• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Edibe nin selami ve sürprizi var ama söylemek bana düşmez çok sevindirici bi haber.
Tuğba teşekkürlertaki seti çok hoş. Kıyafetine çok uygundu bugün hiç çıkarmadım

pek iyi değilim asucum saat sekiz gibi spreyi aramıştım açmamıştı ardından mesaj atmış ama mesaj hanesi dolu olduğu için yeni geldi Mesaj şu :"Yoğun bakımdayız kritik 48 saati atlatmak zorundayız. gidiyor gökçe. hiç konuşacak durumda değilim. " Off yüreğime taş oturdu sanki. Allah yardımcıları olsun. Dua edelim arkadaşlar..

Son düzenleme:
Allhm cpk uzgnm
Ne desek ne yazsak bossss
Rabbm hayrl olani yazsin haklarinda
Bn cikiyrm
Cok kotu oldmmm

Kizlar istah meselesini konusmussunuz benim oglan ne versem yiyor ama en cok makarna,pilav,muhallebi tarzi tatlilari seviyor,birde burda sütlacin light versiyonu var (alman sütlaci diyorum ben)ona bayiliyor,Corbalarida cok seviyor.
Rabbim Spreye sabirlar Gökce bebegede acil sifalar nasip etsin insaallah,bu gece dua edelim insaallah yarin Asure günü dualar kabul oluyor insaallah.

Sevdalinka´cim buralardayim,bakinip cikiyorum.

Edibe tekrar hamile mi hadi hayirlisi olsun insaallah.

dualarımız Gökçe için olsun, sadece onun için..

Rabbim dayanma gücü versin o minicik bedene.. çok oldu, uzun zaman oldu, çok acı çekti, ama biraz daha dayan minik peri..

Allahım ayırmasın inşallah onu annesinden, sınamasın böyle bir acıyla.. ne onu ne de başkasını..

Kızlar bu da bizim doğum günümüzz tam tamına 40 kişiydik ama mevlütlü :34:

Eklentiler

• $CIMG1643.jpg
    $CIMG1643.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $CIMG1669.jpg
    $CIMG1669.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 31
  • $CIMG1742.JPG
    $CIMG1742.JPG
    119,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $CIMG1664.jpg
    $CIMG1664.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 22
pek iyi değilim asucum saat sekiz gibi spreyi aramıştım açmamıştı ardından mesaj atmış ama mesaj hanesi dolu olduğu için yeni geldi Mesaj şu :"Yoğun bakımdayız kritik 48 saati atlatmak zorundayız. gidiyor gökçe. hiç konuşacak durumda değilim. " Off yüreğime taş oturdu sanki. Allah yardımcıları olsun. Dua edelim arkadaşlar..

inanmıyorum yeni gördüm allahım acilll şifalar versin annesine babasına bağışlasın inşallah evlat acısı çok kötü bişey allahım ne olur sen yardım et gökçemize...

dün geç sattlere kadar uyumadım dua ettim ben reiki ile ilgileniyorum hocama mesaj çektim oda arkadaşlaraına haber etmiş toplu şifa yollamışlar inşallah iyi gelicek tabi şifa önce allahtan ne olur gün içinde tekrar bi haber alsak onlardan mümkünmü tuğba sevda?

dün geç sattlere kadar uyumadım dua ettim ben reiki ile ilgileniyorum hocama mesaj çektim oda arkadaşlaraına haber etmiş toplu şifa yollamışlar inşallah iyi gelicek tabi şifa önce allahtan ne olur gün içinde tekrar bi haber alsak onlardan mümkünmü tuğba sevda?

canım gökçenin durumu hiiç iyi değil, tabi ki önce şifa Allahtan ama senin de bu durum için birşeyler yapmaya çalışman ne büyük bir incelik.. güzel yürekli arkadaşlarım benim.. son 1 gün kaldı atlatması gereken Gökçenin.. dualarımızı eksik etmeyelim lütfen..

öğretmenlerimizin bu anlamlı günü de kutlu olsun, iyi ki varsınız.. evlatlarımız sizlere emanet..
darısı atanamayanların başına..

Allah'ım bu nasıl bir imtihan? Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutlamak için girdim topiğe, Gökçe'mizin durumunu öğrendim. Şifalar olsun kızımıza, Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah. Kelimeler tükendi. Sprey'in mesajı mahvetti beni. Allah'ım o güzel yürekli kadına acı ve merhametini esirgeme.

Evt happy güzel haber Verdi çok sevindim onun adına .bugün konuştuk bende sizi merakta birakmayim dedim ama gökçe çok üzdü beni rabbim haklarında hayirlisini versin. Öğretmen arkadaslarimin öğretmenler gününu kutluyorum bu arada nehirada nerde kayboldu

kızlar yazılanları okudum canım sıkıldı ne yazacağımı şaşırdım, allahım kimseyi çocuğundan ayırma, şifanı esirgeme gökçe için ne olur.

edibe için yazılanları okudum hayırlısı olsun inşallah, en kısa zamanda arayacağım

gamze telkari gelmiş takılmış bile, tuba da sen de çok tatlısınız ya

senemgy, sevdalinka sağolun canlar iyiyiz çok şükür. Yoğunluk değilde belki de iyi organize olamıyorum ondan giremiyorum buraya, yoksa bütün anneler yoğun. Bir de kızlar ben kış uykusundayım bu sene, en geç saat 10-10,5 gibi uyuyorum valla, yoksam koca yok ondan mı

kubi maşallah şeyma da sizde çok güzelsiniz allah nazlardan saklasınar

asu yemek konusunda yeni mönülere vesile oldun sağol arkadaşım, kuskusu küçükken biz çok severdik oğlan da sever belki.

ilkim aras kız senin oğlanı pipete alıştırsan belki süt içer, sütün tadından da huylandıysa sevdalinkanın dediği gibi kakao, nesquik, bal falan ekleyerek dene istersen. benim oğlan biberon almadığı için, bardaktan da hala cokur cokur boğulacak gibi içtiği için pipete başladım ben, eğlenceli geliyor zaten diş falanda kaşıyor sütü de ilk defa bir kaç yudum içti bugün, hergün biraz biraz artırmayı düşünüyorum. süt olarakta pınarın devam sütünü aldım gerçi normal süte alıştırsam daha iyi bir kaç sefer daha alıp sonra inek sütüne geçerim herhalde

Back