kızlar yazılanları okudum canım sıkıldı ne yazacağımı şaşırdım, allahım kimseyi çocuğundan ayırma, şifanı esirgeme gökçe için ne olur.
edibe için yazılanları okudum hayırlısı olsun inşallah, en kısa zamanda arayacağım
gamze telkari gelmiş takılmış bile, tuba da sen de çok tatlısınız ya
senemgy, sevdalinka sağolun canlar iyiyiz çok şükür. Yoğunluk değilde belki de iyi organize olamıyorum ondan giremiyorum buraya, yoksa bütün anneler yoğun. Bir de kızlar ben kış uykusundayım bu sene, en geç saat 10-10,5 gibi uyuyorum valla, yoksam koca yok ondan mı
kubi maşallah şeyma da sizde çok güzelsiniz allah nazlardan saklasınar
asu yemek konusunda yeni mönülere vesile oldun sağol arkadaşım, kuskusu küçükken biz çok severdik oğlan da sever belki.
ilkim aras kız senin oğlanı pipete alıştırsan belki süt içer, sütün tadından da huylandıysa sevdalinkanın dediği gibi kakao, nesquik, bal falan ekleyerek dene istersen. benim oğlan biberon almadığı için, bardaktan da hala cokur cokur boğulacak gibi içtiği için pipete başladım ben, eğlenceli geliyor zaten diş falanda kaşıyor sütü de ilk defa bir kaç yudum içti bugün, hergün biraz biraz artırmayı düşünüyorum. süt olarakta pınarın devam sütünü aldım gerçi normal süte alıştırsam daha iyi bir kaç sefer daha alıp sonra inek sütüne geçerim herhalde