• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba canım, msj yazıyodum ancak gördüm.. biz de seni ve kerem paşayı öpüyoruuzzz.. oğlum uyuyo, sabah öpecem senin için de :54: inşallaah iyisiniz? aklımda ve kalbimdesiniz.. :16:

kızlar iyi geceler:119:

kimse yok:( şansıma

kısaca yazıcam ve çıkıcam

gamze
kızzzzzzzz :16:kar yağdı diye kızımla bizde telefonda çığlık çığlığa sevindik de ya tutarsa :1: ben daha kar lastiği almadım, zaten zorunlu olmuş almam lazımda korkuyorum trafikten. Bir de bu buluşma işi iyi olmuş, başkaları da olsun isterseniz yanınızda ben ve çocuklarım da maydanozluk yapabiliriz:) tabi fırsat bulabilirsem. Haftaya kayın v. kayın peder geliyo, hastane işleri falan var, ayın 20 si gibi eşim de gelecek, hadi hayırlısı bakalım. ipek kuzuyu da özledim, ne güzel konuşuyor maşallah tel da sesi geliyordu, oğlumla bir buluştursakta karşılıklı şakısalar...

hepicim canım:16: ben hala seni arıyacağım daha, asu yu da öyle, acayip merak ediyordum ikinizi de, iyi haberlerini burdan duyduk iyi oldu. çoooooooookkkkk tebrik ederim tekrardan hep hepi ol

asuuuuu bir haber ver napıyosun inşallah iyisindir sen ve öykü kuzu

kızlar bu aralar çok dağıldım ben ya, iyi organize olamıyorum hiç bir şeye yetişemiyorum telaşı başladı. bugün akşam işi gücü bıraktım oğlan ayağımın altında sırf kızım istedi diye poğaça ve kek yaptım, perişan oldum tabi:27: oğlan uyudu da duş alabildim. Kıza hayır diyemiyorum dersleri falan yoğun artık baba da yok kardeşi de artık zor, ergenlik öncesi dönem paylaşıma ihtiyacı var. Oğlum da maşallah bi tatlı bi tatlı...msn den babasını ağlatıyo, babam babam diye koca sesi ile bir seslenişi var, bir de konuşuyor aralıksız bıdır bıdır, aynen sizin gibi öp öp doyamıyorum:16: Bu aralar bunalmayayım kendime hobi edineyim diye almanca öğrenmeye çalışıyorum kendi kendime. Fransızcayı beceremedim sinirlendim almancaya geçtim inşallah ilerlerim biraz. Almanca bilenler yönlendirin biraz beni, himmel ne tavsiye edersin 2 sene de öğrenebilir miyim? konuşacak düzeyde ve kpds 70 kadar. işteki tüm aralarda vakti böyle değerlendireceğim evde de, meşguliyet olsun bana yoksa boşluktayım zor geçiyor bazen günler iş ev iş ev ve tabiki sorumluluklaR ve ÇOCUKLAR

neyse kısa yazayım dedim açılıyorum git gide... hepinize kuzucuklarınıza tatlı tatlı uykular güzel rüyalar...

cnm bekleriz tabi ayarlayalım da tamam ya cok sevndm inş. olur cnm kar lastiği tak önemli cnm

bu arada asuu memleketine gitmiş yakında gelcek kemece cok heyecan yaptım gel sende ögeleden sonran bos oldgu bi günün var mı

merhaba canım, msj yazıyodum ancak gördüm.. biz de seni ve kerem paşayı öpüyoruuzzz.. oğlum uyuyo, sabah öpecem senin için de :54: inşallaah iyisiniz? aklımda ve kalbimdesiniz.. :16:

salıncağınız hayırlı olsun, bol bol sallanırsınız inşallah...canım istersen yakınınızda bir mobilyacı falan varsa onlara söyle, montaj yaptıkları için en azından matkap vs vardır yada yardımcı olup birine yönlendirirler.

biz iyiyiz şükür... oğlan uyandı bi fırt anne sütü geri uyudu. sahi anne sütünü günde kaç kere veriyorsunuz artık, bizim ki keyfi oldu, zaten çocuğumun akşamdan sabaha kadar annesi yok evde akşam gelince emiyo bir de geceleri susayınca kalkıyor su yerine süt veriyorum mızmızlanırsa hala su.

ipek beni aksam aksam mahvetti bu ara kendimi yemeye verrdim bu kızdan kiloy toparlamısken yine salıyorum kendimi babsı olmadıgı gece uymakta zorlanıyo beni mahvedio eline telefonu alıp baba ile konusması var öldüüro beni kemece kerem ve babasını msnd düşübnemiorum kesin bende aglarım Allh sizi tez zamanda kavstrssun inş azmine hayranım almancaa falan

bu arada asuu memleketine gitmiş yakında gelcek kemece cok heyecan yaptım gel sende ögeleden sonran bos oldgu bi günün var mı

canım merhaba, ne güzel senle aynı zamanda yazabiliyorum:16:

asuyu haber vermen iyi oldu ben de merak ediyordum. canım ben de heyecan yaptım, eylemsurayı da merak ettim zaten, sizi de çok özledim:16:öğleden sonra boş günüm yok ama süt iznini kullanıyorum hala,16.30 gibi işten çıkıyorum eve 17.15 gibi geliyorum. Dediğim gibi zaten benim programım yoğun olur, ben de herşeye yetişmeye çalışırım bi şekilde, siz planlayın ben uyarsa katılırım yoksa başka sefere görüşürüz, evim ank mall a 15 dk uzaklıkta, taksi ile geliriz

salıncağınız hayırlı olsun, bol bol sallanırsınız inşallah...canım istersen yakınınızda bir mobilyacı falan varsa onlara söyle, montaj yaptıkları için en azından matkap vs vardır yada yardımcı olup birine yönlendirirler.

biz iyiyiz şükür... oğlan uyandı bi fırt anne sütü geri uyudu. sahi anne sütünü günde kaç kere veriyorsunuz artık, bizim ki keyfi oldu, zaten çocuğumun akşamdan sabaha kadar annesi yok evde akşam gelince emiyo bir de geceleri susayınca kalkıyor su yerine süt veriyorum mızmızlanırsa hala su.

tatlım fikir için sağolasın, bizim evin hemen yakıcında var bir mobilyacı, yarın hemen gidip bi konuşayım.. belki gelirler.. :52:

canım şu emzirme işi de bizim coşkulu bir şekilde devam ediyor bu ara.. malum ben evdeyim sürekli, e Emir yemekte yemiyo.. bu yüzden yaka iğnesi modundayız, ben diyeyim saatte bir, sen de 1,5 saatte bir emiyo.. kafayı sıyıracam bu emme işinden, bıktım desem.. artık emmek için yemediğini düşünüyorum.. gece de emmek istediği için uyumuyo beşiğinde.. ya bazen bıraktırsam mı acaba diye düşünüyom, tabi bu yoğunlukta onu da nasıl yapacam bilemiyom.. sonra kıyamıyom da zaten.. öle işte.. saçma sapanız biz bu ara.. :35:

keemece ipek hala yeni dogan gibi beni görünce meme dio aklına gelince bi fırt cekio hep vermeyince dövüyo beni hic dayanamıo kendinden geci o görünce valla nasıl kesersem b kızı sütten bilemiorum birde gece sabaha kadar agzında ögleene kadar yok oldgumdan yemege alıstı simdi sükür hem yiyo meme zevk o tiryakilik

canım merhaba, ne güzel senle aynı zamanda yazabiliyorum:16:

asuyu haber vermen iyi oldu ben de merak ediyordum. canım ben de heyecan yaptım, eylemsurayı da merak ettim zaten, sizi de çok özledim:16:öğleden sonra boş günüm yok ama süt iznini kullanıyorum hala,16.30 gibi işten çıkıyorum eve 17.15 gibi geliyorum. Dediğim gibi zaten benim programım yoğun olur, ben de herşeye yetişmeye çalışırım bi şekilde, siz planlayın ben uyarsa katılırım yoksa başka sefere görüşürüz, evim ank mall a 15 dk uzaklıkta, taksi ile geliriz

tamam o zaman oldu bu iş kesin tarihi eylemden bekliorm 12 aralıktan sonra bi gün hafta ici sen 4ten sonra katılırsın esim 7de gelio o gelene kadar evde olsam yeter zaten arkadasımla gelirim okuldan ögretmen oda cok tatlıdır onlada tansırsnz görüşmek dileğiyle cnm aynı zmanda yazmak görüşmek gibi old cok sevndm cnm benim

ipek beni aksam aksam mahvetti bu ara kendimi yemeye verrdim bu kızdan kiloy toparlamısken yine salıyorum kendimi babsı olmadıgı gece uymakta zorlanıyo beni mahvedio eline telefonu alıp baba ile konusması var öldüüro beni kemece kerem ve babasını msnd düşübnemiorum kesin bende aglarım Allh sizi tez zamanda kavstrssun inş azmine hayranım almancaa falan

noldu yaw, naptı ipek.. sadece uyku sorunu ise, bence hiiç hırpalama ne kendini ne çocuğu, inan bu ara hepsi böyle.. ben hiç zorlamıyorum.. yatıyoruz baktım uyumaya niyeti yok, hemen çıkıyoz odadan, 1 saat sonra tekrar.. öle uyku tulumuyla dolaşıyo evde, kar topu gibi.. şirin şirin seviyom ben de bol bol mıncıklıyom :52: yakalamacılık, kovalamaca gibi yüksek performans gerektiren şeyler oynuyoz, sonra pert.. sen de öle yap ya, mıncıkla yor onu, daha çabuk uyuyolar.. :34:

tatlım fikir için sağolasın, bizim evin hemen yakıcında var bir mobilyacı, yarın hemen gidip bi konuşayım.. belki gelirler.. :52:

canım şu emzirme işi de bizim coşkulu bir şekilde devam ediyor bu ara.. malum ben evdeyim sürekli, e Emir yemekte yemiyo.. bu yüzden yaka iğnesi modundayız, ben diyeyim saatte bir, sen de 1,5 saatte bir emiyo.. kafayı sıyıracam bu emme işinden, bıktım desem.. artık emmek için yemediğini düşünüyorum.. gece de emmek istediği için uyumuyo beşiğinde.. ya bazen bıraktırsam mı acaba diye düşünüyom, tabi bu yoğunlukta onu da nasıl yapacam bilemiyom.. sonra kıyamıyom da zaten.. öle işte.. saçma sapanız biz bu ara.. :35:

keemece ipek hala yeni dogan gibi beni görünce meme dio aklına gelince bi fırt cekio hep vermeyince dövüyo beni hic dayanamıo kendinden geci o görünce valla nasıl kesersem b kızı sütten bilemiorum birde gece sabaha kadar agzında ögleene kadar yok oldgumdan yemege alıstı simdi sükür hem yiyo meme zevk o tiryakilik

kızlar allah kolaylık versin size daha doğrusu sabır, süt emen çocuk aklı erdikçe yemek yemek yerine zaten anneyi seçer. Süt bağışıklık için çok gerekli kesmek olmazda vermiyorum da diyemzsin of zor bir durum ne desem bilemedim. Benim de çok olsa belki beni esir eder gece boyu, gündüz az yemek yerse oğlum gece sık kalkıyor

noldu yaw, naptı ipek.. sadece uyku sorunu ise, bence hiiç hırpalama ne kendini ne çocuğu, inan bu ara hepsi böyle.. ben hiç zorlamıyorum.. yatıyoruz baktım uyumaya niyeti yok, hemen çıkıyoz odadan, 1 saat sonra tekrar.. öle uyku tulumuyla dolaşıyo evde, kar topu gibi.. şirin şirin seviyom ben de bol bol mıncıklıyom :52: yakalamacılık, kovalamaca gibi yüksek performans gerektiren şeyler oynuyoz, sonra pert.. sen de öle yap ya, mıncıkla yor onu, daha çabuk uyuyolar.. :34:

cnmvalla uyumamak değil ki meemde uyumak derdi o zamnda beni bırakmıo bende sinrileniorm her dakka basında işim gücüm var kıızıp baırom bu ara yoro baba olmayınca ben gergin oluyorum o daha cok gerio beni

cnmvalla uyumamak değil ki meemde uyumak derdi o zamnda beni bırakmıo bende sinrileniorm her dakka basında işim gücüm var kıızıp baırom bu ara yoro baba olmayınca ben gergin oluyorum o daha cok gerio beni

hmmm, meme de uyumak da bi çeşit alışkanlık işte, napacan arkadaşım az sabır işte, geçecek inşallah bu günler.. Emir bu meme de uyuma işini hiiç beceremedi, bazen ben de meme de uyusan ya dediğim oluyo, demek herşeyin hayırlısı demeye devam edecez.. baksana bu da sorun olabiliyormuş.. derin uykuya dalsada anlıyor mu ki, ağzından düşürmüyomu o zaman memeni.. hemen kaç sen o ara.. :52:

Yine boş topiğe yazıcam, tutturamadım bi türlü :9: Bu veletlerin topu bir yahu, Nehir'i de memeden alamıyoruz. Artık dilliler de, insan içinde memeeeeeee diye tutturunca zor durumda kalıyor insan. Biz sabah işe gitmeden, akşam işten gelince, gece uyurken -meme ile uyuyoruz- ve arada kaç kere uyanırsa artık uyandığına olmak üzere minimum dört kez emiyoruz. Öyle beş dakika emip bırakmak da yok. En az yarım saat. İzin günlerimde saat başı. Kıyamıyor da insan, kucağıma geliyor, ata biner gibi oturup kafasını göğsüme yaslıyor, ye onu ye o zaman. Gel de verme bakalım :9: Geçen babasının kucağında oturmuş öyle, uyku da o biçim. Yakasını çekmiş, içeri doğru bakıyor. Eşim diyo ki "Al bu sıpayı niyeti bozdu bu" :9: Yakası kapalı bişeyler giydiysem sinirleniyo falan. Bi dönem herhalde bu da, geçecek. Valla ben emdiği kadar vericem. Ben 2,5 yaşıma kadar emmişim. Bağışıklığım güçlü, zor hasta olurum.:nazar: Kucaklara da sığımıyorlar ama olduğu kadar, napalım.

günaydın herkese,,,herkesler akşam giriyor ben sabah muhabbetleri sonradan okuyorum mecbur...bizim oğlan hala yürümüyor burda bi arkadaş yazmıştı tek elinden tutup gezdirdim bi haftaya yürüüd diye ama bize pek fayda etmiyor sağolsun oğlum tek elini bırakınca ya duruyor yürümüyor ya da oturuyor yere..herhalde daha güveni gelmedi diyorum. çok ta zorlamak istemiyorum korkmasın diye..emzirme konusunda ben de ne kadar emerse verme taraftarıyım inş onun ve benim için başka sorun çıkmaz ve emziririrm. gerçekten anne sütü bir mucize bundan yavrumu mağrum bırakmak olmaz..

Günaydınlar...
Herkes akşam geliyor gündüz sakin buralar kontrol atında merak etmeyin...:52:
Meme konusunda bizimkide uyumadan önce ya da uykuya dalmak için kullanıyor:52: Gece duruma göre 2 ile 5 kere kalkıyor emip tekrar uyumaya devam ediyor.Arada aksaklıklar oluyor tabi...Ben de emmek istediği sürece emzirmeyi düşünüyorum

Bu ara da happy sana sorularım var..
1.Hani hamilesin ya ilk doğumun normal mi sezeryan mı?
2.Emziriyormuydun?
3.İlk hamileliğinle farkı var mı?
aklıma gelenler şimdilik bunlar cevaplarsan sevinirim...

günaydın herkese,,,herkesler akşam giriyor ben sabah muhabbetleri sonradan okuyorum mecbur...bizim oğlan hala yürümüyor burda bi arkadaş yazmıştı tek elinden tutup gezdirdim bi haftaya yürüüd diye ama bize pek fayda etmiyor sağolsun oğlum tek elini bırakınca ya duruyor yürümüyor ya da oturuyor yere..herhalde daha güveni gelmedi diyorum. çok ta zorlamak istemiyorum korkmasın diye..emzirme konusunda ben de ne kadar emerse verme taraftarıyım inş onun ve benim için başka sorun çıkmaz ve emziririrm. gerçekten anne sütü bir mucize bundan yavrumu mağrum bırakmak olmaz..

canım bizimkide seninki gibiydi..yürümüyordu..ayağa kalkar bakardı sağa sola..birgün kanepeye yaslandırdım..hadi gel oğlum dedim..iki adım önümdeydim geldi..elinede en sevdiği bir şeyi al..2 adım atsın gerisi gelir..ertesi gün yürümeye başladı..bir dene istersen..

selam kızlar hımm ne güzel sohbetler edilmiş:9 ilk önce bi edibeyi tebrik edeyim. edibecim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin allahım kazasız belasız inş. zor olcak ama olsun üstesinden gelebilirsin.oh kızlar yine buluşuluyo güzel güzel hadi bakalım. denizde acayip memeci hiç bırakmıyo yakamı habire dönüyo dolanıyo mem mem napcaz bakalım iştahınıda süt kapatıyo biliyom ama emzirmeyide bırakmayı düşünmüyorum bende tuğba salıncağınız hayırlı olsun başka neler vardı bi bakayım yine dönerim

Back