2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

markası ne tuğba ne kadara aldın:?

Son düzenleme:
gamzacim yurtiçi kargodan aradılar, okula gelmişler ama seni bulamamışlar ikinci kere ve kargosu hasköy şubesine bırakmışlar artık senin gidip oradan alman gerekiyormuş.. alamam oraya gidip dersen ben arayıp geri postalatacağım, kaybolacak yoksa oralarda, yazık olacak.. ah be güzelim ev adresini vereydin keşke yaa..

kızlaar tulumu sormuş herkes ama şimdi oğlan uyuyo, üzerinde değil ama girip alamayacağım, uyansın alırım markasını hatta bide foto paylaşırım sizinle..
üzerine başka bişi örtmüyom ben, içine uzun kollu çıttıtlı badi giydiriyom sadece, üztüne tulum.. ooh mis.. o rahat ben rahat.. ayağına da eğer tutarsa çorap giydiriyom ama genelde çoraplar ayağında uyanmıyor..
valla öle özel ve pahalı bişi değil.. önce kullanabilecekmi acaba diye alayım dedim civilden bitane ucuz hemde 30 liramıydı neydi yalan olmasın ama o civar bişidi.. hani dedim giyerse iyi bişi alırım, bizim ki pek bi sıkıntılı giymez öle herşeyi..
ama çok memnunum, Emir de memnun, hiiiç bi daha almayı düşünmüyom, bu gayet iyi, küçülürse büyüğünden alırım..

yalnız şu var alacak olanlara belirteyim, ben epeeey bi büyük almıştım hani kış sonuna kadar giysin de bide sıkmasın diye.. amaaa yıkayınca ya da kurutma makinasında kurutunca epey bi çekti boydan.. alacak olanlar bunu dikkate alsın lütfen.. şuan tam üstüne göre.. eni bol bol ama, o yüzden çok şirin ya, kar topu gibi oluyo içinde.. uyansın haber verecem, ok..

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım eylemsura başınız sağolsun Allah kimseyi annesiz babasız bırakmasın bizlerede evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin inşallah tubaa tulum çok güzelmiş bizim kızda üstünü çok açıyor bende düşünüyorum almayı markasını merakla bekliyorum oyuncaklardan bahsedilmiş bizde fisher priceden 3 tane eğitici oyuncak almıştık tavsiye ederim melek zeynep çok sevdi oynuyordu sürekli fakat şu aralar biraz sıkıldı gibi resimlerini eklerim şimdi. gamzeee üzülme topiğin en zayıf bebeği melek zeynep galiba 8200 dü birara hastalandı diş çıkardı yemek istemiyordu o 200 gramda orada gitmiştir herhalde önceden çok kafaya takıyordum ama şimdi aldırmıyorum sağlıklı olsun yeter psikomotor gelişimi zihinsel gelişimi gayet iyi daha yürümeye başlamadı tutunarak geziyor desteksiz 1 2 adım atıyor zayıf ama herşeyi iyi çok şükür ayın 30 da kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz birde hepatit a aşısını sorucaktım sağlık bakanlığı aşı takvimine eklemiş ne zaman yapılıyor bilgisi olan varmı acaba

birde eğitici köpeğin kitabı var ingilizce türkçe o da çok güzel bir internet sitesinden uyguna almıştım burada o paraya 2 sini anca alabiliyorduk tavsiye ederim

gamzecim kilo olayını hiç takma kafana onun da yapısı öyle demek ki. Sağlıklı olsunlar yeter. Hem hiç belli olmaz kimi çocuk sonradan serpiliveriyor.
İlkimcim sen de gündüzleri yaz canım benim kocam hafta içi 10:00-24.00 arası evde olmadığı için ben kafama göre takılıyorum işte. Yemek tarifi de akşama aklıma gelirse yazarım birşeyler.
dediğin gibi artık kolay kolay birşey beğenmiyorlar hemen sıkılıveriyorlar

işte buuu.. markasını sonra , ok..
tulumu da pek yakışmış annesi emire, ben yatarken biraz kalın penye pijama onun üzerine de yelek giydiriyorum yetiyor ibrahime. evde o alt kısmı çuval şeklinde olan tulumlardan var hediye gelmişti çok terletiyor şimdi onu ama havalar daha da soğuduğunda ihtiyaç olabilir

eylemsura internetten D&R ın sitesinden alışveriş yapabilirsin. ben birkaç kitap almıştım sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
tuıba ben göremiyorum niyeki acaba? tuğba bide gökçe ne oldu? çok merak ediyorum yavruyu nasıl haber alcaz sende arıyosun üzülüyosun ama yine en cesurumuz sensin bi arasan yine? Bide ben sana faceden bildiri yollamıştım kabul ettinmi şifa enerjisiydi gökçe bebeğin soy ismini istemiştim onada yolluycaktı toplu şifa

evet canım gördüm face de, face den yazayım sana soyadını, burda ortalıkta olmasın..
aradım spreyi ama tele cvp vermiyo yine, umarım en kısa zamanda döner bana, bende merak ediyorum çok, haber alır almaz size de haber vereceğim..

bu arada tulumun markası babymol imiş.. bilginize..

Kizlar selam.Bneim kuzucuklar ikisi birden hastalandilar,doktora gittik gecende bogazlari kizarmis biraz,kiz biraz daha öksürüyor,oglanin burunlari tikandi,bu aralar geceleri cok bagiriyor anlamadim niye(genelde oyun icin bagirirdi simdi uyukusu gelipte uyuyamayinca bagiriyor cok bu arada 5, disimiz geliyor ondan herhalde uyumakta cok zorlaniyor Allah kolaylik versin insaallah.yarinda dogumgünü napacagimi hala bilmiyorum,haftasonu kutlamayi düsünüyordum ama dügüne gidecegiz bakalim,evde biz kutlariz sanirim.Daha gecmisi okumadim ama oglan uyudukca bakarim.

himmel canım meraba.geçmiş olsun yavrulara.üzerlerine titreyince daha mı bi hasta oluyolar ne?doğum günü şimdiden kutlu olsun,sağlıklı mutlu bi ömür geçirsin

nezooo canım bloğun çok güzel olmuş.allahım eyüpe anneyle babayla güzel bi ömür geçirmyei nasip etsinn.yüzlerdeki kalplere bayıldım:)

Cnm almış yardımcı teşekkür ederiz öğretmenlee günü hediyesi oldu

Kızlar sürekli takip ediyorum laf atanlar olmuş bana geliyom kimsecikler yok nedim ben de kaçıyom evt kızlar miniklerimiz gün gün büyüyo nasıl akıllılar böle aklım almıyo mama mama diye söleniyo bide hadii diyo sinirleniyo ismimi sölüyo çok bilmiş ya resmen büyüdüler günümüzü beklerken bir bakmışız büyümüş de hava basıyolar

Teşekkür ederim aminnn amin inşallah .hepatit a aşısını 1,5 yaşına kadar vurduruluyor diye biliyorum

Arkadaşlarben artıkkızıma nasıl yemek yedirecegimi şaşırdım aç ve yemiyor bir dişimiz patladı ama sanırım yine çıkıcak.kuzumun uyku düzeni herşeyi altüstoldu .sizneler yapıyorsunuz varmı benim gibi sıkıntı yaşayan ?ne yapabilirim degişik alternatif severek yiyebilecegi şeyler yapıyorum az çokkkk az yiyor .uyumuyor hevesle yapıyorum ama yok kuzumu bunaltmakda istemiyorum şu an uyuyor ve aç öglen yedigi bikaç kaşık makarna bir iki tane pırasalıkıymalı yemekten azıcık yedi ve emdi uyudu çok az emdi zaten sütümde çok az .annem hazır sebze meyve muhallebilerden ver bi süre diyor ama ben pek vermek istemiyorum önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…