• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar sizler hangi marka şampuan ve duş jelini kullanıyorsunuz bebişlere?ben dogumdan itibaren sebamed kullanıyorum acaba degiştirsemmi?mustella öneriyorlar ?bilemedim birde zeynep bugün ilk kez desteksiz bikaç adım attı geç kaldık sanırım biraz:)ben hiç zorlamadım ama bu ara artık yürüsün istiyorum insanların aaaa halamı yürümüyor yorumları sıkıcı oluyor.bende kızım nezaman hazır hissederse o zaman diyorum.yalnız bu bikaç adımı nasılda onu korkutmadan ilerletebilirim

Kasım ayının son gününde doğan oğlumun doğum gününü kutladık:119: allah hepimizin bebeklerine hayırlı bir yaşam nasip etsin. Özel bir şey yapmadık, 1 şeklinde bir pasta yaptırdım, aile arasında kutladık, keşke babasıda yanımızda olsaydı...

zaman ne kadar çabuk geçiyor, yok salyası, yok kakası, anne sütü, ilk adımı derken büyüyorlar gözümüzün önünde yavaş yavaş... bugün çok duygulandım hepiniz gibi allah tekrarını nasip etsin inşallah.

topiğe girip girmeme konusunda ben de bayağı düşündüm. sprey yüzünden gerçekten soğudum burdan ama gerçek arkadaşlıklarda edindim, onları bırakamam, beni anlayan sizleri seviyorum. Keşke tarrionar, eylemsura antalyalı olduğunuzu daha önce yazsaydınız, ben tarrionarın antalyadan yazdığını hatırlıyordum sanki ama sprey ile ilgili yazışılan dönemde sesi çıkmadığı için sormamıştım, sizler en azından gerçeğin daha önce çıkmasını sağlayabilirdiniz, aman geçti gitti benzerleri de uğramaz inşallah bu topiğe...

senemgy,emireamade, eylemsura kitap tavsiyeleri için çoook teşekkürler, aklımda yazdıklarınızdan birkaçı var ben de okuyacağım, evde vakit yok diye sızlanıyordum artık uyku öncesi evde, öğlen arası iş yerinde okuyorum valla

edibe burayı boşlama, bu arada seni çok takdir ettim doktora, ikinci ünv. ikinci çocuk :nazar:

yazacak bişiler daha vardı ama unuttum, dur bi kahve yapayım da geleyim

Kasım ayının son gününde doğan oğlumun doğum gününü kutladık:119: allah hepimizin bebeklerine hayırlı bir yaşam nasip etsin. Özel bir şey yapmadık, 1 şeklinde bir pasta yaptırdım, aile arasında kutladık, keşke babasıda yanımızda olsaydı...

zaman ne kadar çabuk geçiyor, yok salyası, yok kakası, anne sütü, ilk adımı derken büyüyorlar gözümüzün önünde yavaş yavaş... bugün çok duygulandım hepiniz gibi allah tekrarını nasip etsin inşallah.

topiğe girip girmeme konusunda ben de bayağı düşündüm. sprey yüzünden gerçekten soğudum burdan ama gerçek arkadaşlıklarda edindim, onları bırakamam, beni anlayan sizleri seviyorum. Keşke tarrionar, eylemsura antalyalı olduğunuzu daha önce yazsaydınız, ben tarrionarın antalyadan yazdığını hatırlıyordum sanki ama sprey ile ilgili yazışılan dönemde sesi çıkmadığı için sormamıştım, sizler en azından gerçeğin daha önce çıkmasını sağlayabilirdiniz, aman geçti gitti benzerleri de uğramaz inşallah bu topiğe...

senemgy,emireamade, eylemsura kitap tavsiyeleri için çoook teşekkürler, aklımda yazdıklarınızdan birkaçı var ben de okuyacağım, evde vakit yok diye sızlanıyordum artık uyku öncesi evde, öğlen arası iş yerinde okuyorum valla

edibe burayı boşlama, bu arada seni çok takdir ettim doktora, ikinci ünv. ikinci çocuk :nazar:

Kemece oglunun dogum güü kutlu olsun saglıklı,huzurlu neşe dolu nice senelere .ben Antalayaya 1saat uzakda oturuyorum eşim çok yogun kızımla gidemezdim bırakıcak kimsemde olmadıgı için birşey yapamazdım.neyse ögrenilmiş oldu artık

arkadaşlar bir bilen yok mu kullanan .ciddi ciddi odayı soğutuyor kaş yapalım derken göz çıkartmaktan korkuyorum.allah muhafaza birde üşütücez.sıcak mı olması gerekiyordu bilemedim kampanya diye gittik aldık.kafa işte hem soğuk hem sıcak olanı var madem ikisi birarada olanını alsana demi.kampanya aldık işte...
valla canım hiiç almadım kullanmadım o yüzden yorum yapamam, bilsem keşke de yardımcı olsak ama,yok yani.. üzgünüm..

gel canım benim gel hadii...
nice güzel yıllara, minik Kerem e Allah heep güzel günler nasip etsin, güzel ve özel günler.. nice güzel yıllara inşallah..

kızlar şimdi bu bir yaş aşısı koldan mı yapılıyor, bacaktan mı? ben pazartesi günü götüreyim mi şimdi. birde bir yaşında dışardan yapılan aşı var mı sağlık bak. programı dışında

kızlar şimdi bu bir yaş aşısı koldan mı yapılıyor, bacaktan mı? ben pazartesi günü götüreyim mi şimdi. birde bir yaşında dışardan yapılan aşı var mı sağlık bak. programı dışında
Kemece pazartesi götür ertelenmemesi gereken bir aşı nezle yada grip degilse tabi bizim birtane koldan birtane bacaktan vuruld

canım bizim iki omuzdan yaptılar, 1 yaşından sonra böyle artık bacaktan yapılmayacak dendi.. ama sen yine de bir sor.. özel aşı yok canım şimdi, sadece 2 tane devletin aşıları yaptırılıyor..

eylemsura bu arada bende şampu ve duş jeli mustella kullandım, dalin kullandım, johnsın kullandım, ama şuan ersağ kullanıyom, tamamen organik..

arkadaşlar bir bilen yok mu kullanan .ciddi ciddi odayı soğutuyor kaş yapalım derken göz çıkartmaktan korkuyorum.allah muhafaza birde üşütücez.sıcak mı olması gerekiyordu bilemedim kampanya diye gittik aldık.kafa işte hem soğuk hem sıcak olanı var madem ikisi birarada olanını alsana demi.kampanya aldık işte...

cayyu buhar makinasını kızım zamanında çok kullandım oğlumda da kullandım geçen kış ancak eskimişti makina bozuldu ben de yeni alıcam, hatta küçük olanlarından kullanan var mı ne tavsiye edersiniz diye soracaktım

hepsi soğuk üflüyor canım, tarrionarın dediği gibi zaten sıcakta mikrop ürer, biraz düşük ayarda sızıntı gibi aç, bebeğe çok yakın tutma hiç bişi olmaz korkma, hem çok işe yarıyor.bebeklerimizin odası kaloriferlerden dolayı çok kuru havalı oluyor nemlendirilmesi gerekiyor, aynı işlevi ıslak bir havlunun peteğe konulması da görebilir ancak buhar makinası düzenli oluyor, birde grip falan olduklarında çok işe yarıyor

bu arada bebeğin hasta ise çok geçmiş olsun

canım bizim iki omuzdan yaptılar, 1 yaşından sonra böyle artık bacaktan yapılmayacak dendi.. ama sen yine de bir sor.. özel aşı yok canım şimdi, sadece 2 tane devletin aşıları yaptırılıyor..

eylemsura bu arada bende şampu ve duş jeli mustella kullandım, dalin kullandım, johnsın kullandım, ama şuan ersağ kullanıyom, tamamen organik..

Aşı konusuna takılmayın koldan ya da bacaktan artık çocuk oldular kaslar gelişti..aşı kas içine yapılır bu nedenle kol ya da bacakta belirli kaslara yapıyorlar bebekken bacak kasları da belirgin daha gelişmişti şimdi kol kasları da gelişti.. Benimki zayıf olduğundan iki bacaktan yapıldı. :)

Arkadaşlar ben çıkıyorum uyumaya gideyim kuzum kalkmadan iyi geceler iyi sohbetler..
iyi geceler..
Aşı konusuna takılmayın koldan ya da bacaktan artık çocuk oldular kaslar gelişti..aşı kas içine yapılır bu nedenle kol ya da bacakta belirli kaslara yapıyorlar bebekken bacak kasları da belirgin daha gelişmişti şimdi kol kasları da gelişti.. Benimki zayıf olduğundan iki bacaktan yapıldı. :)

mantıklı açıklama, teşekkürler..

emir artık uykusu gelince üzerindekileri çıkarmaya çalışıyor ve herkese baş baş yapıyor.. çook komik.. üzerindekileri çıkarmasının sebebi banyo yapacak olması, doğduğundan beri her gün akşam yatarken banyo yapıyor, aşı günleri hariç.. şimdi de üzerindekileri çekiştirmeye başlayınca haa uykusu geldi oluyoz hepberaber.. ben yerimden kalkmassam da yanıma geliyo, ellerimden tutuyo, doğğğruuuuu banyoya.. bide biliyo yatak odasındaki ebeveyn banyosuna, orayı ona tahsis ettik artık onun, doğruu oraya.. ya bunlar büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar, ben bu çocuğu öpmekten yanakları eskidi, daha tatlı olursa napacaz bilmiyom.. kendime engel olamıyorum,sürekli öpme arzusu içindeyim.. gerçi oda sevgi arsızı hiiç şikayetçi olmuyo ama.. :16:

ibrahim uyuyalı 1,5 saat oluyor benim içimden biraz resim yapmak geldi nedense? onunla uğraşıyordum bilseydim böyle bol katılımlı muhabbet olduğunu kaçırmazdım.

Ben bazen geçen kışı özlüyorum... Minicik yatırırsın uyur arada nedensiz saatlerce ağlasa da çok güzeldi... Şimdi de vakuyorum dediğin gibi büyüdükce tepki verdiköe ayrı bir tatlı oluyorlar benimki henüz yürümüyor ama yürümeleri çok güzeldir eminim.. Eskiden kocama çok aşık olduğumu bu sevgiden üstün başka birini seveneyeceğimi düşünürsün o duygular aşk ise oğluma duyduğum ne olabilir...

bizim aşı da bacaktan oldu tarioronarın dediği gibi kilosu düşük olduğu için sanırım ama 2 yaşa kadar mı ne bacaktan yapıyoruz demişti hemşire
şampuan olarak çok araştırmıştım hamileyken mustela ya da organicare almayı düşünüyordum. Hamileyken herşeyi aldım niyeyse bi şampuanı unutup duruyordum oğlan da 8 gün erken doğdu kardeşim bübchen diye bir marka var ondan almış getirmiş onu kullandım tam 1 yıl yeni bitti memnun kaldığım için yine aynısını aldım geçenlerde.

Back