Kasım ayının son gününde doğan oğlumun doğum gününü kutladık:119: allah hepimizin bebeklerine hayırlı bir yaşam nasip etsin. Özel bir şey yapmadık, 1 şeklinde bir pasta yaptırdım, aile arasında kutladık, keşke babasıda yanımızda olsaydı...
zaman ne kadar çabuk geçiyor, yok salyası, yok kakası, anne sütü, ilk adımı derken büyüyorlar gözümüzün önünde yavaş yavaş... bugün çok duygulandım hepiniz gibi allah tekrarını nasip etsin inşallah.
topiğe girip girmeme konusunda ben de bayağı düşündüm. sprey yüzünden gerçekten soğudum burdan ama gerçek arkadaşlıklarda edindim, onları bırakamam, beni anlayan sizleri seviyorum. Keşke
tarrionar, eylemsura antalyalı olduğunuzu daha önce yazsaydınız, ben tarrionarın antalyadan yazdığını hatırlıyordum sanki ama sprey ile ilgili yazışılan dönemde sesi çıkmadığı için sormamıştım, sizler en azından gerçeğin daha önce çıkmasını sağlayabilirdiniz, aman geçti gitti benzerleri de uğramaz inşallah bu topiğe...
senemgy,emireamade, eylemsura kitap tavsiyeleri için çoook teşekkürler, aklımda yazdıklarınızdan birkaçı var ben de okuyacağım, evde vakit yok diye sızlanıyordum artık uyku öncesi evde, öğlen arası iş yerinde okuyorum valla
edibe burayı boşlama, bu arada seni çok takdir ettim doktora, ikinci ünv. ikinci çocuk
yazacak bişiler daha vardı ama unuttum, dur bi kahve yapayım da geleyim