2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
NEZOOO, maşallah sürekli buradasın sanırım.. Eyüp pc başında seni rahat bırakıyor sanırım ama malesef Emir beni hiiç rahat bırakmıyor.. şimdiden elinde bilgisayarla oyun oynayan bir velet olmasını da istemiyorum.. şuan uyuyor çok şükür de bikaç satır yazacağım inşallah..

öncelikle gamze de face grubumuza katılmış, hoşgeldin.. telefondan kullanımı daha rahat olduğu için face de daha aktifim ben kendi adıma.. burdan kk editörlerine de sesleneyim.. telden kkya girmek eziyeetttt.. bişiler yapın..

Emir in o yarışmada birinci olamadı canım malesef.. ama istanbulda bir ajanstan teklif aldı, reklam için.. halaaa düşünüyoruz biz eşimle napsak diye.. aramadık halaa. haber bekliyolar.. deneme çekimi ve sözleşme imzalamak için istanbula ofise çağırıyolar ama bu karda kışta hiiç gözüm kesmiyo. çünkü eşim çalıştığı için ben götürüp getirecem, kar kış çook fenaa... vs vs vsss... sonucu şimdilik bu kadar yani..

ya bide siz telefonla muhabbetleri nasıl yapıyonuz arkadaşlar.. nerden buldunuz telefon numaralarınızı.. denisi tek gören benim sanırım ama hala telde bi muhabbetimiz olamadı yanee... siz özelden baya bi muhabbet halindesiniz sanırım.. amaaan ne kadar güzel ne kadar güzel.. özellikle face i olmayanlar için.. çünkü biz orada sürekli muhabbet halindeyiz, e buraya da gir yaz her zaman vakit olmuyor.. sanırım telde muhabbet ilişkileri daha da pekiştirecektir..

bi de senem de sevda da iyi arkadaşlar merak etmeyin.. sanırım buraya girecek fırsat bulamıyorlar.. yoksa bebeleri de kendileri de gayet ciciiler..

sütün faydası olmaz diyenlere saygılarımı sevgilerimi eennn derin duygularımı gönderiyorum.. sen kimseyi dinleme canım.. şeyma ya ayak uydur, o ne derse o.. bence..

face de nerdesiniz kızlar yaa. ben niye bulamıyorum bu gurubu. bi tane buldum 2011 kasım anneleri diye ama orda da ses soluk yok. başka bi gurup galibaa. size sesleniyorum beni de alın aranızaaaaa

Eyüp te tabi fırsat vermiyr.Şu anda teyzemlerdeyim onlar oynuyor ben de pc başındayım.Yarın evime geçiçem bu kadar aktif olmam zaten:)
Telefon olayına gelince bende 2 kere serap ve kemeceyle görüştüm o kadar başka kimseyle görüşmedim.İnşallah bir gün yüz yüze de görüşürüz:)

eee nezoo nolduuu... nie kaçtın? hem çağırıyonuz hem kaçıyonuzz... Allaah alllaaahhhhhhh... sen beni semionnnn..

Miniğim uyandı onun yanına gittim neden kaçayım kıss.Seni sevmeyen ölsün be

Herkese merhaba arkadaşlar..
Hiçbir yere kaçtığım yok merak etmeyin. ibrahimin sağlığı yerinde çok şükür ama iki tane azı diş çıkardı onun yüzünden uzun süredir aşırı derecede uyku problemi yaşadık. Bir ara bütün gün 10 dakikalığına bile gündüz uykusu uyumuyordu desem yalan olmaz. Geceleri 23.00-01.00 arası uyuyordu ve çok sık uyanıyordu. Ben de o uyur uyumaz ya uyuyordum ya da işime gücüme bakıyordum. Allaha şükür iki üç gündür gündüz uykumuz da gece uykumuz da düzene girer gibi oldu. İnşallah böyle devam eder. Ayrıca bu ara şeker hamurundan pasta işine merak sardım öyle şeylerle vakit geçiriyorum.
Face konusuna gelince ben annemlerle faceden görüntülü olarak görüşüyorum o nedenle oraya hafta da en az üç dört kere girerim. Konuşurken bi yandan eşin dostun paşlaşımlarına bakarım kkdan da tuğba, senem ve himmelle arkadaştım sonra devkule, ilkim arasla arkadaş oldum aklıma geldi ben herkesin birbirini göreceği bir grup kurayım böylelikle tanışmış oluruz dedim ama gizli kurdum sadece grup üyeleri dışarıdan birini ekleyebilsin dedim derken 10-11 kişi olduk. Gruba katılmak isteyen benim özelime ya da başka bir arkadaşın özeline face adresini atsın ekleyelim.
Bundan sonra sık sık takip ederim inşallah. Hepinizi öpüyorum.

ibrahim uyuyorken ben gideyim işime gücüme bakayım. sıpa anca uyuduğu için kahvaltı bulaşıklarını makineye dahi atamadım. birlikte mutfağa girmemiz imkansız çekmeceleri tek tek boşaltıyor bulaşık makinesinin içine girmeye çalışıyor mutfağı toplayacağıma daha da dağılıyor ortalık o zaman da üzerime sinir geliyor en iyisi dağınık kalsın diyorum ben de.

tuğbaa canım bende ilk defa konuştum kemece ve gamzeyle onlar sağolsunlar özelden atmışlardı tellerini gerçi burdan konuşuluyor ama seslerini duymakta çok güzeldi. Sen de özelden yolla senide ararım müsait olunca. İstersen tabi.

şeker hamuru hastalık gibi bir şey bende denedim, hatta haribo dan yaptım şeker hamurunu, oğlumun doğum günü pastasını yaptım 3 tane yaptım bir tanesi şeker hamuruydu şeker hamurlu kurabiye bile yaptım. İlk denemeyi kurban bayramının ilk günü yapmıştım arkadaşın kızının doğum günü için herkesin hoşuna da gitmişti. Doğrusu çocukla uğraşması zor oluyor zaman alıyor. sana kolay gelsin hoş bir uğraş

Hayirli olsun..baya zorlnmissiniz ama gecmis allahtan..olaylara hep happy yönünden bakmak lazım..bizim hala 4 dışımız vaaaaaarr...Cok komik yaaa...4 dis...))

Bizleeeeeeeeeerrrrrr cok iyiyizzzzzz....
Herkesleri öpüyorum...

Geciyo günler iste ayni ayni...bu cuma doktor kontrolum var..2. Gösterirse Gorcez bakalım cinsiyetiiiiii

gecen haftasonu erdem i cerrah amcası cagirdiydi..yeni doğan sünnetlerinin bir sene sonra kontrol edilmesi gerekiyormuş ..yapisiklik olmaması icin...gittik iste...bı sorun yoktu..
2. Si de erkek olursa indirim yapın haaaaa dedik

Baskaaaaaaaaa
Başka bı si yokkkkkkkkkkkk...

hayat guzelllll yasam guzelllll nefes almak cooooookkkk guzellll herkes cok guzellllll
sizler de cok guzelsiniiiiiiizzzzzzzzz....

Hiiimmmmmmm
bi si daha dicem ...oleeee gitcemmmmmmm

Dislerini fircalamatmak istemeyen tosunlariniz varsa sizlere spiffies mendilleri öneririm..
biz evde fircaliyoruz...müzikli bı fırça aldıydik o müzik çalarken bizimki de fırçalatiyo bı guzel..ama inatlaşan cengâverler falan varsa bu mmendiller coooookkk kkullanışlı..biz cok seyahat yaptığımız icin gezi gunu kadar çantaya koyuyorum..hem kapalı kutu temizce hem de pek rahat ve tek kullanimlik...orda burda fırça macun Ozel olarak taşınmaz yani..
şimdilik inatlaşan babyler o sekilde dislerini oksatmaya baslayabilir yani benden tavsiyeeeeeeee
Hadi optum kuşlar...

Son düzenleme:
Asu yaaaa ben cok fazla meyve kurusu yiyorum..zararlı mıdır hamile iken...
tugba kuruyemisin var ya rengarenk bütün meyveler var hani..
simdi Temmuz annelerine sorsam su an cok pimpirikliler yani oözeniyorlar cogunun ilkhamileligi ya..aanlıyorum oonları da..yeme falan derler de..bı de sana sorayım dedim..Kendi kadın dogumcum herseyi ye bosveeeeeerrr modunda biri zaten..

Son düzenleme:
ayyy allahım ne olacak bizim bu uyku sorunumuz.uyumuyo bu çocuk,tam düzelecek gibi oluyo..hooppp bi daha en başa.2gündür saat başı yine kalkıyo....

cnmmmm naberrr
iyi gordm seniii
meyve kurusu ye tabbii
ama her seyi kararinda yemek lazmmm
birde onlar sekerli yani kalorili yiyecekler
cok fazla tuketmesen iyi olur derim canmmmm
bnm de bugn kontrlm varr
bakalm ne olmusss

Ben de bir kere heriboyla denedim ama hiç sevmedim çok uğraştırıyor çünkü. ikinci denememde hazır şeker hamuru aldım sana bi şekil vermesi kalıyor. Gerçekten epey oyalayıcı birşey kendimi fazla kaptırmamamlazım

Hayirli olsun..baya zorlnmissiniz ama gecmis allahtan..olaylara hep happy yönünden bakmak lazım..bizim hala 4 dışımız vaaaaaarr...Cok komik yaaa...4 dis...))
Biz sıkıntının yarısını atlattık çok şükür. Her çocuk başka başka. Erdem de birden çıkaracaktır belki dişlerini.

ayyy allahım ne olacak bizim bu uyku sorunumuz.uyumuyo bu çocuk,tam düzelecek gibi oluyo..hooppp bi daha en başa.2gündür saat başı yine kalkıyo....

Ah dişler ah.. Rahat verseler uykuları da iştahları da düzelecek yavruların inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…