kızlaar, bir kaç gündür kafayı yemek üzereyim bendee..
emir bir tek lokma yemiyo, bu yüzden de sürekli ama sürekliii gece gündüz 10 dak bir mememde.. bıktım artık resmen.. memelerim kopup düşecekler, artık canım acıyo, çok sıkıldım çook.. yakamdan fırlatmak istiyorum bazen o kadar farıyorum.. tabi kıyamıyorum hiç ama delirecem sanırım.. gece de aynı bir dak uyku yok günlerdir. sürekli memede.. sizinkilerde böyleymiş herhalde.. ya tecrübeli anneler bu işin sonu ne olacak, ne zaman bitecek ben dayanamıyom valla artık.. memeden ayırmayı bile düşünmeye başladım dün artık iyiceçç yok böyle ömür geçmez yani.. hafta sonu bi kaçalım arkadaşlarla şehir dışına azcık kafa dağıtalım dedik, inanın 2 sohbet edemedim kimseyle, sürekli odada çocuk emziriyom ben.. delirdim ya resmen.. bıktım valla.. kızamıyom da, hemen anlıyo ağlamaya başlıyo.. bişi de denmiyo yani.. ama ben de çok sabır kalmadı yani..
offf offfffffff.. bi de kötü haberim var.. uzun zamandır spreye ulaşmaya çalışıyordum ama bir türlü telefonlara cvp vermiyordu, geri de dönmüyordu.. siz de meraklanmayın diye sizinle paylaşmamıştım.. sonunda ısrarlı aramalarıma dayanamadı sanırım sprey ve görüştük sonunda.. görüşmek mi iyiydi, kendi kendime meraklanmak mı bilemedim ama..
Gökçe 13 gündür yoğun bakımdaymış.. bildiğiniz gibi bağışıklık sistemi çökmüş olan gökçe kızın hastalanmaması gerekiyordu ama malesef koruyamamışlar ve grip olmuş.. bu yüzden şuan durumu çok kötüymüş, yoğun bakıma almışlar ve hiç bir ilaca cvp vermiyormuş.. çaresizce beklediklerini söylüyor sprey,ama neyi bilmiyorum diyor.. maddi açıdan da bitmişler artık.. yurt dışından getirttikleri ilaçlarda yaramamış, daha getirtmeleri gerekiyormuş sanırım.. ama bu sefer başka ilaçlar deneyeceklermiş, tabi iyileşip yoğun bakımdan çıkmayı başarabilirlerse.. birde doktorların aptal saptal kaprisleri ile uğraşıyoruz diyo, bide gereksiz prosedürler....
durum bu.. dualarımızı istiyor bol bol.. hepinize de çook selamı var..[/
Öncelikle bu akşam uyumadan hemen önce gökçeye duamı edicem.ALlahım sprey arkadaşımıza sabır,güç versin.eminimki o hepimizden daha güçlüdür zorluklar daha güçlendirir bizleri.İçim bi buruk oldu ne denirki kelimelerin tükendigi nokta anne olmak çok zor
Buarada arkadaşım bu bir süreç sanırımbenim kızımda hiç birşey yemek istemiyor kahvaltıda 1saat oturuyoruz mama sandelyemizde ,öglen hevesle yer diye bişeyler hazırlıyorum ama yok geri çıkarıyor,uykuyuda günde bir kereye indirdi.napıcagımı ne vericegimi nasıl uyku düzenimi geri kurucagımı bilemiyorum en kötüsüde kızmak istemiyorum ama sabrım bittiginde kızıyorum
Kilo almamız lazım zayıf degil ama kızım aralıkda gözyaşı kanalı tıkalı oldugu için küçük bir ameliyat olucak .genel anestezi alıcak
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
o yüzden kilosu nekadar çok olursa dha iyi olur demişti doktorumuz ama bu ara diş çıkma süreci ve yemiyoruz sütümde çok degiil sütüde sevmedi napıcagımı şaşırdım .