- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.661
ohhh be sonunda, güle güle kullan canım..Cnm almış yardımcı teşekkür ederiz öğretmenlee günü hediyesi oldu![]()
Arkadaşlarben artıkkızıma nasıl yemek yedirecegimi şaşırdım aç ve yemiyor bir dişimiz patladı ama sanırım yine çıkıcak.kuzumun uyku düzeni herşeyi altüstoldu .sizneler yapıyorsunuz varmı benim gibi sıkıntı yaşayan ?ne yapabilirim degişik alternatif severek yiyebilecegi şeyler yapıyorum az çokkkk az yiyor .uyumuyorhevesle yapıyorum ama yok kuzumu bunaltmakda istemiyorum şu an uyuyor ve aç
öglen yedigi bikaç kaşık makarna bir iki tane pırasalıkıymalı yemekten azıcık yedi ve emdi uyudu çok az emdi zaten sütümde çok az .annem hazır sebze meyve muhallebilerden ver bi süre diyor ama ben pek vermek istemiyorum önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
canım bende aynı şeyleri yaşadım, hiiç zorlama bence.. Emir de 10 gün aç sefil dolaştı, yapacak bişi yok.. yemiyodu, dünden beri az az yemeğe başladı yine.. ben hiç zorlama yapmıyorum yeme konusunda, yemekten tiksinmesin diye.. zaten normalde iştahlı bi çocuk, ne versen yer.. ama yemiyosa vardır bi bildiği diyip zorlamıyorum hiç.. bir kase değil de 2 kaşık yiyodu, yetti deyip kaçıyodu, bende kovalamıyorum açıkçası.. öle yani bence zorlama sende.. korkma açlıktan ölmüyolar,
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
bizde de diş iştahsızlık ve uykusuzluk yapıyor.. bu dişler tamamlanana kadar ne yapacağız hiiç bilmiyorum..
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)