- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.321
Selam,kizlar nasilsiniz.Biz iyiyiz cok sükür oglum kimseye aldirmadan evin icinde geziyor,kizim bile gel ablaya deyince kosa kosa onun yanina gidip sariliyor :)))henüz yürüyemeyen bebislerimize tez zamanda yürür ins derim.Bizim oglan bayramin ilk günü esimin amcasinin oglunun kizi var 15 aylik onu görünce yürümeye basladi,2. gün diger akrabaya beraber gidince iyice pekistirdi sizinde cevrenizde bebise yakin aylarda yürüyen bebis varsa biraz vakit gecirin derim baya etkileniyorlar :))))
Hmmmm bu arada bebislere ayakkabi aldiniz mi alacak misiniz,nasil bisey alacaksiniz,marka,sekil filan.Benim kizimda Türkiyedeydik ordan markali ortapedik bisey almistim.
Bende bunu begendim nasil ?
Doktorlar 2 yaşa kadar mümkünse çoplak ayak çoraplar bassın ya da pandif diyorlar ağır otopsim denen ayakkabılar kısa sürelî dışarda olabilir deniyor son yıllarda böle durum
Oyyyy hayırlı olsun..ellerimizde büyüyen çiçekler onlar...Allah in hediyesi bize...maşallah...kıslar oğlum yürüyor tabi buna yürümek denirse:) 6 adım atıyor sonra düşüğyor kaldırınca devam ediyor.Ne kadar heyecan verici hem kendi adıma hem de oğlumun adına:) Korkarak da olsa devam ediyor bana ulaşınca nasıl seviniyor.Heyecanlandığı zaman da bacakları dolanıyor hem güzel hem de çok komik oluyor.
Oğlum 6 sene sonunda oldu.Olucak mı olmayacak mı derken hamile kaldım doğacak mı doğmayacak mı derken bir baktım kucağımda.Büyüyecek mi derken oğlum büyüdü de yürümeye ble başladı diyebilirim.Allah'ım sana ne kadar şükretsem azdır.:)
Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın düşmanımın başına bile vermesin.(amin)
Annelik gerçekten en özel ve en güzel duyguymuş yaşadıkça daha iyi anlıyorum...Çok zor iyi bir birey yetiştirmek ama biz anne ve babalar bunların üstesinden gelmek için her şeyi yapıyoruz.
O kadar mutluyum ki tarif bile edemiyorum...Yazacak çok şey var da...
Nezooo cum bebisini tebrik ederim.Tamda anlattigin tarzda basliyorlar yurumeye sonra biranda kendi kendine sanki bir cesaret gelmis gubi yuruyorlar :)))
Gamze naber yavruuu
ipek iyileşti mı[/QUOT
Cnm iyileşti ama burun tıkanıklığı bi türlü gecmio acaba alerjik mi ? Bizimde kocis yoktu ipek baba olmayinca beni çok yoruyor gecede tedirgin uyuyor hissediyor sanırım
Tugba hakkında hayirlisi olsun
Nezo tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?