2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Geçmiş olsun canım acil şifalar aynen onlar hasta olmasın biz hasta olalım bana göre..Çalışan anne olunca daha zor bakıyorlar çok şükür ama işte kendin ilgilenmen gibi olmuyor...

tatlııım tanımaz mıyım hiiçç.. sen bu iki tane ile spor yapmaya nasıl fırsat buldun da onca zayıfladın, hayranlığım biraz daha arttı şimdi sana.. teyzemin de ikizleri var, ne kadar zor olduğunu çook iyi bilirim..
seni bu kadar mutlu eden bir şeye vesile olduğum için bende çok mutlu oldum şimdi..

çorap konusuna gelince bende kilotlu çorap giydiriyorum, bizimkinde de futbol topları var, gool diyo her gördüğünde, oynuyo kendi kendine.. çok alem bunlar yaa... sende iki tane, daha daha alem sahnelere şahit oluyorsundur seen.. aman ne keyiff ne keyiif.. ben o oynarken izlemekten çok keyif alıyorum da, sanırım sizde öylesinizdiir..

canım, çok geçmiş olsun.. inşallah tez zamanda iyileşir.. Emir de hastalanıyor sanırım.. ee baba hasta, anne hasta, o da dayanamadı daha fazla, bugün bütün gün burnu aktı, bool bool da hapşırdı.. inşallah tez zamanda atlatır yoksa çok işimiz var.. bi de huysuuz, mmmmmmm akıllara zarar.. keyifsizliği de fenamış bizim oğlanın, hep hoş tutmak lazım valla.. neyse iyi olsunlarda, çekeriz her suratsızlıklarını, değil mi?
Allah sana da sabır versin, çocuğu hasta hasta bırakıp işe gitmek eminim çok zordur.. kıyamam, üzülme, sen yanında olsan da olmasan da aynı süre de iyileşecek.. yapacak çok bişi olmuyo yanında olsan da.. dediğim gibi bol bol naz çekiyon, kaçırdığın pek bişi yok yane..

offfff icim sikildi patlycam valla
uc gundur kizimla evdeyz
esim yoktu bugun geldi ama yine yokkl
ahh bu hafsonu nobetleriii
beniii cildirtyrrrr
cnm aynen nefret ederz hafta sonu nöbetlerinden senin bu kadar sıkılma seebn kimsenin olmaması burda bende aynı durum var malesef ama yeni yeni komsularla falan kaynasıo sayılırım okuldA bi arkadasım var sükür daha mutluyum

canım onlar ne kadar tatlıdır benim kız biriyle oynarken kavga ederken bile cok seker oluyo bayılırım seninkilere ya bi fptolarını koysan rica etsem
cnm cok gecmiş olsun Allah sifa versn valla cok zor oluyo bebiş hastalıgı gecer korkma

bu arada bende nezle atlattım hafta sonu simdi daha iyiyim birde idrar yolu enfeksiyonu olmuşum zimaks verdi doktor ipek yürüyeli onun peşinde koşmaktan kendime dikkat edemez oldum onalr sağ olsunda anneler bugünler için

Selam arkadaşlar nasılsını? haftasonu annemler geldi o nedenle pek nete giremedim. Cumartesi oğlanın kontrolü vardı ona gittik. Boy iyi ama kilo biraz az çıktı. Onlar önemli değli de kansızlık varmış bizim oğlanda. Kan damlamız 15 e çıktı 2 ay böyle devam edicez inşallah zamanla artar. Neyse bunlar sorun edilecek şeyler değil çok şükür. Bu arada doğumgünümüz salı günüydü ama biz hafta sonu anane, babaane, dede, teyze, amca.. birlikte kutlatık sade güzel bir doğumgünü oldu. Oğluma daha önceden 1 mont gelmişti. Doğum gününde de 1 mont ve 1 ayakkabı geldi o nedenle benim almama gerek kalmadı. Bu kış onlar bizi idare eder.
Tuğbacım ufaklık nasıl? inşallah sizden hastalık geçmemiştir. Çorap meselesine gelince bizimkinin sürekli çorap tutmama huyu yok ama arada canı sıkılınca çoraplarını oyun amaçlı çıkartıyor. Ben de kilotlu çorap almayı düşünüyorum çünkü geceleri sizinkiler gibi hep üstünü açıyor bir de dönerken paçaları sıvanıyor bazen bacakları açıkta kalıyor.
Serapcım size de çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin inşallah..
Senemcim 11.11.2012 Nehir doğumgünüydü. Nice mutlu yıllara. Allah gelin olduğu günleri de göstersin inşallah..

sevda hatırlattın cnm bende senem ve nehiri kutluyorum nice güzel günlere diorum bu arada yogun istek üzerine cuma ögleden sonra bende kutlayacagım 4 gün önceden olacakkızımın dogum gününü....asu24 müsait olursan beklerim gerci bebekle ordan gelmek sogukta zor olur ama teklif edeym belki olur... cnm benim sen calısıyorsun ama sana da buyur gel kemeceeeeeeeeeeeeeeeeeee

naber sevda nasılsın cnm iboş nasıl benim abimin adıda ibrahim hep kızdrmak icin iboş derdm kızma ha

Kızmam kızmam alıştım artık. İboş diyen çok oluyor çünkü. Ama babayla dede duymasın onlar pek bir kızıyorlar. Bu tepkileri veriyorlar
İbrahim de iyi uyuyor şimdi bir haftadır hiçbirşey yemiyordu desem yalan olmaz. Bugün açıldı maşallah bir kase yoğurt yedi uyumadan mışıl mışıl uyur şimdi. Ben de öyle kendi kendime vakit geçirmeye çalışıyorum. Siz de ne var ne yok?

Ben de çok hevesli değildim ama güzel oldu canım. Siz de kutlayın İpek kızımızın ilk doğumgününü.

selammm herkesee. sevdalinka rudi nasılsınızz? ben kızı uyuttum. yarına nohut ısladım küçük hanıma dqa baharatsız köfte yapıverdim şimdi de keyif yapıyorum. yarın okul yok ohhhh missss.

cnm ikizlern iydr umarm bayadir yoksn sen dee
tabii senn isn daha zor ama ne guzel ikisi birden buyucek
hem arkadas oluyrlar birbirlerine
bende hergun birilerine gotryrm oynasn dyeee
ikisi birden büyüyecek ama inşallah onlar büyüyene kadar ben yaşlanmam bu sabırla...
biz hiç bir yere gidemiyoruz ev de curcuna var sürekli miniklerle,sağlıklı olsunlar da gerisine razıyım..

çok geçmiş olsun ayaklarını özellikle sürekli sıcak tutmanı tavsiye ederim.
göndermez olur muyum en kısa sürede paylaşacağım. çook yakında

Son düzenleme:
emireAmade ben b cevabı sana yazdım ama iç içe geçti bir önceki mesajımda.
yeniden yapıştırdım aşağıda;

benim oğlum da gol hastası bir topla 1 saat bazen kendini kaptırıp oynuyor bir de herkese babası ,ikiz kardeşine tokat atıyor bir tek bana kıyamıyor.ne sahneler var. bir tane atlatayım ; oğlum dışarı gezmeye çıkmak için babasını çekiştiriyor ve suratını yerlere kapatıp ilginç ağlama bağırma sesleri çıkartıyor. kızım daha sakin onu öylece durup 5 dakika abartısız izledi ve aynı hareketleri ses de dahil 10 dak.sonra taklit etti ve sonunda da güldü. hanfendi büyümüş de küçülmüş ben gülmekten yerlere yattım.
ben yanlarında iken birbirleri ile pek oynamazlar. ben odadan çıkayıp yada uzaktan seyredeyim o zaman birbirlerine yakın oturuyorlar ,ufaktan birbirlerine dokunmalar,öpmeler,konusmalar had safhada bir de ben anlasam ne dediklerini. inatlaşmalar,kıkırdamalar ,birinin elindekini diğeri isterken göreceksin kız bıdı bıdı bişeyler söylüyor erkek ise tepkilerini gösteriyor.kadınlar sanırım bebeklikten başlıyor çok konusmaya kız akşama kadar 100 defa bişeyler söylemeye çabalıyor,erkek toplasan 10 kere ancak.bir de masanın altına girip birbirlerine cee yapmalar son günlerde favorileri arasında.
ahh bide oğlum kızımı dövmese kızıma sarılsam gelip bizi ayırıyor kızı yere düşürüyor ve kendisi boynıma dolanıyor. bu arada kızım yürüyor oğlum sadece ayakta durabiliyor .
canım spor ne ki sadece günde yarım saat gece bebişleri yatırdıktan sonra zaman ayırıyordum. oysa ki başka şeyler var şu an hayatımda vakit ayırdığım günde 2-3 saat genelde bebişler yatınca öğle uykularında yaptığım anlatsam hayranlığın katlanır şaka bir yana hakikaten çok büyük özveride bulunuyorum şu an sınırlarımı acaip aşmış durumdayım inşallah bu tempoyla hasta olmam.

küssstümmm ben sizee. yine kimse cevap yazmadı bana. ben gelince herkes çekip gitti ((( napalım çalışıyoz diye kızımız çok yaramaz diye çok giremiyoz. ama insan bu kadar da dışlanmazki ((((

hmm, demek bende daha neler var neler diyorsun öle mii? maşallaaah sana ozaman, aman çok bahsetme de nazar olma öyleyse..
bide teyzeminde ikizleri var demiştim ya, onlar da aralarında böyle garip bir dil geliştirmişlerdi biliyor musun? mesela hatırladıklarımı yazayım sana da, "datçi" kapı demekti, "tatti" oyuncak arabaları vardı kocaman onun adıymış.. suya da lili diyolardı.. ikisi birbiri ile böyle çok iyi anlaşıyorlardı, ama biz anlamıyorduk tabi.. ben birine kapıyı örtermisin diyordum mesela, o diğerine bağırmaya başlıyodu datçiii datçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye.. oda kapıyı örtüyodu.. böle değişik tiplerdi, belki seninkiler de aralarında bir dil geliştirmiştir.. bizimkileri bir tek anneleri anlıyordu, sizinkilerde de böle bişi varsa bi sen farkedersin herhal.. ammaaaaannn, teyzemin ne kadar zorlandığını hatırladım da, Allah kolaylık versin canım ya, işin zor valla.. kızına da maşallaaah, erkekler ağır abi modunda ya kızlar daha cimcime daha çabuk yürüyolar konuşuyolar.. ee kelime hafızalarımız arasındaki fark demek ki taaa doğuştan sonradan olan bişi yokmuş..
küssstümmm ben sizee. yine kimse cevap yazmadı bana. ben gelince herkes çekip gitti ((( napalım çalışıyoz diye kızımız çok yaramaz diye çok giremiyoz. ama insan bu kadar da dışlanmazki ((((
tatlım saat açısından geç kalmışındır sen ondan kimse bişi yazmamıştır, hiiç üstüne alınma sen.. kimse dışlamaz senii, aşk olsun böle şeyler düşünme lütfen.. hadi hadiii, barış bakalım..
Emir de hastalandı maleseef.. bugün tüm gün hapşırdı, burnu aktı sürekli.. mıkır mıkır hiç susmadı, hep bi memnuniyetsiz, hep bir mız mız.. bir lokma yemek yemedi.. sürekli meme emmek istiyo, ee artık onu bütün gün tok tutacak da süt yok yani.. aman ne yapacağız bilmiyorum, inşallah yarına herşey yoluna girer.. alışırız bu duruma ikimizde.. :44:

canlarımmmm ben gedlim,,,ahhh ne çok özledik sizi.kocaya ve kendime söz verdimm vının kotasınını yemeyeceğime dahillnasılsınız,bebişler nasıl.yaşlarına girmeye başladılar..allahımm ömür boyu o güzel yüzlerini güldürsünn,sağlıklı,mutlu,huzurlu bi ömürrr geçirsinlerr....
biz döndük midyata maalesef.annemlerle beraber geldim.onlar yarın geri dönüyolar ama.yine çok alıştımm bakalım nasıl gönderecemm.evi temizledi,buzdolabını doldurduu,kışlık yiyeceklerimizi hazırladı benimm anammm..oğlumun doğumgününü de kutladık.bi memlekette,bi de burda babayla beraber yaptık.çok bişey yapmadık ama.pastasını yaptımm aile içinde kutladık o kadar.çok hastaydı resmen 1 ay hastalık sürdü.o sırada 3dişte çıkıverdi.çocuk bi türlü kendini toparlıyamadı.1yaş aşısını da yaptırdık.

aklıma gelmişken sorayım spreyden haberiniz var mı??*geçmişi okuyamadım henüz pek,kim ne durumda bilmiyorum,umarım iysinizdir.emirr hastaymış sanırım,çok geçmiş olsun tuğbacımm.ayyy biz hasta olalım onlar olmasınlar.oğlum her hastalığında yeni bi huy kazanıyo...

günaydın..çok şükür dün ateşlenmeden atlattık herkese çok teş ediyorum umarım bütün bebişlerimiz kısa sürede hastalıkları yener..gerçekten onların hastalığı çok zor oluyor.. huyları değişiyor her hastalıkta ama napalım biz onlara göre yaşıyoruz.. ya normalde herşeyden canı yanmayan umursamayan çocuk çok mzı mız olduu.. doktora gittiğimizde kulağına bktırmadı ortalığı kaldırdı resmen 1 yaş aşısı nasıl olcak ka tahlili var nasıl aldırcaz bilmiyorum. şimdiden yanıma kimi alacağımı düşünüyorum bastırmak için ki babamız gelmediği için o dayanamıyormuş içi paralanıyormuş.. annelik böle işte eminim benim içim daha fazla paralanıyor ama onun zor zamanında yanında olmam gerekiyor ki kendini güvende hissetsin.. zaten bu aralar babamız çok asabi çouk hareketlendi ister istemez kafası çarpıo bi yerlere düşüo kalkıo neden düşürüyosuznuz oluo.. ya kim ister düşmesini ama oluo işte olacakta ama anlatamıyoruz..bu beni daha fazla yaıpratıo zaten covuğumun canı yanıo bir de koca dırdırı çekiyorum ya... bu kadınların işi zor valla...neden cennet annelerin ayağı altında...

canım o kocanın aynısından bende de var.çocuk yemek yemez,3gün aç bırak,çocuk uyumaz,1yaşındaki çocuk nasıl uyumaz,1yaşındaki çocuk nasıl tek başına yamek yemez,1yaşındaki çocuk nasıl tek başına oyun oynamaz...allahımmmm konuşur da konuşurr..geçmiş olsun canımm,hastalandığında nfes almakta zorlanıyodu,burun kapalıydı,zırt pırt kalkardı,yatamazdı,şmdi geçti hastalığı alıştı ya 2de 1 kalkmaya her saat başı uyanıyo.bakalım tekrardan nasıl düzeltecez bu uyku işini.

Kızlar merhaba. Uğrayamadım ne zamandır, malum doğumgünü telaşı. Biz iki gün kutladık kızımın doğumgününü. Bu gün de dershanede parti verecek çocuklar, onlara eğlence olsun işte :) Fotoğraf koydum birkaç tane. Hayatımın en güzel günlerindendi herhalde. Film hazırladım kızım için, akşam onu da paylaşırım. İzleyim yanağımı sevdi kızım, anneeeee diyerek, ağlattı beni valla. Allah'ım sen koru kolla, acılarını gösterme. Daha ala mutluluk mı var hayatta? Öpüyorum hepinizi, doğumgünlerinizi de kutluyorum.[/ATTACH]

Eklentiler

• $evimiz 2.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $evimiz.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar merhaba. Uğrayamadım ne zamandır, malum doğumgünü telaşı. Biz iki gün kutladık kızımın doğumgününü. Bu gün de dershanede parti verecek çocuklar, onlara eğlence olsun işte :) Fotoğraf koydum birkaç tane. Hayatımın en güzel günlerindendi herhalde. Film hazırladım kızım için, akşam onu da paylaşırım. İzleyim yanağımı sevdi kızım, anneeeee diyerek, ağlattı beni valla. Allah'ım sen koru kolla, acılarını gösterme. Daha ala mutluluk mı var hayatta? Öpüyorum hepinizi, doğumgünlerinizi de kutluyorum.[/ATTACH]Eki Görüntüle 551451 Eki Görüntüle 551452 Eki Görüntüle 551453 Eki Görüntüle 551454

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…