- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.701
bu arada birşey farkettim arkadaşlar..
yaşça benden büyük olan insanlarla canımlı cicimli konuşmak pek hoşuma gitmez benim..
şimdiye kadar hep aynı yaş ortalamasındaymışız gibi davrandım ancak aramızda yaşça büyük hanımlarda var, değil mi?
herkes tam yaşını açıklamak istemeyebilir ama az buçuk yaş aralığını paylaşsa da biz de saygısızlık etmesek büyüklerimize karşı..
ben 29 yaşındayım.. bilginize..
Kızlar ya gogsum çok ağrıyor başımda umma derler eskiler hiç inanmam ama canı bişey cekince olur muş aslında birşeyde istemedi of sağ göğsüme dokunamiyorum
Aynen öyle derler canım kokusunu duysan bile o yetiyor..Arada bende de oluyor .Emzirdiğimiz için...
Yaş konusuna gelince de 26 yım en azından şimdilik1 ocak da 27 olacağım Allah nasip ederse....
Kendiliğinden geçer mi sence ya bende 24um 88ekim kubi çok kücuk sanırım 19
arkadaşlarım kimse kimseye abla demesin ya.. öle de mesafe koymuş oluruz araya gibi geliyor.. ben kendi adıma en azından canım cicim değil de isimle hitap ederim o açıdan yani.. aman neyse, bahaneyle yaşları öğrenmiş olduk.. değil mi ciciler..
arkadaşlar, Gökçe konusunda da artık ne diyeceğimi bende şaşırmış durumdayım.. inanın 10 dak bir telefonumu kontrol ediyorum sıyırmak üzereyim.. ben size üzülmeyin diye tüm detayları ile anlatmamıştım olayları.. ama durum şu..
2 gün kadar önce Gökçe nin yoğun bakımda kalbi durmuştu, doktorlar çok şükür ki onu hayata döndürmeyi başarmışlar, ama 48 saatin onun için çok önemli olduğunu sölemişler.. 48 saati atlatabilirse bir şans olduğunu.. sprey artık onu yaşatmaya gücümüz yetmiyor, Gökçe gidiyor diye msj atmıştı dün sabah.. ondan beri de haber yok, telefonlara zaten cvp vermiyor diye msj atıyorum artık, o görünce ya da müsait olunca cvp veriyordu, ama en son dün sabah bu msjı attı işte.. ondan sonra hiç bir msjıma cvp yazmadı..
şuan ne durumdalar inanın bende bilmiyorum ve meraktan ölmek üzereyim, bu abuk sabuk konularıda o yüzden ortaya atıp duruyom ki azcık kafam dağılsın, 2 gündür hiç uyumuyorum, sanırım bu stresimi oğlum da farketti ki o da uyumuyo..
işte durum bu.. şimdi ben bir haber gelirse hemen size de haber vereceğim..
bide tuğba veya başka uyku tulumu kullananlar dün bende olan uyku tulumunu giydirdim içinede termo atlet giydirdim sanki teni hep soğuktu üşümüş gibiydi acaba üşüdümüki bende kalktım pijama giydirdim içine öyle yatırdım . Bu seferde az terledi n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?