadinin sira sizde
hicbirinzde bi hareketlilik yook ayolll
yeni bir bebekk hayal etmez misinizzzz
bn de seni takip ettm
kasim annelerii
hadinin sira sizde
bn de seni takip ettm
kasim annelerii
hadinin sira sizde
asu can hayırlı olsun tatlım sagsalim kucagına almak nasip olsn Rabbim isteyenlerede nasip etsin ins cok sevindm senin adına asu onunla neler paylaşacak kimbilir öptm tatlımmm hic aramıosun bu arada küssem mi acaba gerci simdi hamilelek olayı var affettm
bgün kocişim yok bende yarın ona süpriz kalpli yaş pasta yaptım harika old ilk defa kekinide kendim yaptım kelepçeli kalpli kalıbım vardı cok kolay oldu seviyorum sizi hepinizin aşk dolu yuvalarından huzur eksik olmasınnnnnnnnnnn
Kisssss...happy ve asuuuuu ikinizede maşallah suphanallah barikallah ne güzel kızınız olacakmış çok sevindim ayyy bende istiyorum yaaaa ama gözüm korkuyorrr ayyy azcık kocişide gaza getirip göze alsammı ki ne dersiniz 2. yede kasım annesi olurum hemmm bu kulağa güzel geldi ama az daha kilo vereyim yaz gelsin evden taşınma olayı gerçekleşsin ozaman kesin düşünecem burdan böyle hamiş ve bebek haberleri çok seviindiriyor. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin kısmetiyle bolluk bereketiyle yuvanıza gelmesini nasip etsin. Rabbim tüm kullarının gönlüne göre versin. öptüm hepinizi
Arkadaslar....
hoscakalin...
biz yarin erdem paşamıza dogum gunünde sunmak istediğimiz hediyemizi gerçekleştirme adına maldivlere uçuyoruz...
9 saatlik bı uçak yolculugunun ardından ekvatorda kızgın kumlar serin sular modunda okyanusla sevisicez oglumla..
minik köpek balıkları ile yüzücez...
bundan 30 sene sonra yeryüzündeki silinecek bı kara parçasında tatil yapicaz bı hafta...
oglumla doya doya eglenicem..
insallah...
sagsalim gidip doneriz...
dualarinizi eksik etmeyin..
zira bütün un uçakta olucaz..
umarim hersey yolunda gider ve haftaya sagsalim turkiye te dönebiliriz...
deniz bank reklamlarını görürseniz tv de aklınıza biz gelelim..
biz de oralarda beyaz ya da Erdal önyagcilara rastlarsak sizden selam soyleriz
Teker teker haklarınızı helal edin...
elin memleketine gidip te dönmemek var...
gorusmek dileğiyle..saglicakla kalın...
selamun aleykum canlaaar nasilsiniz :)
ya nezamandan beri bakamiyorum 15 ay önce bir canavarim vardi simdi iki oldular biliyorsunuz :)) malum zaman yok bi sure internettim de yoktu takip edemedim:S
eee canlarim ne var ne yok görüsmeyeli bebisleri büyüttünüz mü sizinkilerde benim ki gibi durdugu yerde durmayanlardan mi cok merak ediyorum vakit buldukca giricem insaALLAH
sizi cok özledim neydi o zamanlar 9 ay daha var 8 ay oldu 7 aydayiz..... 1 ay kaldi ha kim dogurdu kim dogaracak hihihi :))
hadi ALLAH emanet olun bussi
ssssiiiiit kim var orda???? disardan bakmayin iceri gelin yauuu :))) kubisss sende ordamisin kis tava yicen eger sensen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?