• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Asu hoşgeldin canım. Minik prensesin doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yıllara..
Gece buluşma saati olarak 10,30 iyi mi sence? Bütün arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerini yazssın lütfen. Günün her saatinde burada yine yazalım ama gece belli bir saatimizde canlı sohbet saati olsun.
Misafirlikte uyku problemine gelince gamzeyle aynı fikirdeyim sadece misafirliğe mahsus pikede sallayın bence. Benim oğlanda farklı bir evde olduğunda uyumak istemiyor pikede sallanınca uyuyor. Evde sallama işini istemiyor tabi senin kız alışır mı bilemem.
Nezoo blogu bana da atar mısın? Ben de merak ediyorum.

Özelden attım canım ...:17:

ben o saatte gelemem ancak gündüz cevap veririm zaten vınnın kotasını da doldurmuş bulunmaktayım şu an itibariyle:52:

Arkadaşlar çok çok moralim bozuk kızımın yanında aglamakda istemiyorum ama hiç iyi degilim.arkadaşımızın eşi vefat etti.kızları var 4yaşında çok tatlı bir kız anneye çok baglıydı her çocuk gibi:(eşimin arkadaşının eşi dün akşam trafik kazasında vefat etmiş.kelimeler tükenir ya yutkunursunuz sadece öyleyim.bikaç ay önce kızı babayı çok özleyince konyadan antalyaya bikaç günlügüne gelmişlerdi.orada tanıştık ayrılardı kızı babayı çokkkk özleyince geldim dedi.ben kızım olmadan nefes alamıyorum dedi

Sizleride bunalttım belkide ama paylaşmak istedim,ve bana bişe olsa kızıma kim benim gibi bakabilir?seda annesini çok özlücek böyle olaylar hergün birsürü insan yaşıyor fakat tanıyınca daha içine giriyor insan .işte böyle bugün ruh gibi dolanıyorum

Cnm başınız sağolsun rabbime hep kimseyi. Anasiz babasız birakma diye dua ederiz. Ama bazen öyle olması gerekiyor allah sabır onu sevecek bi aile nasip etsin ne diyelim geleceği düşünüp sabrini dagitma

Bu arafat ipek aşıların oldu çok agladi 9.200 gr kilosu nasıl ben göz ameliyati için bir buyugu beklemeyi düşünüyorum seninki kaç kilo

Benim kocis yok bu gece burdayım kızım çok ağladım asi yapılırken şimdi uyuyo bi süre kapıda kaldik gorumceme gittik eşim servisle yolladi şükür insanın kendi evi gibisi yok bu ara çok geziyoruz araba ilede acayip ii gidiyor mas:nazar:

Cnm başınız sağolsun rabbime hep kimseyi. Anasiz babasız birakma diye dua ederiz. Ama bazen öyle olması gerekiyor allah sabır onu sevecek bi aile nasip etsin ne diyelim geleceği düşünüp sabrini dagitma

Bu arafat ipek aşıların oldu çok agladi 9.200 gr kilosu nasıl ben göz ameliyati için bir buyugu beklemeyi düşünüyorum seninki kaç kilo

Canım teşekkür ederim Allahım sedaya güç versin babası anneannesi babaannesi var başkasına vermezler zaten hayat işte acımasız:(
Zeynep 10 kilo olmuştu ama bu bir haftadır dogru düzgün yemiyor hatta hiç desem yeridir sütümde çok yok zayıflıycak diye korkuyorum.bence en azından 10 kilo olmasını bekleyin.nasıl gözü ipegin akıyormu sulanıyor

Arkadaşlar çok çok moralim bozuk kızımın yanında aglamakda istemiyorum ama hiç iyi degilim.arkadaşımızın eşi vefat etti.kızları var 4yaşında çok tatlı bir kız anneye çok baglıydı her çocuk gibi:(eşimin arkadaşının eşi dün akşam trafik kazasında vefat etmiş.kelimeler tükenir ya yutkunursunuz sadece öyleyim.bikaç ay önce kızı babayı çok özleyince konyadan antalyaya bikaç günlügüne gelmişlerdi.orada tanıştık ayrılardı kızı babayı çokkkk özleyince geldim dedi.ben kızım olmadan nefes alamıyorum dedi

Sizleride bunalttım belkide ama paylaşmak istedim,ve bana bişe olsa kızıma kim benim gibi bakabilir?seda annesini çok özlücek böyle olaylar hergün birsürü insan yaşıyor fakat tanıyınca daha içine giriyor insan .işte böyle bugün ruh gibi dolanıyorum
canm basiniz sagolsn ben de cok uzulurum ve de uzuldm. hic danamyrm cocuklaraaa
allh yakinlarna sabr versnnnn

tubacccm bu arada en buyugumuz emirdi galiba
sen dogum gunu kutlamismiydnnn
ben mi kacirdim acaba
kacirdi isem simdi kutlayayim
kocaman abimizin guzel annesi ile birlikte nice dogum gunleri gecirmesini diliyrmmm
mutlu huzurlu en onemlisi saglikli bir omur tuketsinler insllah​

canıım hatırlaman ne güzeel.. çok teşekkür ederim sizede nice güzel yıllara inşallah..
onlarsız hayat ne boşmuş öğle değil mi?
şimdi hayatın bir anlamı var, bence..

eylemsura başınız sağolsun canım benim.. o minik kıza Allah sabır versin, kısmet versin, inşallah korusun onu... Allahım minicikken annesiz kalmak ne zor bir sınav.. rabbim korusun meleği.. annesine de rahmet eylesin..

arkadaşlaarr saat vermişiniz muhabbet edelim demişiniz ee kimse yok, haniii nerelerdesinizzz....

asuuuu merhabaa, naber?

seni görmedim, oh be.. sen varsın ya, nie gelmemiş kimse ki.. :)

neyse biz sohbet edelim..

benim oğlan bana abla diyo, iltifat etmeye çalışıyo sanırım şimdiden çapkın bakışlı oğlum annesine..
sadece yanına gitmediğimde kızdığında anneeeeeeee diye bağırıyo, onun haricinde hep abla.. bide ben abla değil anne diye her seferinde düzelttiğimde de pis pis sırıtıyo alttan alttan.. hoşuma gidiyo ama sanki benimde, oyun oynuya şebek bana..

bide bugün beni öperken manyak şey dudağımı ısırdı, koparacaktı az daha.. ah yerim ben onun ağzını yüzünü, dudaklarını.. ısıra ısıra öğrenecek sanırım öpmeyi.. :16::54:

gamze hadi atlattnz
sra bizde
biz de yarn gidcz asiya
kilosu da gayet norml
kiz cocugu zatennn
baklm bnmki kac cikacak

bu arada happ nin dgm gunu yarn
bugn konustm
sagolsn bizim minigesupriz yapmis

yaa arkdslar
karacaya ne oldu
kustumu

Allah rahmet eylesin canım. Tanımasam da üzüldüm. 6 yıl önce annemin bir gün arkadaşı eşiyle birlikte trafik kazasında vefat etmişti. 6 ve 11 yaşında iki oğlu vardı. Ben de onları hiç unutamam. Çocukların birini dayı birini babaanne aldı. Aile tamamen dağıldı. Allahım hiçbir yavruyu anasız babasız bırakmasın. Seda da umarım bu alışma sürecini en iyi şekilde atlatır. Rabbim yardımcısı olsun.

ohhh afern emire
baya bi kelime konusuyr o zamnnn
bizim kiz da cok erkn yurudu ama oyle kelime isine ggiremedk
kus baba dede mama dyr sadece

Burdayım Tubaa..
Çok fena bu oğlanlar ya benimki bana abla demiyor ama anne kelimesini arkamdan bağırdığında kullanıyor sıpa. Hiç erken konuşacağa benzemiyor bizimki. Epey bi kelimenin ne anlama geldiğini biliyor ama söyleme niyeti yok. Her derdini ıh ıh diyerek anlatıyor.

Son düzenleme:
yok yaw öle döktürmüyo Emir de, bazı şeyleri söylüyo.. mesela; anne,baba,dede,nene,su,bu,attı,gitti,gel(işaretiyle birlikte),bitti oda işaretiyle ellerini birbirine sürtüyo aşağı yukarı, ABLAA, abi ve en favorimiz dıgıl dıgıl dıgıl dıgıl.... aman Allahım oyun oynarken varya sürekli dıgıl dinliyoz..

Burdayım Tubaa..
Çok fena bu oğlanlar ya benimki bana abla demiyor ama anne kelimesini arkamdan bağırdığında kullanıyor sıpa. Hiç erken konuşacağa benzemiyor bizimki. Epey bi kelimenin ne anlama geldiğini biliyor ama söyleme niyeti yok. Her derdini ıh ıh diyerek anlatıyor.
burda bi arkadasn iki yasinda oglu var
herkese anne diyor
coook komik

kız sevda şimdi avatarına baktım da, senin oğlanla benim ki birbirlerine benziyolar sanki, renkleri, tipleri, yakışıklıklıkları:nazar: falan.. hı? ne dersin? :1:

Ne demek istiyor kim bilir? dıgıl dıgıl dıgıl..
Kızlar ne tarz oyuncaklarla oynuyorsunuz bizimki sıkıldı evdekilerden oyalayamıyorum artık birkaç yeni oyuncak almam lazım ama şöyle eğitici birşeyler olsun istiyorum.

Ne demek istiyor kim bilir? dıgıl dıgıl dıgıl..
Kızlar ne tarz oyuncaklarla oynuyorsunuz bizimki sıkıldı evdekilerden oyalayamıyorum artık birkaç yeni oyuncak almam lazım ama şöyle eğitici birşeyler olsun istiyorum.

valla emirin en son ki favorisi, davul. müzikli vurdukça çalan bir davul almış kuzenim ona.. bayılıyor, o çaldıkça bizimki dans ediyo.. susunca biraz daha vuruyo falan.. çok eğlenceli bir yam yam müziği çalıyo vurdukça,sonra normal müziğine devam ediyo.. hatta face e yükleyecem bi videosunu internetimiz kopmadan kalabilirse.. birlikte bol bol yam yam dansı yapıyoz oğlanla.. ama emir müzikli oyuncaklara bayıldığı için bunu da sevdi.. ibrahim beğenir mi bilmiyom.. bizim ki kesin köçek olacak.. babanesi kızıyo erkek adam bu kadar oynarmıymış.. :36::36::36:

Back