2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Çok sağol caqnım...
DÜn akşamdan beri de anne acıyo deyip ağzını kapatıyor
Gece bile uyumadı ağlaya ağlaya acıyo dedi durdu

canım ya cok gecmiş olsun kıyamam cok üzüldüm cok zor bilirim kuşun hasta iken moralli olmak kendini sağlam tut eyübün ihtiyacı var biraz fazla sancılı galiba calpol ver bizimkide üst yandan cıkasrıo sanırım arada sebepsiz aglıo sancıdan öptüm kuzunu

ay size dayanamıcam bi fotomu koyayım güzel olmus mu saçım kestirince bi garip oldum biraz alışkanlıklarından vazgecemeyn biriyim ama iyi oldu galiba fotoyu ben cektigim icin biraz kilolu cıkmıs olabilirim

Peki azı dişleri çıktı mı sizin internette şey yazıyordu azılar 13-18 ay içinde 18 aydan sonra köpekler geliomuş.sizin azılarda mı çıktı...

Yok canım daha çıkmadı ama köpek dişlerinin olduğu yerler kabarmış hep..

sağol canım...dolven ve calpol veriyorum 4 saat arayla dönüşümlü olarak...kokulu kokulu öpüyorum bende İpek kuzuyu..

Güzel olmuşssun Allah sahibine ve İpek kuzuya bağışlasın..

Bu arada happy ve asu nerelerdesiniz kaç gündr???

saol cnm ya asu ve edibe bence bulantıdan giremiyorlar onlar simdi aşeriyordur yemek falan aman 2013 anneleri nolacak hıh
Aman iyi olsunlar da gelmesinler ayy aşermek çok kötü gördüğüm kadarıyla...Ben çok şükür bilmem Eyüp e hamileyken bir sorun yaşamadım..

kızlar merhabaa..
hediyelerimizi göndermek için 25 aralık uygun mudur acaba herkese? yılbaşı gelmeden herkesin elinde olsun hediyeler, ne dersiniz?

saol cnm ya asu ve edibe bence bulantıdan giremiyorlar onlar simdi aşeriyordur yemek falan aman 2013 anneleri nolacak hıh
canlarr napynuuzz
nezoo gecmis olsun
seni cook iyi anliyrz
aman sen kendini hasta etme barii
dikkat et kendineee
cocuklara da bol sicak corba icirin
ispanak mandalina, portakal, pirasa yedrmeye calisin
ben corbasina bile azicik limon sikiyorum
her gun yada iki gunde bir sbah ilk tarhana hemde azicik sarimsakli olsunn icirinnn
sonra bbi kac saat gecince kahvalti yptrnnn
bn ole yapiyrmm

b
u arad cuma randevum var dr da
saglik ocaginda kan verdm
8 haftalikla uyumlu dgerler dedii
ilk hamileligimde mide bulantm daha fazla idi
simdi geceleri oluyr sece
allahtan gunduz bulanmiyrrr
yoksa ne yer ne icerdmmk
izim da emiyr hala
ne aypcam bilemyrmm
hemsire biraktr dedi
bakalim dr ne diycekk
oda kes sutten dse annemi cagrcamm bakalim hayrlisi artkkk

kızlar merhabaa..
hediyelerimizi göndermek için 25 aralık uygun mudur acaba herkese? yılbaşı gelmeden herkesin elinde olsun hediyeler, ne dersiniz?

güzel bence.. bi haftada da ulaşır sanırım...bu arada herkese günaydın...buralarda kar var sabah karlı bi güne uyandık...şimdi oğlumla evde sıcacık kucak kucağa oturmak vardı...

Sağol canım zaten içtiği bir tarhana çorbası gece gündüz onu içiyoruz...Meyve yemeyi sevmiyor malesef
Ne güzel bak 8 haftalık omuş fasulyen...Bulantının olmamasına sevindim...Çekenler çok zor olduğunu söylüyor..

kızlar merhabaa..

Bana da uygundur...

Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım babam kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda y.mis şükür ilk şoku atlatmış dualariniza ihtiyacı var :1

Son düzenleme:
Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım babam kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda y.mis şükür ilk şoku atlatmış dualariniza ihtiyacı var :1
Canım çok geçmiş olsun. Atlatmış şükür, bundan sonrası daha kolay. Önemli olan atlatması. Allah hepinize güç,kuvvet,moral versin. Dualarımız sizinle.

ay canım çok geçmiş olsun. şükür atlatmış ya..sen aynı şehirde değilsin dimi..allah sana da daha çok güç versin..dualarımız babanla canım...

Canım çok çok geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin...İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına ulaşır...

Kızlar merhaba bayadırgiremiyordum şu vakit buldum .öncelikle yeni hamile annemize saglıklı bir hamilelik süreci dilerim ne hoş tekrardan hamile olmak sevindim adına happy senin nasıl geçiyor hamilelik?benim hamileligim çok zor du ama ona ragmen hiç yılmadım ilk 4ay hastane ev arasında mekik dokumuştum benim hamileligim ikiz başlamıştı biri düştü neyse onca sıkıntıya ragmen hiç offf demedim sabırla bekledim .çekilişte ben happy nin kuzusuna alıyorum tarih belirledinizmi ?ev kalabalık şu an gizlice:)girdim amcamın tetkikleri hala devam ediyor ilik ve kan hastalıgından şüphe ediliyor zeynepde sanırım gözümüz iyi şükür kapanmadı .bu arada grip olmamamız lazım ya çocuk doktorumuz bize immuzing diye ir şurup verdi bitkisel bir şurup bagışıklık güçlendirici koruyucu olarak bunu verelim dedi veriyorum şimdilik grip olmadık .evde dedem ablamın kızı hasta ve zeynepi korumaya çalışıyorum .zeynep baya baya yürüyor ve çık mutlu kalabalıktan ilgiden bakalım manavgata gidince napıcagız?

Gamzecim çok geçmiş olsun şükür atlatmış uzakta oldugun için daha bir garip oluyor insan seni çok iyi anlıyorum ipegi öp bolca sarıl o sana destek olur.
Senem tavsiye ettigin kitabı aldım bebeginizin ilk 6yılı teşekkürler bilgilendirici bir kitap ben degil de eşim okuyor şu an inanın vaktim olmuyor kalabalıktan annem ayagınımı sürdün geldin diyor:)
Şimdilik bu kadar aklımda olanları yazdım kendinize çok çok iyi bakın kuzularıda bolca öpün bu arada elma çayı öksürüge çok iyi geldi .bir elmayı kesip içine 2tane karanfil ve kabuk tarçın attım birazda ıhlamur çicegi şeker ilavesiz zeynep severek içti tavsiye ederim.

gamzecim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin babacığına inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşsun

GAMZECİMMM çok geçmiş olsun canım.inşallah daha iyidir şimdi.allahım tez zamanda eski sağlığına kavuştursun inşallah...haberdar edersin bizleri.gerçi ben bu aralar pek giremyirumm.evi toparlıyorum yavaş yavaş.bu hafta içinde taşınıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…