• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Serap hani fotoy:44:

ya paylaşıcam ama sürekli girip gökçe den haber var mı diye bakıp çıkıyorum.. $76454_10151280756483324_134127742_n.jpg $378936_10151280756388324_1031062281_n.jpg $480966_10151280756668324_1449783303_n.jpg

Günaydın kasım anneleri yine aylardan kasım gökçe de kaldı bir yarım gökçe geçen yıl dogdugu ayda tekrar doğacak ınş.

Bu arada ipeğin 4.üncü günü kaka yapmadı sanırım antibiyotikkabiz yaptı gecede mizirdandi memede uyuma işine gıcık oluyorum artık bu gece inat edeceğim uyku sorunu yok ama benimle ise başlayalı uyuyor .siz nasılsınız bakıma kizdigimda da guluyo beni ciddiye almiyor:27:

Günaydın cicim...
Bizi de antibiyotik ishal yapıyor.Bir de bu arada diş çıkarıyuoruz sanırım dün de aşımızı olduk hepsi üst üste gekldi..Huzursuz bir gece geçirdik..Aynen meme de uyuyor bizim ki de:...

Gögsün nasıl oldu bu arada?

ya paylaşıcam ama sürekli girip gökçe den haber var mı diye bakıp çıkıyorum..Eki Görüntüle 561607 Eki Görüntüle 561608 Eki Görüntüle 561609
çok şeker oğlun çok güzel bi aile bu arada mercan kime benziyor siz esmersiniz birde eşyalarımız aynı galiba dogtas pasifik mi yatak odan da boydanboya ayna mi elegance
Günaydın cicim...
Bizi de antibiyotik ishal yapıyor.Bir de bu arada diş çıkarıyuoruz sanırım dün de aşımızı olduk hepsi üst üste gekldi..Huzursuz bir gece geçirdik..Aynen meme de uyuyor bizim ki de:
Gögsün nasıl oldu bu arada?
Sükür geçti canim tesekkür ederim sen calismiyordunn değil mi ne zamandır memede yanında uyuyor:8:

Son düzenleme:
Sükür geçti canim tesekkür ederim sen calismiyordunn değil mi ne zamandır memede yanında uyuyor:8:

ben ev hanımıyım evde takılıyoruz oğluşumla:D
1 aydır falan bir de gece yanımda uyumak falan istiyor yatağına yatırınca hop ben yatmadan ayağa dikiliyor :52::52:

çok şeker oğlun çok güzel bi aile bu arada mercan kime benziyor siz esmersiniz birde eşyalarımız aynı galiba dogtas pasifik mi yatak odan da boydanboya ayna mi elegance

oğlanın bize benzemediği kesin:D benim çocukluğum böyle imiş bir de dedelere benziyor...mobilyalar aynı cnm pasifik.. yatak odam da pasifik benim..

Tuğbacım hayat aynen dediğin gibi çok güzel anlatmışsın..
Serapçım oğlun çok yakışıklı maşallah. Nice güzel yıllara
Gamzecim çorbalarında falan zeytinyağını biraz fazlalaştır istersen ya da içerse bir iki çaykaşığı içir bağırsaklarını yumuşatır

her defasında girip bakıyorum ben de haber var mı diye korkarak açıyrum sayfaları allahım tez zamanda ii haberler duyur bize...

Canlar basimda bi şizofren var beni ilçeye şikayet etmiş kadın geçen hafta çocuğu öğrenci öğretmen dövüyor diye benim sınıfa aldı şimdide cuma hafta sonu okul yok güya ben dövmüşum dudağını patlatmisiim dr dan rapor almış şunları şöyle demiş veliler duymuş iyilik yap denize at kizini dövdüğünü mahalle duyuyormus polise artırmaya calismislar kadın cop ev yapmış görseniz gözler deli gibi allah kötü insanların şerrinden korusun veliler almayın hocam dediler acıdım arkadaş velilerinden dilekçe almıştı mufettis gelir mi acaba soruşturma falan ya savcılığa şikayet mi etsem iftira atıyor diye daha mi bela olur:47:

Canlar basimda bi şizofren var beni ilçeye şikayet etmiş kadın geçen hafta çocuğu öğrenci öğretmen dövüyor diye benim sınıfa aldı şimdide cuma hafta sonu okul yok güya ben dövmüşum dudağını patlatmisiim dr dan rapor almış şunları şöyle demiş veliler duymuş iyilik yap denize at kizini dövdüğünü mahalle duyuyormus polise artırmaya calismislar kadın cop ev yapmış görseniz gözler deli gibi allah kötü insanların şerrinden korusun veliler almayın hocam dediler acıdım arkadaş velilerinden dilekçe almıştı mufettis gelir mi acaba soruşturma falan ya savcılığa şikayet mi etsem iftira atıyor diye daha mi bela olur:47:

Allah kurtarsın Gamzecim çok zor bir durum. Eğer senin yapmadığını ispatlayacak insanlar varsa bence hiç şikayet etme daha da başına bela olabilir. Bir de şikayet edince dava falan açılır sonra uğraş dur senelerce. En güzeli öyle bir olanak varsa çocuğu başka bir sınıfa alsınlar. Tabi kabul eden olursa :(

İyice sorun olmasın bu seferde başın daha da belaya girmesin hiç yok yere

kızlar iyi geceler:)

napıyosunuz bakim, keyifler yerindedir umarım.

bizde iyiyiz işte, anneannem bu sıralar ben de kalıyor, çocuk 2 idi 3 oldu yani ama olsun varsın, zamanında o bize az bakmadı.

kızlar oğlum bakıcının sözünü acayip dinliyor bana gelince sıpa sınırları zorluyor, mesela kadın hayır diyince geri adım atıp bir daha gitmiyor kablolara bana gelince tınnnn...

gece uykusuna gelince, yaklaşık 2. ayından itibaren ayrı uyuyan oğlumu, odası soğuk diye yatak odasına aldım, yeni yatak arkadaşım olma yolunda ilerliyor, her gece dozajı biraz daha artırarak uyanıyor, yanıma alınca bi 2-3 saat uyuyor yoksa mızıltıya devam...

işte böle:)

bir bakayım neler yazmışsınız:10:

kemeceee, iyiyiz canım bizde.. sizinde iyi olmanıza sevindim..

bu gece uykuları içinde ben pes ettim artık, alıyorum yanıma, yoksa dediğin gibi hiç durmuyo.. ben aptal oldum artık uykusuzluktan.. bide çok garip ki ben yatak odasına sabah kadar gitmessem o da sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyo.. ama ben odaya girer girmez daha yatağa yatmadan hemen uyanıyo, daha bitmeden yine başlıyo benim mesai..

off çekmek istemiyom hiç ona, ama şansını çok zorluyo yani o da.. minik sıpa oğlum çok edepsiz oldu çook.. napacaz, sabrediyorum çünkü bu dönemsel bir durum diye düşünüyorum artık, geçecek diye umuyorum.. çünkü baksanıza hepimizin bebeleri aynı durumda, demek ki bu aylarda böyle oluyo diye teselli ediyom kendimi.. elbet bir süre sonra uyuyacaklar..

kemeceee, iyiyiz canım bizde.. sizinde iyi olmanıza sevindim..

bu gece uykuları içinde ben pes ettim artık, alıyorum yanıma, yoksa dediğin gibi hiç durmuyo.. ben aptal oldum artık uykusuzluktan.. bide çok garip ki ben yatak odasına sabah kadar gitmessem o da sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyo.. ama ben odaya girer girmez daha yatağa yatmadan hemen uyanıyo, daha bitmeden yine başlıyo benim mesai..

off çekmek istemiyom hiç ona, ama şansını çok zorluyo yani o da.. minik sıpa oğlum çok edepsiz oldu çook.. napacaz, sabrediyorum çünkü bu dönemsel bir durum diye düşünüyorum artık, geçecek diye umuyorum.. çünkü baksanıza hepimizin bebeleri aynı durumda, demek ki bu aylarda böyle oluyo diye teselli ediyom kendimi.. elbet bir süre sonra uyuyacaklar..

canım merhaba, geçmişi okuyorum dalmışım bilg. da çok yavaş benim, seni kaçırmadan yazayım dedim:)

aynen sabır sabır ya sabır annelik sabır demek zaten değil mi, geçecek bu günler... bu ilkel adamlar da gerçek bir birey olacaklar, davranış öğreniyorlar daha çok ekmek yiyecekler ki biz de daha bi süre sabredeceğiz. sen zaten çok ilgili bir annesin, elinden gelenin en iyisini yapıyorsun gerisi emire kalmış sen amade:)

yaş konusuna gelince yaşımı söylersem hepinizin abla demesi gerekir, bildiğim topikte bi denis bi de ben biraz genciz:1: yoksa geri kalanı çıtır sanırsam, taze anneler bana her zaman canım diyebilirsiniz alınmam canınızın içi olurum ben sizin:16:

bu arada himmelin çocukları hastaymış geçmiş olsun himmel, bi haber ver

gökçeye gelince diyecek kelime bulamoyorum artık sözün bittiği yerdeyiz:(

gamzeciğim başına neler gelmiş, allah iftiradan saklasın derler ya geçmiş olsun. Canım nacizane tavsiyem şikayet etsen belki olay büyüyüp başına bela olur ancak kendini de yine de yapmadığın bir şey için aklaman gerekebilir, güvenilir bir müd.yrd yada müdürün varsa durumu tutanakla böyle bir iftira atıldığını ama annenin durumundan dolayı senin ciddiye almadığını beyan et bence, altına bir kaç öğretmen arkadaşın yada sınıf annesi, müd.yrd vs. imza da almaya çalış ilerde sıkıntı çıkarsa ben de durumun farkındaydım ama annenin durumunu düşünerek çocukta psikolojik olarak okul ortamında daha fazla rencide olmasın diye büyütmedim dersin. Allah iyinin yanındadır sen çok güzel kalplisin inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım arkadaşım

canım himmelin çocuklar iyileşmiş hemen hemen iyilermiş yani ben görüşmüştüm merak etme.. tecrübeli annelerin hali başka canım, iki günde iyileştiriyorlar çocukları maşalaaaahhhh:nazar:

Ya bu gece uyanma durumları bizde de başladı bir süredir. Nazar mı ettim çocuğa ne? Çıt çıksa uyanır oldu. Gece uyumayınca da sabah uyanma saatleri sarkıyor o da benim düzenimi bozuyor umarım kısa sürede düzelir.

Back