- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.941
Tesekkur ederim canim...ayrica tez zamanda iyileşin insallah kuzum benim Allah yardımcısı olsunBiz geldik oğlumla...
Televizyon konusunda:Açık ama ilgisini çekerse bakıyor sadece yoksa sadece seslere aşina olsun diye açık..
İkinci bebek:Ben hariç herkes istiyor
Happy bu arada tebrikler...
Eyüp 3 4 gündür ateşli,huysuz,aç mı aç dolanıyor ve bana iyice sarmış durumda babada bile durmuyor ...
hay güldürdün beni..bu sefer ismi babası koyacakmış..ve bana kesinlikle soz hakkı vermicekmissssssss:2:happy cizelgeye bayıldım tesekurler kokulu erdemden optum minik kusumuz nazlı eylüle de öpücükler ben uydurdum namuk erdeme uygun
ne sondasi..be sondasi ..anlamadım..okumamisim ..kime ne yapılıyor Ankara da. YaaaCanım zeynep bikaçgündür kendi kendine adımlar atıyor biraz tembeliz galiba .ipek kuzuya maşallah perşembe Ankaradayız inşallah heyecanlı ve mutluyum ailemi özledim en çokda zeynep için seviniyorum benden eşimden arkadaşlardan başka bir sese ilgiye ihtiyacı var annelerin ev kalabalık :)kuzuma inş iyi gelicek .12 aralıkda sondalama işlemimiz yapılıcak kormuyorda degilim nasıl vericem kuzumu genel aneztesi olucak yanımdamı uyuturlar beni alırlarmı yanına olsada rahatlasam hayırlısı bakalım.ben karı çok seviyorum gelsin zeynebimle kardam adam yapıcaz .babamızda bizimle gelicek .ayarlayalımda ipekle zeynep tanışsınlar çok isterim acanım.buarada ipegin iştahının düzelmesine sevindim.bizimde birazcık daha iyi uykumuzda düzeliyor gibi hadi hayırlısı
Vallaha kendime bı happymother dedim o gun bu gündür happyim..kardesim isim kişiliğe yansiyo Coook onemli cooookkkkbi hafta icinde kosar bile benimki 10.aydan beri ürüyo artık kosuyo zor oluyo yürüyünce
happy cok mutlusun bu ara Allah bozmasın
tv konusunda ben acıyorum izlesin die salıncakta sallarken falan sevio ilgisni cekio ama kısa süreli zaten uyuması cin acıyorum egiticiolursa günde 5dk gecmeemk kaydıyla ben tavsiye ediorum
asuuuuuuuuuu uctu sanırımmmmmmmmmmmmmmmm
kemece kereme nice yaslarrrrrrrrrrrrrrrrr
bizde hafta sonu sonrası yeni haftaya daldık ipeğin istahı bu ara ii ins böle gider bu ara cok geveze kendi capında konsuuyo
ankaraya kar geliomus jhayırlısı ins cok olmaz arabalı bayanlara yazık karıda cok severim:26:
ii gwcler kuulara eyübe geçmiş olsun
Tesekkur ederim canim...ayrica tez zamanda iyileşin insallah kuzum benim Allah yardımcısı olsun
Merhaba arkadaşlar haftasonu oğlan pek huysuzdu ondan pek giremedim okudum çıktım.
Eylemcim sonda dediğin gözyaşıkanalı tıkanıklığı için mi? Hiç korkutma kendini inşallah çok iyi bir şekilde geçer ameliyat.
Happy Allah bozmasın mutluluğunu.. Çekiliş olayına katılabilirim ben de güzel bir anı olur.
Sanırım Zeynep arkadaşımız bebeklerin yürümesiyle ilgili soru sormuş. ibrahim ilk adımlarını atalı 5 hafta oluyor ama daha tam anlamıyla yürümüyor. 4-5 metre yürüyor anca.
Ya bu oğlan yine çok iştahsız bir hafta iyiyse iki hafta kötü hiç ağzını açmıyor
Tesekkur ederim canim...ayrica tez zamanda iyileşin insallah kuzum benim Allah yardımcısı olsun
hay güldürdün beni..bu sefer ismi babası koyacakmış..ve bana kesinlikle soz hakkı vermicekmissssssss:2:
ne sondasi..be sondasi ..anlamadım..okumamisim ..kime ne yapılıyor Ankara da. Yaaa
Bende katılabilirim kuzulara güzel bir anı olur .Arkadaslar dogum gunu çekilişi yapamadık..yılbaşı çekilişi yapalım diyoruz..bebeklere manali belki yıllar sonra sandıktan çıkacak komik ama minik hediyeler yollayalım diyoruz..katılmak isteyenler bana ozElden ismini mail atsın 3 gun icinde..ben kura yapayım..eslestireyim anneleri..ya da daha guzel fikri olan atsın bea ortaya..hadi bakem..
Uzun giremiyorum..gorusmek üzere..
ozelden yazistigim arkadaslarım cevap verecem de bı mide bulantilarimdan fırsat bulayım cevap verecem...her daim aklımda...hadin gorusuruz
Bende katılabilirim kuzulara güzel bir anı olur .
Arkadaslar dogum gunu çekilişi yapamadık..yılbaşı çekilişi yapalım diyoruz..bebeklere manali belki yıllar sonra sandıktan çıkacak komik ama minik hediyeler yollayalım diyoruz..katılmak isteyenler bana ozElden ismini mail atsın 3 gun icinde..ben kura yapayım..eslestireyim anneleri..ya da daha guzel fikri olan atsın bea ortaya..hadi bakem..
Uzun giremiyorum..gorusmek üzere..
ozelden yazistigim arkadaslarım cevap verecem de bı mide bulantilarimdan fırsat bulayım cevap verecem...her daim aklımda...hadin gorusuruz
slm kızlar bugün ilk kar düştüü cok güzldi:))))))))
don olayı olmasında kızım cok seker bu ara öp p bayılıyorum
eylemsura ile konustuk buluscaz catlayın 12 aralıktan sonra i nş.
NERDE BULUŞUOZSUNUZ...BELKİ BİZ DE GELİRİZ:d
Bebeğime babası bakıyor baba çalışırken babaanne bakıyor :) ben her öğle arası eve geliyorum o nedenle... Oğlanı uyutmak ve emzirmekten için...
Ben Antlyada oturuyorum...
Alı konusuna gelince bence sorun aşıdan değil gibi ateş olup ardından döküntü olduysa 6. Hastalık vb şüphesi olabilir doktora mutlaka götürün...
Ben klima ile ısındığımdan sürekli kullanıyorum sıcak buhar önerilmez sıcak suda bakteri ürer beklediği için.. Muhtemelen ben ayarını yüksek yapıyor olabilirsin /50 nem yap sorun olmaz burun için ise sterimar bebe kullan sf 0,009 lük solüsuon iken sterimar 0,030 yani daha etkili sterimar sık ötribebe ile Çek...buhar oda iyi havalandı ise sürekli açmana gerek yok... Bazıları buhar suyuna okaliptus yağı vb damlatıyor ben denemedim
cayyu buhar makinasını kızım zamanında çok kullandım oğlumda da kullandım geçen kış ancak eskimişti makina bozuldu ben de yeni alıcam, hatta küçük olanlarından kullanan var mı ne tavsiye edersiniz diye soracaktım
hepsi soğuk üflüyor canım, tarrionarın dediği gibi zaten sıcakta mikrop ürer, biraz düşük ayarda sızıntı gibi aç, bebeğe çok yakın tutma hiç bişi olmaz korkma, hem çok işe yarıyor.bebeklerimizin odası kaloriferlerden dolayı çok kuru havalı oluyor nemlendirilmesi gerekiyor, aynı işlevi ıslak bir havlunun peteğe konulması da görebilir ancak buhar makinası düzenli oluyor, birde grip falan olduklarında çok işe yarıyor
bu arada bebeğin hasta ise çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?