happppyyyy, hayırlı olsun, açıklamanı bekliyordum kutlama için.. inşallaah sağlıkla kavuşursun bebeğine.. ama o ne demek yaa, temmuz annelerine mi takılacan gerçekten.. burayı da boşlama amaaa.. ben çok merak ediyom, mesela cinsiyetini, mesela abinin ( ki
Erdem paşa abi olacak ya) tepkisini, hem hamileliğinde hem de doğumdan sonra.. tüm tepkileri takip etmek istiyom, ee sen ilk örnek olacaksın benim için.. olmadı temmuz annelerinde mi takip etsem seni..
hayırlı, uğurlu, sağlıkla olsun inşallah..
sabır arkadaşım sabıır.. üzülme bu kadar, bırak yemesin, bişi olmaz.. bu kadar takılma her öğünü yemesede olur, bi de böyle olmuyomuyuz hastalanacağımız zaman, keyifsiiz, nemrut, iştahsız, mız mız.. o minik napsın annesi, derdini de anlatamıyo zaten.. azcık sabır, bak sonra kocamaan bi adam olduğunda ne çabuk büyüdü bu çocuk, keşke hep küçük kalsaydı, hep yanımda olsaydı, hep koynumda yatsaydı diyeceksiin.. onun için mızmızlanma ve tadını çıkarmaya bak.. zor olsada iyi tarafından bakmaya çalış, olmaz mı?
canım ben Emir le olmak için bıraktım herşeyi, onu doya doya koklayım, sindire sindire her anını yaşayayım diye.. o büyürken bir tek saniyesini dahi kaçırmamak için herşeyden vazgeçmişken, Emire geç kalmak istemem, hayata nasıl olsa yetişirim..
hiiiç, hiiç ayrılmadık düne kadar..1 kere bile, yarım saat bile.. doğru zamanı bekledim hep.. hazır olmasını.. çook da iyi yapmışım sanırım, hiiç ağlamamış arkamdan.. eskiden bir sn ayrılmak istemezken şimdi ben de hiiç düşünmedim rahatsız olmadım.. sanırım ikimiz için de doğru zamandı.. bundan sonra artık ara ara bırakırım, yavaş yavaş alışsın.. sonra işe başladığımda zorluk çekmeyelim ikimizde.. çünkü eğer arkamdan ağlarsa, ya da ben telefon ettiğimde ağladığını duyarsam, iş güç yalan olur.. istifayı basar eve koşarım.. bu yüzden sadece o değil, ikimizde alışmalıyız.. ama yavaş yavaş, acelemiz yok..