• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada birşey farkettim arkadaşlar..
yaşça benden büyük olan insanlarla canımlı cicimli konuşmak pek hoşuma gitmez benim..
şimdiye kadar hep aynı yaş ortalamasındaymışız gibi davrandım ancak aramızda yaşça büyük hanımlarda var, değil mi?
herkes tam yaşını açıklamak istemeyebilir ama az buçuk yaş aralığını paylaşsa da biz de saygısızlık etmesek büyüklerimize karşı..
ben 29 yaşındayım.. bilginize.. :34:

kemece aksam kuskus yedrdm yedrmesi kolay bizimkide yiyor onuu
bnm kiz tatli sevmyr zatn
tuzlu yemekleri sevyr
senden de farkli yemekler bekliyrz

İbrahimi uyutmaya çalışırken kendimde uyuyakalmışım. Ayın 25'ine geçmiş bulunuyoruz ama içimde kalmasın ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Edibecim yoksun ama seni de tebrik ediyorum canım. Sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum.
Tubacım normalde ben de kendimden büyüklerle canımlı cicimli tarzda konuşmam ama bu ortam daha farklı bence kendini rahatsız hissetme..

bu arada birşey farkettim arkadaşlar..
yaşça benden büyük olan insanlarla canımlı cicimli konuşmak pek hoşuma gitmez benim..
şimdiye kadar hep aynı yaş ortalamasındaymışız gibi davrandım ancak aramızda yaşça büyük hanımlarda var, değil mi?
herkes tam yaşını açıklamak istemeyebilir ama az buçuk yaş aralığını paylaşsa da biz de saygısızlık etmesek büyüklerimize karşı..
ben 29 yaşındayım.. bilginize.. :34:

Valla 32 yaşındayım kendim :9: İlgilendiğim yaş grubu 11-20 ama dershanede :9: Bi de 1 yaşında fıstığım var. Anlayacağın yaşlar üstü konumdayım, unuttum o tarz şeyleri. Burada da sanırım üst yaş grubuna giriyorum ama valla farketmez ne dediğiniz. Ailedeki minikler bile Senem dediği için... :9:

Kızlar ya gogsum çok ağrıyor başımda umma derler eskiler hiç inanmam ama canı bişey cekince olur muş aslında birşeyde istemedi of sağ göğsüme dokunamiyorum

Kızlar ya gogsum çok ağrıyor başımda umma derler eskiler hiç inanmam ama canı bişey cekince olur muş aslında birşeyde istemedi of sağ göğsüme dokunamiyorum

Aynen öyle derler canım kokusunu duysan bile o yetiyor..Arada bende de oluyor .Emzirdiğimiz için...

Yaş konusuna gelince de 26 yım en azından şimdilik :52: 1 ocak da 27 olacağım Allah nasip ederse....

Aynen öyle derler canım kokusunu duysan bile o yetiyor..Arada bende de oluyor .Emzirdiğimiz için...

Yaş konusuna gelince de 26 yım en azından şimdilik :52: 1 ocak da 27 olacağım Allah nasip ederse....

Kendiliğinden geçer mi sence ya bende 24um 88ekim kubi çok kücuk sanırım 19

yeni okudum gökçeyiii.çok üzüldüm.allahım yardımcı olsun o küçük kıza.anneye babaya dayanma gücü versin.ne denir ki başkaaa...

edibe de hamile heralde.sağ salim kucağına alır inşallah.erdem sanırım uysal,akılllı bi çocuk.zor olmaz belki o yüzden edibe için.allah yardımcısı olsun.

sevda canım iştah konusuna gelince.iştahımız genelde kötüydü bizim için.ama çinkoya başlamıştım.onun bayağı bi faydası olmuştu.taa ki 2,3gün öncesine kadar.yine yememeye başlamışş.bi şekilde yediriyorum bende.bizimde sorununumuz oturamamak.mama sandalyesinde zor zaptediyorum.süt konusu valla herşeyi denedim.uykuda veririm içsin diye.tadını alınca uyanır ağlamaya başlar verme diye.bende işte herşeyine katar oldum.

kemece canım pipeti denemedim.bi de onla bi deneyeyimm.insan bu çocukların elinde şebek oluyo resmen ya.ne yapacağını şaşırıyo artık.

tuba canım benimde yaş 27.bence de rahat ol.canımlı cicimli herkesle konuşş.herkes burda canım cicim çünküü.seviyorum hepinizi:)

selam cücükler en büyüğünüz benim canlarım ama rahat olun ben kendimi büyük hissetmiyorum gönlüm genç=)dermişim.. Kızlar bunları bırakında gökçeden haber varmı merak ediyorum.

arkadaşlarım kimse kimseye abla demesin ya.. öle de mesafe koymuş oluruz araya gibi geliyor.. ben kendi adıma en azından canım cicim değil de isimle hitap ederim o açıdan yani.. aman neyse, bahaneyle yaşları öğrenmiş olduk.. değil mi ciciler..

arkadaşlar, Gökçe konusunda da artık ne diyeceğimi bende şaşırmış durumdayım.. inanın 10 dak bir telefonumu kontrol ediyorum sıyırmak üzereyim.. ben size üzülmeyin diye tüm detayları ile anlatmamıştım olayları.. ama durum şu..
2 gün kadar önce Gökçe nin yoğun bakımda kalbi durmuştu, doktorlar çok şükür ki onu hayata döndürmeyi başarmışlar, ama 48 saatin onun için çok önemli olduğunu sölemişler.. 48 saati atlatabilirse bir şans olduğunu.. sprey artık onu yaşatmaya gücümüz yetmiyor, Gökçe gidiyor diye msj atmıştı dün sabah.. ondan beri de haber yok, telefonlara zaten cvp vermiyor diye msj atıyorum artık, o görünce ya da müsait olunca cvp veriyordu, ama en son dün sabah bu msjı attı işte.. ondan sonra hiç bir msjıma cvp yazmadı..
şuan ne durumdalar inanın bende bilmiyorum ve meraktan ölmek üzereyim, bu abuk sabuk konularıda o yüzden ortaya atıp duruyom ki azcık kafam dağılsın, 2 gündür hiç uyumuyorum, sanırım bu stresimi oğlum da farketti ki o da uyumuyo..

işte durum bu.. şimdi ben bir haber gelirse hemen size de haber vereceğim..

arkadaşlarım kimse kimseye abla demesin ya.. öle de mesafe koymuş oluruz araya gibi geliyor.. ben kendi adıma en azından canım cicim değil de isimle hitap ederim o açıdan yani.. aman neyse, bahaneyle yaşları öğrenmiş olduk.. değil mi ciciler..

arkadaşlar, Gökçe konusunda da artık ne diyeceğimi bende şaşırmış durumdayım.. inanın 10 dak bir telefonumu kontrol ediyorum sıyırmak üzereyim.. ben size üzülmeyin diye tüm detayları ile anlatmamıştım olayları.. ama durum şu..
2 gün kadar önce Gökçe nin yoğun bakımda kalbi durmuştu, doktorlar çok şükür ki onu hayata döndürmeyi başarmışlar, ama 48 saatin onun için çok önemli olduğunu sölemişler.. 48 saati atlatabilirse bir şans olduğunu.. sprey artık onu yaşatmaya gücümüz yetmiyor, Gökçe gidiyor diye msj atmıştı dün sabah.. ondan beri de haber yok, telefonlara zaten cvp vermiyor diye msj atıyorum artık, o görünce ya da müsait olunca cvp veriyordu, ama en son dün sabah bu msjı attı işte.. ondan sonra hiç bir msjıma cvp yazmadı..
şuan ne durumdalar inanın bende bilmiyorum ve meraktan ölmek üzereyim, bu abuk sabuk konularıda o yüzden ortaya atıp duruyom ki azcık kafam dağılsın, 2 gündür hiç uyumuyorum, sanırım bu stresimi oğlum da farketti ki o da uyumuyo..

işte durum bu.. şimdi ben bir haber gelirse hemen size de haber vereceğim..

biz elken bu kadar üzülüyoruz ya anne ve babasını ne yapsın kızımızın:(
Allah acil şifalar versin Kötü haber bize ve ailesine de ulaşmasın iyi haberlerini alalım...

kızlar ben denizi bu saate yatırıyomya bu kız yarım saat ya uyuyor ya uyumuyo tekrar ayakta bu sefer saat 1 kadar uyumuyo nerde hata yapıyom bilemedim kız gece kuşu

bide tuğba veya başka uyku tulumu kullananlar dün bende olan uyku tulumunu giydirdim içinede termo atlet giydirdim sanki teni hep soğuktu üşümüş gibiydi acaba üşüdümüki bende kalktım pijama giydirdim içine öyle yatırdım . Bu seferde az terledi n

bide tuğba veya başka uyku tulumu kullananlar dün bende olan uyku tulumunu giydirdim içinede termo atlet giydirdim sanki teni hep soğuktu üşümüş gibiydi acaba üşüdümüki bende kalktım pijama giydirdim içine öyle yatırdım . Bu seferde az terledi n

teni soğuksa üşüyodur, bende ilk giydirdiğim gece sürekli içine elimi sokup kontrol ediyodum sıcak mı soğuk mu diye, sıcacıktı Emir.. sen tulumun içine ince bir kat pijama giydir belki öyle daha iyi olur, ya da yattığı odayı biraz daha sıcak tutun..

bide uyku meselesine gelince, Emir de dediğin gibi yapıyo.. 9 da uyuyo, 11 12 gibi kalkıyo, sonra sabaha kadar oturuyo.. bazen de başka saatlerde, düzensiz bir uykusu var anlayacağın.. şöyle bir çözüm üretmeye çalışıyorum kendimce.. Emir gündüz 2 kere uyuyo hala, öğlen ve akşam üstü 1,5 ar saatten toplam 3 saat.. şimdi ben bu gündüz uykusunu teke indirmeye çalışıyom, yani 1 2 gibi uyutup 3-4 gibi uyanmasını sağlıyom, ortalama 2-2,5 saat uyuyo tekte.. şimdi yine akşam 9 da uyuyo, ama gece uyanmasına rağmen sık sık, en azından kalkıp oturmuyo.. pişpişliyom uyumaya devam ediyo.. ya da emiyo.. sanırım artık gündüz uyudukları uyku yetiyo onlara ya da fazla geliyo..
dediğim gibi kendimce böyle bir çözüm böyle bir düzen oturtmaya çalışıyorum, daha dünden beri uygulamaya çalışıyorum.. henüz düzene oturmadı, oturursa sana da bilgi veririm bu şekilde yapman için.. inşallah bi faydası olur, yoksa uyku düzenimiz saçma sapan bir halde, bu şekilde ikimizde çok dayanamayız yani..

Mutlu Aile Kurmanın 13 Kuralı

En az 15 yıllık evli olan ve evliliklerini en az problemle sürdüren 100 aileye, mutluluklarının sırları sorulmuş. Alınan cevapların ortak noktası şöyle:

(1) "Birbirimizi tanıyacak kadar zaman bıraktık"
(2) "Ailelerimizin rızasını aldık"
(3) "Dış görünüşümüzden ziyade, iç güzelliğimize, huyumuza ve karakterimize önem verdik"
(4) " Düşüncelerimizin, görüşlerimizin ve inancımızın örtüşmesine dikkat ettik"
(5) "Siyasi ve ekonomik bakışımızın ortak olmasını aradık"
(6) "Aldığımız kültürün birbirimize yakın veya tamamlayıcı olmasına özen gösterdik"
(7) "Bilgi, görüş ve anlayış düzeyimizin birbirine yakın olmasını tercih ettik"
(8) "Mal varlığı konusunda birbirimize yakın olmayı istedik"
(9) "İkimizin de yaşça ve psikolojik olarak evliliğe hazır olduğunu test ettik."
(10) "Zararlı alışkanlıkların olup olmadığına dikkat ettik."
(11) "Kendimizi gizlemedik, doğal halimizle tanıştık."
(12) "Kimsenin telkini ve baskısıyla değil, kendi irademizle evliliğe karar verdik."
(13) "Evlilik kararı öncesi, bütün soruşturmalardan sonra kalbimize, içimize danıştık. O arzunun varlığını aradık."

Back