- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.641
ay bişi daha demeden çıkamıyacam.. ya siz bu sıpalara uyku tulumu aldınız mııı?
ben aldım..
içinde bi tatlı bi tatlı oluyooo...
kar topu gibi..
onu giydirince bir süre yoğurmaktan uyumasına izin vermiyom..
ne güzel bişimiş o ya..
nasıl almamışım şimdiye kadar..
çook rahatız artık, oda bende..
almayanlara tavsiye edilir..
hiç terlediğini görmedim şimdiye kadar, üşütmüyo da..
ilk aldığımda sürekli kontrol halindeydim,
sıcacııık vee ku
gamzecim kilo olayını hiç takma kafana onun da yapısı öyle demek ki. Sağlıklı olsunlar yeter. Hem hiç belli olmaz kimi çocuk sonradan serpiliveriyor.cnm masallah nehıre forum da en zayıf benım kız sanırım nıye kı
Bu arada sohbetımıze bayıldım ıpek memed okuyunca gıremedım ıpek süreklı elınde telefon varî şeyler alo arda dıyor baba anne anneanne bakıcıya dıo anneanne dıye.sonra amca dıgıl kelımesı bızımde favorımz bırde bum bum su demek. Baba cıcı gel pısı pısı arda süreklı aşk böyle bışey demek kı telefonda mılletle konuşuyor
İlkimcim sen de gündüzleri yaz canım benim kocam hafta içi 10:00-24.00 arası evde olmadığı için ben kafama göre takılıyorum işte. Yemek tarifi de akşama aklıma gelirse yazarım birşeyler.ohhh dün ne güzel döktürmüşsünüz.ben akşamları giremiyorum,koca izin vermiyo.hele bugünlerde canı sıkkın oğluşu yatırdıktan sonra kocayla ilgileniyorum..
eylemsura sabah uyandım aklımdan adın geçti.bi defa değil hemde.hayırdır dedimmm.başın sağolsun canım.allah yardımcısı olsun o küçük kızın.allah çocuklarımızı anneyle babayla büyütmeyi nasip etsinnn...
tuğba bizim de uyku tulumumuz var ama.güvenipte pek giydiremiyorum.üstünü örtüyomusun tekrardan.ben kanzdan almıştım.senin ne marka canım.
bi de kızlar çorba tarifi değil de yemek tarifi istiyorum sizden.ne yediriyosunuz bebişlere.köfte,tavuk köfte,dolma,kıymalı ıspanak yapıyorum.başka ne tarifleriniz var kızlar.bi öğün çorba,bi öğün yemek şeklinde gidiyorum.bizim oğlan yemekleri seçmeye başladı.o yüzden seçenek istiyorum sizden.
oğlan yatıyoken gideyim yemek yapayım.uyanırsa yiyecek yemeği yok.hadi öpüldünüz.haa gitmeden bizim oğlanın kelimelerini söylüyeyimm.anne,baba,dede,gel,mama,meme,hadi,bir....bi de mameeyyy diyo.mama ye demekk:)
dediğin gibi artık kolay kolay birşey beğenmiyorlar hemen sıkılıveriyorlareylem başınız sağolsun canım ne denirki ateş düştüğü yeri yakıyor. kızlar su çiçeği aşısı çok önemli oğlum yanık gibi çıkarmıştı bi topuklarında yoktu tabi o zamanlar y aygındeyildi bu kadaryaptırmak lazım gamze üzülme denizimde 9 200 grm almıyo kilo milo ben baba abla abi dev gibi o yanımızda bıdık mıdık çok komik bi görsenizeylem dokun seri kitaplardan bizim ablada almış bizim şimdiden bi yığın kitabimız oldu bayadır bakıyoruz hatta dün reele gittik kitap için ağladı sanki anlıyoda yine aldık tabiki . sevda o davuldan bizdede var anma artık yüzüne bakmıyo bide at almış babası boşuna orda bekliyo bişey beğendiremiyoruz bunlara napacaz bakalım. bloğunu bende görmek isterim.
tulumu da pek yakışmış annesi emire, ben yatarken biraz kalın penye pijama onun üzerine de yelek giydiriyorum yetiyor ibrahime. evde o alt kısmı çuval şeklinde olan tulumlardan var hediye gelmişti çok terletiyor şimdi onu ama havalar daha da soğuduğunda ihtiyaç olabilirişte buuu.. markasını sonra , ok..
Eki Görüntüle 558686 Eki Görüntüle 558687
birde eğitici köpeğin kitabı var ingilizce türkçe o da çok güzel bir internet sitesinden uyguna almıştım burada o paraya 2 sini anca alabiliyorduk tavsiye ederim
tuıba ben göremiyorum niyeki acaba? tuğba bide gökçe ne oldu? çok merak ediyorum yavruyu nasıl haber alcaz sende arıyosun üzülüyosun ama yine en cesurumuz sensin bi arasan yine? Bide ben sana faceden bildiri yollamıştım kabul ettinmi şifa enerjisiydi gökçe bebeğin soy ismini istemiştim onada yolluycaktı toplu şifa
gamzacim yurtiçi kargodan aradılar, okula gelmişler ama seni bulamamışlar ikinci kere ve kargosu hasköy şubesine bırakmışlar artık senin gidip oradan alman gerekiyormuş.. alamam oraya gidip dersen ben arayıp geri postalatacağım, kaybolacak yoksa oralarda, yazık olacak.. ah be güzelim ev adresini vereydin keşke yaa..
merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım eylemsura başınız sağolsun Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın bizlerede evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin inşallah tubaa tulum çok güzelmiş bizim kızda üstünü çok açıyor bende düşünüyorum almayı markasını merakla bekliyorum oyuncaklardan bahsedilmiş bizde fisher priceden 3 tane eğitici oyuncak almıştık tavsiye ederim melek zeynep çok sevdi oynuyordu sürekli fakat şu aralar biraz sıkıldı gibi resimlerini eklerim şimdi. gamzeee üzülme topiğin en zayıf bebeği melek zeynep galiba 8200 dü birara hastalandı diş çıkardı yemek istemiyordu o 200 gramda orada gitmiştir herhalde önceden çok kafaya takıyordum ama şimdi aldırmıyorum sağlıklı olsun yeter psikomotor gelişimi zihinsel gelişimi gayet iyi daha yürümeye başlamadı tutunarak geziyor desteksiz 1 2 adım atıyor zayıf ama herşeyi iyi çok şükür ayın 30 da kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz birde hepatit a aşısını sorucaktım sağlık bakanlığı aşı takvimine eklemiş ne zaman yapılıyor bilgisi olan varmı acaba
eylemsura internetten D&R ın sitesinden alışveriş yapabilirsin. ben birkaç kitap almıştım sorun yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?