- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.661
ohhh be sonunda, güle güle kullan canım..Cnm almış yardımcı teşekkür ederiz öğretmenlee günü hediyesi oldu
Arkadaşlarben artıkkızıma nasıl yemek yedirecegimi şaşırdım aç ve yemiyor bir dişimiz patladı ama sanırım yine çıkıcak.kuzumun uyku düzeni herşeyi altüstoldu .sizneler yapıyorsunuz varmı benim gibi sıkıntı yaşayan ?ne yapabilirim degişik alternatif severek yiyebilecegi şeyler yapıyorum az çokkkk az yiyor .uyumuyorhevesle yapıyorum ama yok kuzumu bunaltmakda istemiyorum şu an uyuyor ve aç öglen yedigi bikaç kaşık makarna bir iki tane pırasalıkıymalı yemekten azıcık yedi ve emdi uyudu çok az emdi zaten sütümde çok az .annem hazır sebze meyve muhallebilerden ver bi süre diyor ama ben pek vermek istemiyorum önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Kızlar iyi geceler:)
napıyosunuz bakim
uzun zamandır giremedim, ihmal ettim burayı. Hepinizi çok özledim benim iyi kalpli melek yüzlü anne arkadaşlarım ve güzel kokulu bebekleri, hepiniz iyisinizdir inşallah
oğlum benim sürekli bıdır bıdır konuşuyor hem de kıpır kıpır...bugün bozulmuş plak gibi anne anne diyo, bi milyon kere dedi herhalde efendim diyorum aynı seslenme tonuyla bişey soracakmış gibi gene, yerim ben onun anne diyen dillerini çok tatlılar ama çok yorucular artık değil mi?
geçen tubayla konuştuk ne kadar mutlu oldum anlatamam, oğlum ilk doğum günü hediyesini aldı hem de paha biçilemez
geçmiş mesajlara şöyle bir bakayımdoğum günü kutlamaları tam gaz devam herhalde
şşşt, aramızda..
canım benim seni seviyom sen de biliyon..
o minik anne diyen ağzını öpeyim o sıpanın da..
iyiki geldin, ben de kemecenin selamını sölemedim üstümde kaldı, gireyim de diyim dedim, bi de baktım sen yetişmişsin zaten..
iyi ki geldin, özledik..
Arkadaşlarben artıkkızıma nasıl yemek yedirecegimi şaşırdım aç ve yemiyor bir dişimiz patladı ama sanırım yine çıkıcak.kuzumun uyku düzeni herşeyi altüstoldu .sizneler yapıyorsunuz varmı benim gibi sıkıntı yaşayan ?ne yapabilirim degişik alternatif severek yiyebilecegi şeyler yapıyorum az çokkkk az yiyor .uyumuyorhevesle yapıyorum ama yok kuzumu bunaltmakda istemiyorum şu an uyuyor ve aç öglen yedigi bikaç kaşık makarna bir iki tane pırasalıkıymalı yemekten azıcık yedi ve emdi uyudu çok az emdi zaten sütümde çok az .annem hazır sebze meyve muhallebilerden ver bi süre diyor ama ben pek vermek istemiyorum önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
olur canım, benim için fark yapmaz ben özledikçe ararım ama buradaki arkadaşlar da çok özlüyo seni.. sonra sitem ediyolar burayı boşladınız diyee...
bide okuyamamışındır diye bişi diyim, gamze herkesin tel nosunu kaybetmiş, onu ara da numaranı kaydetsin canım.. haberin olsun dedim..
cnm bnm kizim ispanak, pirasa, karnibahar, kofte, patates kofte, mucver, makarna, kuskus, pirinc pilavi, balik, tarhana corba, omlet yumurta, sutlac, sarma, patates salatasi, borek, ekmekli tahinli biskuvili yogurt....kızlar günaydınn..ya hemen bişeyler sorup çıkacam kızlar.bizim oğlana ben başka bir yerde yemek yediremiyorum.evde de illa mama sandalyesine oturtuyorum ki hareket etmeden yiyebilsin.ee mama sandalyezsini senle beraber gezdiremiyosun.oturmuyo hiç bi yerde,zaten iştahlı değil,bi kaşık veriyorum,sonra evin içinde dolaşıyo.hafta sonu şehir dışı yapıp bi arkadaşta kalacaz.ne yapacam diye düşünüyorum??sizinkilerde öyle mii???
kızlar bi de tarif istedim sizden en acileyetinden yemek tarifleri istiyorum.ne yediriyosunuz kuzulara.
ilkimcim ben yemek olarak genelde çorba veriyorum ama öyle hepsi illa püre haline getirerek vermiyorum. Kıymalı tarhana çorbası, kıymalı ya da tavuklu şehriye çorbası, pirinçli tavuk çorbası, yayla çorbası, sebze çorbası (kereviz, havuç, patates, pırasa ne varsa koyuyorum). Çorba dışında patatesli sulu köfte, makarna ve köfte, pilav köfte, erişteli yeşil mercimek, pirinçli kabak kavurması (yumurta yemediği gün yumurtalı kabak), tavuklu bezelye, dolma, sarma, yoğurdu ben de bisküviyle veriyorum bu ara, bir de yarmaşı diye birşey var bugdayın kırıklısı onu 1 ölçüye 5 ölçü suyla pişiriyorum yoğurtla karıştırıyorum onu seviyor şimdilik bunları verdim. Yapmayı düşündüklerim de var mücver, senemin beşamelli karnıbaları, ıspanak, tubanın sütlü çorbası. Bundan sonra çoğu şeyi yerler herhalde.
Yeni tarifler bulursam yazarım yine..
cnm bnm kizim ispanak, pirasa, karnibahar, kofte, patates kofte, mucver, makarna, kuskus, pirinc pilavi, balik, tarhana corba, omlet yumurta, sutlac, sarma, patates salatasi, borek, ekmekli tahinli biskuvili yogurt....
bunlar severek yedgi yemekler cnm.
artk ona gore yemek yada pure yapmiyrm. evde bunlar pisince yiyor,
ibrahimin iştahı nasıl canım.bu aralar yusuf deniz pek iştahsız.ee sütte yok oynata oynata yedirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?