- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.781
Kızlar size bir sorum olcak şeyama yı halen emziriyorum bu ayın sonunda 15 aylık olucak bana ayır diyolar daha sütünün faydası olmaz diyolar ama ne kadar doğru yemeğinide çok güzel yiyo hani tamam yemek yemese sürekli emse ozaman emzirmeyi mecbur bırakırsın ama ne bilim gerçekden yaramıyomu acaba 1 gün emzirmeyeyim süt birikiyo rahatsız oluyorum :26:
NEZOOO, maşallah sürekli buradasın sanırım.. Eyüp pc başında seni rahat bırakıyor sanırım ama malesef Emir beni hiiç rahat bırakmıyor.. şimdiden elinde bilgisayarla oyun oynayan bir velet olmasını da istemiyorum.. şuan uyuyor çok şükür de bikaç satır yazacağım inşallah..
öncelikle gamze de face grubumuza katılmış, hoşgeldin.. telefondan kullanımı daha rahat olduğu için face de daha aktifim ben kendi adıma.. burdan kk editörlerine de sesleneyim.. telden kkya girmek eziyeetttt.. bişiler yapın..
Emir in o yarışmada birinci olamadı canım malesef.. ama istanbulda bir ajanstan teklif aldı, reklam için.. halaaa düşünüyoruz biz eşimle napsak diye.. aramadık halaa. haber bekliyolar.. deneme çekimi ve sözleşme imzalamak için istanbula ofise çağırıyolar ama bu karda kışta hiiç gözüm kesmiyo. çünkü eşim çalıştığı için ben götürüp getirecem, kar kış çook fenaa... vs vs vsss... sonucu şimdilik bu kadar yani..
ya bide siz telefonla muhabbetleri nasıl yapıyonuz arkadaşlar.. nerden buldunuz telefon numaralarınızı.. denisi tek gören benim sanırımama hala telde bi muhabbetimiz olamadı yanee... siz özelden baya bi muhabbet halindesiniz sanırım.. amaaan ne kadar güzel ne kadar güzel.. özellikle face i olmayanlar için.. çünkü biz orada sürekli muhabbet halindeyiz, e buraya da gir yaz her zaman vakit olmuyor.. sanırım telde muhabbet ilişkileri daha da pekiştirecektir..
bi de senem de sevda da iyi arkadaşlar merak etmeyin.. sanırım buraya girecek fırsat bulamıyorlar.. yoksa bebeleri de kendileri de gayet ciciiler..
eee nezoo nolduuu... nie kaçtın? hem çağırıyonuz hem kaçıyonuzz... Allaah alllaaahhhhhhh... sen beni semionnnn..
Herkese merhaba arkadaşlar..
Hiçbir yere kaçtığım yok merak etmeyin. ibrahimin sağlığı yerinde çok şükür ama iki tane azı diş çıkardı onun yüzünden uzun süredir aşırı derecede uyku problemi yaşadık. Bir ara bütün gün 10 dakikalığına bile gündüz uykusu uyumuyordu desem yalan olmaz. Geceleri 23.00-01.00 arası uyuyordu ve çok sık uyanıyordu. Ben de o uyur uyumaz ya uyuyordum ya da işime gücüme bakıyordum. Allaha şükür iki üç gündür gündüz uykumuz da gece uykumuz da düzene girer gibi oldu. İnşallah böyle devam eder. Ayrıca bu ara şeker hamurundan pasta işine merak sardım öyle şeylerle vakit geçiriyorum.
Face konusuna gelince ben annemlerle faceden görüntülü olarak görüşüyorum o nedenle oraya hafta da en az üç dört kere girerim. Konuşurken bi yandan eşin dostun paşlaşımlarına bakarım kkdan da tuğba, senem ve himmelle arkadaştım sonra devkule, ilkim arasla arkadaş oldum aklıma geldi ben herkesin birbirini göreceği bir grup kurayım böylelikle tanışmış oluruz dedim ama gizli kurdum sadece grup üyeleri dışarıdan birini ekleyebilsin dedim derken 10-11 kişi olduk. Gruba katılmak isteyen benim özelime ya da başka bir arkadaşın özeline face adresini atsın ekleyelim.
Bundan sonra sık sık takip ederim inşallah. Hepinizi öpüyorum.
Hayirli olsun..baya zorlnmissiniz ama gecmis allahtan..olaylara hep happy yönünden bakmak lazım..bizim hala 4 dışımız vaaaaaarr...Cok komik yaaa...4 dis...Herkese merhaba arkadaşlar..Hiçbir yere kaçtığım yok merak etmeyin. ibrahimin sağlığı yerinde çok şükür ama iki tane azı diş çıkardı onun yüzünden uzun süredir aşırı derecede uyku problemi yaşadık. Bir ara bütün gün 10 dakikalığına bile gündüz uykusu uyumuyordu desem yalan olmaz. Geceleri 23.00-01.00 arası uyuyordu ve çok sık uyanıyordu. Ben de o uyur uyumaz ya uyuyordum ya da işime gücüme bakıyordum. Allaha şükür iki üç gündür gündüz uykumuz da gece uykumuz da düzene girer gibi oldu. İnşallah böyle devam eder. Ayrıca bu ara şeker hamurundan pasta işine merak sardım öyle şeylerle vakit geçiriyorum. Face konusuna gelince ben annemlerle faceden görüntülü olarak görüşüyorum o nedenle oraya hafta da en az üç dört kere girerim. Konuşurken bi yandan eşin dostun paşlaşımlarına bakarım kkdan da tuğba, senem ve himmelle arkadaştım sonra devkule, ilkim arasla arkadaş oldum aklıma geldi ben herkesin birbirini göreceği bir grup kurayım böylelikle tanışmış oluruz dedim ama gizli kurdum sadece grup üyeleri dışarıdan birini ekleyebilsin dedim derken 10-11 kişi olduk. Gruba katılmak isteyen benim özelime ya da başka bir arkadaşın özeline face adresini atsın ekleyelim. Bundan sonra sık sık takip ederim inşallah. Hepinizi öpüyorum.
cnmmmm naberrrAsu yaaaa ben cok fazla meyve kurusu yiyorum..zararlı mıdır hamile iken...
tugba kuruyemisin var ya rengarenk bütün meyveler var hani..
simdi Temmuz annelerine sorsam su an cok pimpirikliler yani oözeniyorlar cogunun ilkhamileligi ya..aanlıyorum oonları da..yeme falan derler de..bı de sana sorayım dedim..Kendi kadın dogumcum herseyi ye bosveeeeeerrr modunda biri zaten..
Ben de bir kere heriboyla denedim ama hiç sevmedim çok uğraştırıyor çünkü. ikinci denememde hazır şeker hamuru aldım sana bi şekil vermesi kalıyor. Gerçekten epey oyalayıcı birşey kendimi fazla kaptırmamamlazımşeker hamuru hastalık gibi bir şey bende denedim, hatta haribo dan yaptım şeker hamurunu, oğlumun doğum günü pastasını yaptım 3 tane yaptım bir tanesi şeker hamuruydu şeker hamurlu kurabiye bile yaptım. İlk denemeyi kurban bayramının ilk günü yapmıştım arkadaşın kızının doğum günü için herkesin hoşuna da gitmişti. Doğrusu çocukla uğraşması zor oluyor zaman alıyor. sana kolay gelsin hoş bir uğraş
Biz sıkıntının yarısını atlattık çok şükür. Her çocuk başka başka. Erdem de birden çıkaracaktır belki dişlerini.Hayirli olsun..baya zorlnmissiniz ama gecmis allahtan..olaylara hep happy yönünden bakmak lazım..bizim hala 4 dışımız vaaaaaarr...Cok komik yaaa...4 dis...))
ayyy allahım ne olacak bizim bu uyku sorunumuz.uyumuyo bu çocuk,tam düzelecek gibi oluyo..hooppp bi daha en başa.2gündür saat başı yine kalkıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?