- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.621
kaynamış süte, haşlanmış buğday, nohut, yeşil mercimek,erişte atıyorum.. hepsi haşlanmış buzluğumda var, birer avuç atıyorum bir litre süte.. malzemeleri eksiltip artırabilirsiniz.. kaynatıyorum yarım saat kadar hepsi iyice karışsın erisin diye.. lokum gibi oluyo zaten malzemeleri, ölece hiç ezmeden veriyorum yiyo.. o kadar.. Allah allaaah hiç duymadınız mı yaw, yoksa ben ismini mi yanlış söledim.. ondan mı yabancı geldi ki size..
haşlama işini az su ile düdüklüde yapıyorum, suyu iyice çektiriyorum, özellikle buğdayın dibindeki suyu kesinlikle dökülmemeli, çorbaya kıvam veriyo,haberiniz ola..
bnmkiza yaptm onuVallahi ilk ekz duydum, yemekle de aram iyidir aslında. Besleyici bi çorba, deneyeyim bari yarın. Ben de beşamelli karnıbahar öğrendim yeni, onu yaptım bugün. Karnabaharı haşlatım minik parçalara ayırdım. Beşamel sosu az kaşar peyniri ilavesiyle pişirip doğranmış karnıbaharla karıştırdım. Ilık olarak yedirdim. Yedi valla. Biraz byüyünce seçecek zaten, şimdi ne yese kar diyorum sebzelerden.
cnm tubcan ayni bisiklettn bizzde de var iste
ama ben 39 liraya aldm
burda baya pahalymis
ayrica lazimlik ozelligi de var
bnm kiz da sadece geri geri gidebiliyr
ama ustune oturyr surekli
oyle kendi kendine eglnyr
ustune oyunck bebek koyuyorm
hemn gelip onu atyr kendi biniyr
cok cimcimeee
bn cikiyrm
iyi geceler sizlere
hali siliyrm da
kizim sagolsn mahvetti bugun
Vallahi ilk ekz duydum, yemekle de aram iyidir aslında. Besleyici bi çorba, deneyeyim bari yarın. Ben de beşamelli karnıbahar öğrendim yeni, onu yaptım bugün. Karnabaharı haşlatım minik parçalara ayırdım. Beşamel sosu az kaşar peyniri ilavesiyle pişirip doğranmış karnıbaharla karıştırdım. Ilık olarak yedirdim. Yedi valla. Biraz byüyünce seçecek zaten, şimdi ne yese kar diyorum sebzelerden.
sorma canım benim de kaşımın yanında var bir iz benim ki de minik ama. ben de playschoolun o adımlama yardımcısı olabileninden almayı düşünüyorum. umarım ibrahim sever.
Aşı konusunda haberlerini bekliyorum canım. 2 haftaya kadar haber verirsen iyi olur benim için.
Dediğin gibi süt gaz yaptı herhalde. Doktorumuz inek sütüne geçebilirsin dedi ama ben yine çoğunluklu olarak devam sütü veriyorum. Bu arada oğlana mama yapmak için su kaynatıyordum sizinle muhabbete daldım su cezvenin dibine inmiş.
bide çok çalıyo arkadaş hiç susmuyo kafamız şişiyo şu lafına da çok güldüm baya dertlendirmiş seni en iyisi ben hiç yaklaşmayayım. asunun söylediği de o marka ama aynısı mı bilmiyorum.
ya bizimkinin tuşu takılıyo, aptal bişi, bi gün susturamadım vik vik ötüyo, çocuğu uyutacam, resmen odaya kapadım arabayı, cezalandırır gibi, eşim gelene kadar çaldı orada kendi kendine.. eşim gelince o da şaşırdı bu napıyo burda tek başına böle diye, ve sonunda susturdu.. oh beeeeeeee dedim taaa içerden.. çok şükür ki şuan pilleri bitti, bende yenilemiyom bir süre..
cnm masallah nehıre forum da en zayıf benım kız sanırım nıye kıbıcırıklar başlamış demek dillenmeye :) benimki yürümeye gecikti de dil pabuç gibi maşallah. Anne, baba, mama, dede, gel, atta, hoppaaa,pisi pisi,cici,anneanne vs. Ama özellikle son bir haftadır açılmış durumdayız.yalnız ben evde yokken anneannesiyle fotoğraflarıma baka baka gördüğü her fotoğrafı parmağıyla gösterip anne demeye başladı :) yürüme olayına gelince, hala emeklemeyi tercih ediyor, bir iki adım atıp oturuyor. Zorlamıyoruz ama canımı sıkmıyor da değil. Aman napayım keyfi bilir minnoşumun. Bu arada biz de aşımızı olduk. 11 kilo olmuş nehir. Boyu da 82 cm. Vitamin ve demiri bırakın artık dedi bize hemşire. Siz ne yapıyorsunuz bu konuda?
ay bişi daha demeden çıkamıyacam.. ya siz bu sıpalara uyku tulumu aldınız mııı?
ben aldım..
içinde bi tatlı bi tatlı oluyooo...
kar topu gibi..
onu giydirince bir süre yoğurmaktan uyumasına izin vermiyom..
ne güzel bişimiş o ya..
nasıl almamışım şimdiye kadar..
çook rahatız artık, oda bende..
almayanlara tavsiye edilir..
hiç terlediğini görmedim şimdiye kadar, üşütmüyo da..
ilk aldığımda sürekli kontrol halindeydim,
sıcacııık vee kuru..
cnm masallah nehıre forum da en zayıf benım kız sanırım nıye kı
Bu arada sohbetımıze bayıldım ıpek memed okuyunca gıremedım ıpek süreklı elınde telefon varî şeyler alo arda dıyor baba anne anneanne bakıcıya dıo anneanne dıye.sonra amca dıgıl kelımesı bızımde favorımz bırde bum bum su demek. Baba cıcı gel pısı pısı arda süreklı aşk böyle bışey demek kı telefonda mılletle konuşuyor
canm basiniz sagolsn ben de cok uzulurum ve de uzuldm. hic danamyrm cocuklaraaa
allh yakinlarna sabr versnnnn
Allah rahmet eylesin canım. Tanımasam da üzüldüm. 6 yıl önce annemin bir gün arkadaşı eşiyle birlikte trafik kazasında vefat etmişti. 6 ve 11 yaşında iki oğlu vardı. Ben de onları hiç unutamam. Çocukların birini dayı birini babaanne aldı. Aile tamamen dağıldı. Allahım hiçbir yavruyu anasız babasız bırakmasın. Seda da umarım bu alışma sürecini en iyi şekilde atlatır. Rabbim yardımcısı olsun.
ohhh dün ne güzel döktürmüşsünüz.ben akşamları giremiyorum,koca izin vermiyo.hele bugünlerde canı sıkkın oğluşu yatırdıktan sonra kocayla ilgileniyorum..
eylemsura sabah uyandım aklımdan adın geçti.bi defa değil hemde.hayırdır dedimmm.başın sağolsun canım.allah yardımcısı olsun o küçük kızın.allah çocuklarımızı anneyle babayla büyütmeyi nasip etsinnn...
Sagll canım amin zaman hereşeyin ilacı .aminnn
buuuu arada bugun saat 12 de kizim dunyaya gelecekti
gecen yilll
o kadar bekldik ama 10 gunun sonunda zorla sezeryanla almislardii kizimi
hic sancim olmamisti
sunu sanci verdiklerinde bile guluyrdmm
ameliata gotururlerken cook duygulanmistmmm
annem de ameliyattn cikana kadar kapida aglamis bizim icinnn
o da benimm annemmm
canim,biricik,fedakar annemm
herkes kendi evladini dusunuyr isteee
ne garip...
biz de bir gun kizlarimizin dogumuna, ogullarimizin askere gidisine sahit olacagz allh kismt ederse
rabbm ne onlarin ne de kendi ana babalarmzn acilarini gostermesnnn
bebeklrmzn dogm gunlerinde ayni duygusallgi yasamis olmalisiniz
ben de bi garipm bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?