- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.881
Kasım ayının son gününde doğan oğlumun doğum gününü kutladık:119: allah hepimizin bebeklerine hayırlı bir yaşam nasip etsin. Özel bir şey yapmadık, 1 şeklinde bir pasta yaptırdım, aile arasında kutladık, keşke babasıda yanımızda olsaydı...
zaman ne kadar çabuk geçiyor, yok salyası, yok kakası, anne sütü, ilk adımı derken büyüyorlar gözümüzün önünde yavaş yavaş... bugün çok duygulandım hepiniz gibi allah tekrarını nasip etsin inşallah.
topiğe girip girmeme konusunda ben de bayağı düşündüm. sprey yüzünden gerçekten soğudum burdan ama gerçek arkadaşlıklarda edindim, onları bırakamam, beni anlayan sizleri seviyorum. Keşke tarrionar, eylemsura antalyalı olduğunuzu daha önce yazsaydınız, ben tarrionarın antalyadan yazdığını hatırlıyordum sanki ama sprey ile ilgili yazışılan dönemde sesi çıkmadığı için sormamıştım, sizler en azından gerçeğin daha önce çıkmasını sağlayabilirdiniz, aman geçti gitti benzerleri de uğramaz inşallah bu topiğe...
senemgy,emireamade, eylemsura kitap tavsiyeleri için çoook teşekkürler, aklımda yazdıklarınızdan birkaçı var ben de okuyacağım, evde vakit yok diye sızlanıyordum artık uyku öncesi evde, öğlen arası iş yerinde okuyorum valla
edibe burayı boşlama, bu arada seni çok takdir ettim doktora, ikinci ünv. ikinci çocuk
yazacak bişiler daha vardı ama unuttum, dur bi kahve yapayım da geleyim
valla canım hiiç almadım kullanmadım o yüzden yorum yapamam, bilsem keşke de yardımcı olsak ama,yok yani.. üzgünüm..arkadaşlar bir bilen yok mu kullanan .ciddi ciddi odayı soğutuyor kaş yapalım derken göz çıkartmaktan korkuyorum.allah muhafaza birde üşütücez.sıcak mı olması gerekiyordu bilemedim kampanya diye gittik aldık.kafa işte hem soğuk hem sıcak olanı var madem ikisi birarada olanını alsana demi.kampanya aldık işte...
Kasım ayının son gününde doğan oğlumun doğum gününü kutladık:119: allah hepimizin bebeklerine hayırlı bir yaşam nasip etsin. Özel bir şey yapmadık, 1 şeklinde bir pasta yaptırdım, aile arasında kutladık, keşke babasıda yanımızda olsaydı...
zaman ne kadar çabuk geçiyor, yok salyası, yok kakası, anne sütü, ilk adımı derken büyüyorlar gözümüzün önünde yavaş yavaş... bugün çok duygulandım hepiniz gibi allah tekrarını nasip etsin inşallah.
topiğe girip girmeme konusunda ben de bayağı düşündüm. sprey yüzünden gerçekten soğudum burdan ama gerçek arkadaşlıklarda edindim, onları bırakamam, beni anlayan sizleri seviyorum. Keşke tarrionar, eylemsura antalyalı olduğunuzu daha önce yazsaydınız, ben tarrionarın antalyadan yazdığını hatırlıyordum sanki ama sprey ile ilgili yazışılan dönemde sesi çıkmadığı için sormamıştım, sizler en azından gerçeğin daha önce çıkmasını sağlayabilirdiniz, aman geçti gitti benzerleri de uğramaz inşallah bu topiğe...
senemgy,emireamade, eylemsura kitap tavsiyeleri için çoook teşekkürler, aklımda yazdıklarınızdan birkaçı var ben de okuyacağım, evde vakit yok diye sızlanıyordum artık uyku öncesi evde, öğlen arası iş yerinde okuyorum valla
edibe burayı boşlama, bu arada seni çok takdir ettim doktora, ikinci ünv. ikinci çocuk
yazacak bişiler daha vardı ama unuttum, dur bi kahve yapayım da geleyim
Kemece pazartesi götür ertelenmemesi gereken bir aşı nezle yada grip degilse tabi bizim birtane koldan birtane bacaktan vuruldkızlar şimdi bu bir yaş aşısı koldan mı yapılıyor, bacaktan mı? ben pazartesi günü götüreyim mi şimdi. birde bir yaşında dışardan yapılan aşı var mı sağlık bak. programı dışında
kızlar şimdi bu bir yaş aşısı koldan mı yapılıyor, bacaktan mı? ben pazartesi günü götüreyim mi şimdi. birde bir yaşında dışardan yapılan aşı var mı sağlık bak. programı dışında
arkadaşlar bir bilen yok mu kullanan .ciddi ciddi odayı soğutuyor kaş yapalım derken göz çıkartmaktan korkuyorum.allah muhafaza birde üşütücez.sıcak mı olması gerekiyordu bilemedim kampanya diye gittik aldık.kafa işte hem soğuk hem sıcak olanı var madem ikisi birarada olanını alsana demi.kampanya aldık işte...
kızlar şimdi bu bir yaş aşısı koldan mı yapılıyor, bacaktan mı? ben pazartesi günü götüreyim mi şimdi. birde bir yaşında dışardan yapılan aşı var mı sağlık bak. programı dışında
iyi geceler..Arkadaşlar ben çıkıyorum uyumaya gideyim kuzum kalkmadan iyi geceler iyi sohbetler..
Aşı konusuna takılmayın koldan ya da bacaktan artık çocuk oldular kaslar gelişti..aşı kas içine yapılır bu nedenle kol ya da bacakta belirli kaslara yapıyorlar bebekken bacak kasları da belirgin daha gelişmişti şimdi kol kasları da gelişti.. Benimki zayıf olduğundan iki bacaktan yapıldı. :)
kızlar çıkmam lazım hepinize iyi geceler iyi sohbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?