- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.461
Çok sağol caqnım...
DÜn akşamdan beri de anne acıyo deyip ağzını kapatıyor
Gece bile uyumadı ağlaya ağlaya acıyo dedi durdu
Peki azı dişleri çıktı mı sizin internette şey yazıyordu azılar 13-18 ay içinde 18 aydan sonra köpekler geliomuş.sizin azılarda mı çıktı...
canım ya cok gecmiş olsun kıyamam cok üzüldüm cok zor bilirim kuşun hasta iken moralli olmak kendini sağlam tut eyübün ihtiyacı var biraz fazla sancılı galiba calpol ver bizimkide üst yandan cıkasrıo sanırım arada sebepsiz aglıo sancıdan öptüm kuzunu
ay size dayanamıcam bi fotomu koyayım güzel olmus mu saçım kestirince bi garip oldum biraz alışkanlıklarından vazgecemeyn biriyim ama iyi oldu galiba Eki Görüntüle 581624 Eki Görüntüle 581626 fotoyu ben cektigim icin biraz kilolu cıkmıs olabilirim
Aman iyi olsunlar da gelmesinler ayy aşermek çok kötü gördüğüm kadarıyla...Ben çok şükür bilmemsaol cnm ya asu ve edibe bence bulantıdan giremiyorlar onlar simdi aşeriyordur yemek falan aman 2013 anneleri nolacak hıh
canlarr napynuuzzsaol cnm ya asu ve edibe bence bulantıdan giremiyorlar onlar simdi aşeriyordur yemek falan aman 2013 anneleri nolacak hıh
kızlar merhabaa..
hediyelerimizi göndermek için 25 aralık uygun mudur acaba herkese? yılbaşı gelmeden herkesin elinde olsun hediyeler, ne dersiniz?
canlarr napynuuzz
nezoo gecmis olsun
seni cook iyi anliyrz
aman sen kendini hasta etme barii
dikkat et kendineee
cocuklara da bol sicak corba icirin
ispanak mandalina, portakal, pirasa yedrmeye calisin
ben corbasina bile azicik limon sikiyorum
her gun yada iki gunde bir sbah ilk tarhana hemde azicik sarimsakli olsunn icirinnn
sonra bbi kac saat gecince kahvalti yptrnnn
bn ole yapiyrmm
b
u arad cuma randevum var dr da
saglik ocaginda kan verdm
8 haftalikla uyumlu dgerler dedii
ilk hamileligimde mide bulantm daha fazla idi
simdi geceleri oluyr sece
allahtan gunduz bulanmiyrrr
yoksa ne yer ne icerdmmk
izim da emiyr hala
ne aypcam bilemyrmm
hemsire biraktr dedi
bakalim dr ne diycekk
oda kes sutten dse annemi cagrcamm bakalim hayrlisi artkkk
kızlar merhabaa..
hediyelerimizi göndermek için 25 aralık uygun mudur acaba herkese? yılbaşı gelmeden herkesin elinde olsun hediyeler, ne dersiniz?
Canım çok geçmiş olsun. Atlatmış şükür, bundan sonrası daha kolay. Önemli olan atlatması. Allah hepinize güç,kuvvet,moral versin. Dualarımız sizinle.Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım babam kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda y.mis şükür ilk şoku atlatmış dualariniza ihtiyacı var :1
Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım babam kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda y.mis şükür ilk şoku atlatmış dualariniza ihtiyacı var :1
Kızlar günaydın gece boyu uyuyamadım babam kalp krizi geçirmiş yoğun bakımda y.mis şükür ilk şoku atlatmış dualariniza ihtiyacı var :1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?