- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya paylaşıcam ama sürekli girip gökçe den haber var mı diye bakıp çıkıyorum..Eki Görüntüle 561607 Eki Görüntüle 561608 Eki Görüntüle 561609
Günaydın kasım anneleri yine aylardan kasım gökçe de kaldı bir yarım gökçe geçen yıl dogdugu ayda tekrar doğacak ınş.
Bu arada ipeğin 4.üncü günü kaka yapmadı sanırım antibiyotikkabiz yaptı gecede mizirdandi memede uyuma işine gıcık oluyorum artık bu gece inat edeceğim uyku sorunu yok ama benimle ise başlayalı uyuyor .siz nasılsınız bakıma kizdigimda da guluyo beni ciddiye almiyor![]()
çok şeker oğlun çok güzel bi aile bu arada mercan kime benziyor siz esmersiniz birde eşyalarımız aynı galiba dogtas pasifik mi yatak odan da boydanboya ayna mi eleganceya paylaşıcam ama sürekli girip gökçe den haber var mı diye bakıp çıkıyorum..Eki Görüntüle 561607 Eki Görüntüle 561608 Eki Görüntüle 561609
Sükür geçti canim tesekkür ederim sen calismiyordunn değil mi ne zamandır memede yanında uyuyorGünaydın cicim...
Bizi de antibiyotik ishal yapıyor.Bir de bu arada diş çıkarıyuoruz sanırım dün de aşımızı olduk hepsi üst üste gekldi..Huzursuz bir gece geçirdik..Aynen meme de uyuyor bizim ki de:
Gögsün nasıl oldu bu arada?
Sükür geçti canim tesekkür ederim sen calismiyordunn değil mi ne zamandır memede yanında uyuyor![]()
çok şeker oğlun çok güzel bi aile bu arada mercan kime benziyor siz esmersiniz birde eşyalarımız aynı galiba dogtas pasifik mi yatak odan da boydanboya ayna mi elegance
Sükür geçti canim tesekkür ederim sen calismiyordunn değil mi ne zamandır memede yanında uyuyor![]()
Canlar basimda bi şizofren var beni ilçeye şikayet etmiş kadın geçen hafta çocuğu öğrenci öğretmen dövüyor diye benim sınıfa aldı şimdide cuma hafta sonu okul yok güya ben dövmüşum dudağını patlatmisiim dr dan rapor almış şunları şöyle demiş veliler duymuş iyilik yap denize at kizini dövdüğünü mahalle duyuyormus polise artırmaya calismislar kadın cop ev yapmış görseniz gözler deli gibi allah kötü insanların şerrinden korusun veliler almayın hocam dediler acıdım arkadaş velilerinden dilekçe almıştı mufettis gelir mi acaba soruşturma falan ya savcılığa şikayet mi etsem iftira atıyor diye daha mi bela olur![]()
Canlar basimda bi şizofren var beni ilçeye şikayet etmiş kadın geçen hafta çocuğu öğrenci öğretmen dövüyor diye benim sınıfa aldı şimdide cuma hafta sonu okul yok güya ben dövmüşum dudağını patlatmisiim dr dan rapor almış şunları şöyle demiş veliler duymuş iyilik yap denize at kizini dövdüğünü mahalle duyuyormus polise artırmaya calismislar kadın cop ev yapmış görseniz gözler deli gibi allah kötü insanların şerrinden korusun veliler almayın hocam dediler acıdım arkadaş velilerinden dilekçe almıştı mufettis gelir mi acaba soruşturma falan ya savcılığa şikayet mi etsem iftira atıyor diye daha mi bela olur![]()
kemeceee, iyiyiz canım bizde.. sizinde iyi olmanıza sevindim..
bu gece uykuları içinde ben pes ettim artık, alıyorum yanıma, yoksa dediğin gibi hiç durmuyo.. ben aptal oldum artık uykusuzluktan.. bide çok garip ki ben yatak odasına sabah kadar gitmessem o da sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyo.. ama ben odaya girer girmez daha yatağa yatmadan hemen uyanıyo, daha bitmeden yine başlıyo benim mesai..
off çekmek istemiyom hiç ona, ama şansını çok zorluyo yani o da.. minik sıpa oğlum çok edepsiz oldu çook.. napacaz, sabrediyorum çünkü bu dönemsel bir durum diye düşünüyorum artık, geçecek diye umuyorum.. çünkü baksanıza hepimizin bebeleri aynı durumda, demek ki bu aylarda böyle oluyo diye teselli ediyom kendimi.. elbet bir süre sonra uyuyacaklar..