2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Eki Görüntüle 551460 Kızlar merhaba. Uğrayamadım ne zamandır, malum doğumgünü telaşı. Biz iki gün kutladık kızımın doğumgününü. Bu gün de dershanede parti verecek çocuklar, onlara eğlence olsun işte :) Fotoğraf koydum birkaç tane. Hayatımın en güzel günlerindendi herhalde. Film hazırladım kızım için, akşam onu da paylaşırım. İzleyim yanağımı sevdi kızım, anneeeee diyerek, ağlattı beni valla. Allah'ım sen koru kolla, acılarını gösterme. Daha ala mutluluk mı var hayatta? Öpüyorum hepinizi, doğumgünlerinizi de kutluyorum.Eki Görüntüle 551451 Eki Görüntüle 551452 Eki Görüntüle 551453 Eki Görüntüle 551454

Son düzenleme:
Ay bu arada doğumgünü değil pijama partisi gibi çıkmış ama kızımın balonları gördüğü anlardaki sevincini yansıtmak istedim. Sonradan giyindik biz :)

Ay bu arada doğumgünü değil pijama partisi gibi çıkmış ama kızımın balonları gördüğü anlardaki sevincini yansıtmak istedim. Sonradan giyindik biz :)

Çok güzel canım Allah bir ömür boyu böyle mutluluklar versin..

Bİzde cumartesi yapıcaz inşallah

Ohh be ne güzel topik canlanıvermiş yine..
selammm herkesee. sevdalinka rudi nasılsınızz? ben kızı uyuttum. yarına nohut ısladım küçük hanıma dqa baharatsız köfte yapıverdim şimdi de keyif yapıyorum. yarın okul yok ohhhh missss.
küssstümmm ben sizee. yine kimse cevap yazmadı bana. ben gelince herkes çekip gitti ((( napalım çalışıyoz diye kızımız çok yaramaz diye çok giremiyoz. ama insan bu kadar da dışlanmazki ((((
Küsme yahuu. Ben çıkmışım sen girmişsin. Gamzeyle ben vardım o çıkınca kimse kalmadı bilseydim geleceğini kapatmazdım bilgisayarı. Neyse bi daha ki sefere artık. Biz iyiyiz çok şükür canım. Oğlanla bütüngün oyun, yemek, kavga şamata gidiyoruz.

Ay ne tatlıdır o sıpalar şimdi yazdıklarını okurken insan hayal ediyor. Göresim geldi o hallerini. Benim de küçük dayımın oğulları ile büyük dayımın torunları ikiz. Onları gördükçe acayip özeniyordum ikiz bebeğe. Ananem de ikiz düşük yapmış vakti zamanında. Yani ailede var diye olur benimde olur belki diyordum. Ama hamileliğin son döneminde ve doğum yaptıktan sonra iyi ki olmamış dedim. Nasıl başederdim bilmiyorum. Valla ikiz annelerine helal olsun.

Canım bir yaşında artık inek sütü verebilirsinm artık ya da formul sütlerden al belki sever. Aç kaldıkça daha da mızmızlanır şimdi. Kıyamam ya çok zor işleri ne istediklerini, ne sıkıntıları olduğunu da anlatamıyorlar gariplerim. inşallah kısa zamanda atlatır.

Hoşgeldin ilkimcim. Özledik valla bundan sonra görüşürüz inşallah. Nihayet hastalığınız geçmiş bir daha tekrarlamaz inşallah. Geçmiş doğumgününüzü de kutluyoruz. Nice yıllara inşallah.
Sorma canım ya benim ki de ilk defa doktor kontrolünde ağladı. Doktor çok zor muayene etti. inşallah bir dahakine böyle olmaz. Gerçi 1-2 yaş arası çocukların muayeneleri sıkıntılı olabiliyormuş. Aşı olayı çok sıkıntılı geçmedi şükür. O an ağladı sonra unuttu. Bence çok takma kafana. Ama hatırlarsa bundan sonraki aşılar zor olabilir. Eşinde söylenmesin bir gün senin yerine baksın bakalım kolay oluyor mu? İnsanın elindeyken kayıveriyor valla nasıl düştüğünü anlamıyorsun. Elimizden geleni yapıyoruz napalım istemesek de düşe kalka büyüyecekler malesef.
Olsun doğalı daha güzel. Ben de oğlanın ilk pasta yiyişini koymak istiyorum (öyle keyifle parmaklarını yalaya yalaya arada şapırdata şapırdata yiyiyor ki çok tatlı) ama video nasıl koyulacak bilmiyorum. Sen yaparsan bana da yapılışını anlatırsan sevinirim.

anneyle babayla güzel bir ömür diliyorum nehir kuzuya...allahımm dert göstermesin o yavrularrımızaa..

sevda hoşbulduk canım.hayatımda öyle bir yer etmiş ki topik.aklımdan çıkmadınız ,ne yapıyolarr diye.allahtan çok şey kaçırmamışım

merhabalar ben bi süre giremedim .kızımın dogum gününü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.gelen giden çok yogundu.1 yaş aşımızıda yaptırdık şükürler olsun bi sorun çıkmadı.ben ilk kez bikaç gün önce kızıma pastorize günlük süt ılıttım ama sevmediiisonra bebe bisküvisi ile denedim yine sevmedidaha sonra sütlaç yaptım onuda sevmedi ben napıcagımı bilemedim .ara verdim zorlamak da istemiyorum.siz sütü nasıl sevdirdiniz?tahin pekmez seviyor.yumurtanın beyazına ne zaman başlamam gerek doktor randevumuz aralıkda o yüzden sizlere danışmak istedim.

hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun anneleri onlara çok iyi bakın hemen iyi olsunlar .bizde 2 gün olduk atlattık şükür.ben hergün bir mandalina suyu içiriyorum .hurma mevsimi artık hergün yarım hurma küçük bir tane muz ara ara nar veriyorum.ara ögün meyva ögünü yapıyoruz.bu arada doktorumuz balı 2 yaşına kadar yasaklılar listesine koymuştu.

dogum gününü kutlayan tüm bebişlerimize saglıklı,huzurlu,neşe dolu analı babalı bir ömür diliyorum.

Merhaba canım. Ben daha tek başına olarak inek sütü içirmedim ama kahvaltısında ve muhallebisinde kullandım. Doktora yeni gittik. Artık inek sütü verebilirsin ama şişe sütlerden ya da açıktan alıp kaynatarak dedi. Ama ben inek sütüne hemen geçmek istemiyorum. Yavaş yavaş muhallebide falan sulandırarak kullanmayı düşünüyorum. Hurmayı benim oğlan da çok seviyor. Ben de bir ara çok yedirmiştim bu ara kuru incir ve kayısı veriyorum onun yerine. Doktorumuz yumurtanın beyazına da yavaş yavaş arttırarak geç dedi. Tamamen yumurta beyazı vermeye başladığında da bir bıldırcın yumurtası verebilirsindedi. Balı da günde bir çay kaşığı verebilirsin dedi.

Kızıma hediyem... Umarım beğenir büyüyünce :) [video]https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10150966828972465[/video]

Son düzenleme:
Kızlar merhaba:119:

Umarım Kasım anneleri ve bebekleri hepiniz iyisinizdir. Uzun zaman oldu giremedim, fırsat olmadı okunacak çok şey birikmiş. Doğum günü kutlayıp yeni yaşına giren bebeklerimize hayırlı uğurlu olsun yeni yaşları. Biz ailecek grip olduk daha da tam iyileştiğimiz söylenemez, düzen falan kalmadı, uykusuzluk ve yorgunluk diz boyu...

bu sefer genel yazmayayım şöyle bir geçmişe bakayım da yazayım inşallah...

canım benim geçmiş olsun size de, aynı sorun bizde de var ben örgü patik düşünüyorum ya ördüreceğim yada bulursam alıcam, şöyle bot gibi uzun bağcıklı falan bişi çıkaramayacağı cinsten teferruatlı....

bu arada kaban ve botttan bir tane yeterli bana göre, zaten karda kışta pek çıkmayacaklar, çıksalarda çoğunlukta kucakta olacaklar yada arabada, bir de çok çabuk küçülüyorlar bence yeteli birer tane

canım geçmiş olsun çalışan annenin kaderi yüreğini evde bırakıp işe gitmek

canım teşekkürler davetin için, şimdiden ipek kuzunun doğum günü kutlu olsun gelmek istemezmiyiz çok ancak hem iş var hemde imkan olsa bile oğlumda bende salya sümüğüz bu aralar, size çoooook eğlenceli bir doğum günü diliyorum becerikli anne pastaları döktürmüşsün gördüm fotosunu ağzım sulandı

kızlar bir sürü alıntı yaptım yazdım hepsi uçtu gitti sağolsun kk, bende kısa kısa tekrar bir kısmına cevap verdim, atladığım bir şey varsa hasta olan bebekler yada anneleri vs kusura bakmasınlar bölük pörçük okudum, elimde nane limon kafa bi milyon

Slm kuru incir kuru dut ve kayısıyı bende veriyorum.bunlarla muhallebi yapıyorum ve şeker koymuyorum muhallebilerimize.dogal meyve şekeri ve çok gerekirse pekmez ekliyorum.buara diş çıkarıcaz galiba elimiz agzımızda ve salyamız bolca akıyor.bu akşam baya zorlandı ve bende 1çay akaşıgı calpol verdim yanlışmı yaptım bilemiyorum ama rahatladı ve uyudu.kaşık mamalarındanda sıkıldı sanırım gece yatmadan veriyordum bakalım secenekler sunmak gerek sıkılıyorlar çünkü çok cabuk.buarada balı doktorumuz 2yaş öncesi vermiyoruz dedi.teşekkür ederim ayrıca bilgileri paylaştıgın için.arkadaşlar varsa buarayakında doktora giden bilgileri buraya aktarırsak çok iyi olur

Kızıma hediyem... Umarım beğenir büyüyünce :) [video]https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10150966828972465[/video]

süperrr ötesi izlerken çok duygulandım maşallah kızınıza emeginize saglık çok çok çokkkk güzel olmuş.begenmez olurmu annesi .paylaştıgın içinde teşekkürler.

kemeceeee bugün arayacaktım seni, ne zamandır yok bu kız kesin bişi var dedim varmış gerçekten.. Emir yüzünden arayamadım ama buraya girip haber etmene sevindim.. siz de mi hastasınız yaw, ah kıyamamm. biz de aynı durumdayız ama, salya sümük.. bende öksürükte başladı üstüne, hiiç yatamıyom artık..
kemecee bana adresini yollarmısın, sana bir süprizim olabilir belkii

senemcim kızına hediyen çok özel.. nice güzel yıllara inşallah..

doktor konusunda da biz de gittik bir yaş kontrolümüze, doktor herşeyi yedirebilirsin dedi.. ben tek tek sormaya kalktım yumurtasını balını falan derken sözümü kesti ve herşeyi yedirebilirsin tuba,sen ne yiyosan ona da yedir dedi.. gerçi doktorumuz benim nasıl beslendiğimi biliyor, belki ondan öle dedi ama herşeyi yedirin dedi işte kısacası.. süt için pastörize olsun dedi o kadar.. hiç devam sütü falan demedi.. inek sütü verebilirmişiz yani.. ya aslında şöyle bişi var, ben herşeyi yediriyordum zaten, yani hastalanmadan önce.. deneme süresi ile herşeyi yavaş yavaş vermeye başladım ben.. sütüde muhallebi yapıyordum, içine tahin pekmez.. hmm, bayılıyordu valla hastalanmadan önce..

bişiler daha yazacaktım ama, unuttum..
görüşürüz yinee, sevgiyle sağlıkla huzurla kalın..

senem harika olmuş agladım izlerken ya cok duygusaldı Allah ayırmasın yavrrunla seniiiiiiiiiiii

kemece gecmiş olsunnn cnm

emirede gecmişler olsun..

iklim hosgeldnnn cnm

happyyyyyyyyyyy naberrrrrrrrrrr nerdesn asuuuuuuuuuu nerdesnnnnnnnnnnnn

gamzecim sonunda telkarileri buldum çıkardım ve fotosunu da çektim.. çok şükür.. al buyur bak bakalım beğenecekmisin, beğendim takarım dersen hemen gönderebilirim tatlım..

Eklentiler

• $20121114_103942.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 33
cnmm buradaym hep okuyrm sizi
ama tablette yazmk zor gelye bana
arada bi takiliyr cunku
bnde usenyrm bi daha yazmaya

gamzecim sonunda telkarileri buldum çıkardım ve fotosunu da çektim.. çok şükür.. al buyur bak bakalım beğenecekmisin, beğendim takarım dersen hemen gönderebilirim tatlım..
tubcn takin guzelmis begendm vn
gamze de begenir herhalde
siyah elvise ile guzel olur gibi
sen neden takmiyrsnnn

dogm gunu gecmis ve gelecek bebeklermzn yeni ve ilk yas gunlerini kutluyrm
hasta bebeeklerimizn de tez zamanda iyilesmesini diliyrm
hasta annelerimize de ( kemece ve tubacan) gecmis olsn diyor kendilerine cooook iyi bakmalari gerektgini nacizane hatrlatyrm

biz kizimla hergn kosturmaca oynuyrz
hergun ne yedirsem dye dusinuyrm
bugun ispanak yedi kuzum h
emde severek
artk her hafta ispanak yapicam ona
mucveri de cook seviyr bir de bnm kizm pismis yumurta sevmiyr
ben de omlet yapyrm tereyagi ile onu cok sevyr
aksam babasi kapiyi acar acmaz kilit sesini duyuyor, elinde ne var ne yok atip kosuyor kapiya, babasina
o gelince bi muddet bana gelmiyr cimcimem...
ihlamur pekmezle tatlndirip suluguna koyuyorm
odaya yere joyrm sulugu gordukce iciyor surekli
sulugumuz cektikce akiyor o yuzden rahatca halinin ustune koyabiliyrm

bizde durumlar boyleee canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…