- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.901
Bu gün pazar diye kimsecikler yok sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birde bişey sorcam zaten herkesin bebeği bu ara anneye bağımlı ay olarak yarı bağlanma dönemi bağımsızlıkla bocalama evresindeler tamm gece benim kız beni emzik olarak kullansada onada razıyım ama bu ara bi değişik huyumuz var .... KIZIM ACAYİP ASABİ RECEP İVEDİK MODUNDA bundanda cok memnun biz acaba pekiştirdik mi????????? sürekli bizi dövüyo ahhhh ahh yapıo bide hırslı hırslı anlatamam üzüntüsünden özleminden mi yapıo saçımı başımı yolmasını yüzümü tırrmalamasını da geçtim ama kadınıda dövüyo bu ara bakıcımız Allahtan çok ii bi kadın ve cok mutlu oluyo birilerini dövmekten kahkaha atıo... cuma günü gittim kızım ortalığı kırmış geçirmiş kadın üzüm koymuş tabağa tabağı atınca kırmış ee ben gidemeyince temizleyememişlerde kanepede esir kalmışlar
sizin bebelerde böyle mi???? dişleri çıktı onun siniri mi? yoksa üst dişlerde mi gelio ona mı sinirli neden böle benimi özlüo babası geleceği saat beni dövemeye başlıo babası gelince nerdeydin der gibi onu dövüo herkesi dövüo bu ara kızımı isteyen annelerinde gözünü korkutmayım şimdi almazlar kızımı
Bi asabiye de bizde var malesefEmerken parmağını gözüme sokuyor, burnumu sıkıyor, saçlarımı yoluyor. Bildiğin eziyet halinde yani. Bir de emerek uyuyor hala kızım. Uykuya dalma esnasında pat pat vuruyor göğsüme. Şimdi anneannesi öğretmiş, vurmaya başladığında "ooooo ciciiiiii" deyince sevmeye başlıyor ses çıkararak
Bazen ben yere uzanıyorum, elimle başımı tutup "aahhhh çok başım ağrıyoooooo aaahhhh" diyorum. Her neredeyse rüzgar gibi gelip sulu ağzını yüzüme dayıyor, öpüyor güya
Ben de suistimal ettim bu durumu, her akşam yerlerde yuvarlanıyorum gelip sevsin beni diye
Ama bu şiddet olayını ne yapıcaz bilmiyorum. Dün mama sandalyesindeydi. Mızmızlandı alın beni diye.Anne gitti almaya. Kadına bir tokat attı, neye uğradığını şaşırdı zavall. Ben alacakmışım sandalyesinden. Hay Allahım ya. Dünya etraflarında dönüyor resmen. Ama üst dişlerden olabilir. Bizimkinin bayaa kabarmış damağı. Bembeyaz olmuş. Çıksa da kurtulsak diyorum artık.
bu arada Emir de öle asabi bi durum söz konusu değil.. çook hareketlendi, bi dak durmuyo, zaptetmek mümkün olmuyor ama öle asabi değil.. gözleri fer fecir okuyor, nereyi gidip karıştırsam diye ama, kendi kendine hep yaramazlığı.. pek öle siniri yok.. siz çalışan annelersiniz, onları bırakıp gidiyonuz diye mi kızıyor acaba bu kızlar size.. özlüyolar belki sizi, o yüzden cezalandırıyorlar belki de.. olabilir mi ki?
oğlan yine uyudu da..![]()
ben çalışmıyorum ama gene de asabi bir oğlum var burçundan olmasınakrep erkeği :)
Ben de çalışmıyorumAma benim oğlumun burcu yay..
Yine de asabi..
valla bizimki de akrep erkeği, ama burçla alakası varsa da yükselenleri falan etkiliyordur belki. çok emin olmamakla birlikte burçla alakası olacağını sanmıyorum.. tv izletiyormusunuz peki, onunla alakası olabilir, tv de gördüklerini taklit etme olabilir, evde öle asabi bi ortam yoksa, bağırıp çağırmıyorsanız.. çünkü genelde şuan herşeyleri görüp taklit etmek üstüne kurulu..
ya bilemedim ki, niye öle yapıyo bu çocuklar.. bide durun bakalım belki benim kide yapmaya başlar bunları bi kaç haftaya.. neden olmasın.. bi günleri diğer günlerinden farklı zaten, yaptığına kendi bile şaşırıyor bazen bizimki..
dediğin gibi soyaçekim de olabilir tabii...![]()
bu arada Emir de öle asabi bi durum söz konusu değil.. çook hareketlendi, bi dak durmuyo, zaptetmek mümkün olmuyor ama öle asabi değil.. gözleri fer fecir okuyor, nereyi gidip karıştırsam diye ama, kendi kendine hep yaramazlığı.. pek öle siniri yok.. siz çalışan annelersiniz, onları bırakıp gidiyonuz diye mi kızıyor acaba bu kızlar size.. özlüyolar belki sizi, o yüzden cezalandırıyorlar belki de.. olabilir mi ki?
oğlan yine uyudu da..![]()
valla bizimki de akrep erkeği, ama burçla alakası varsa da yükselenleri falan etkiliyordur belki. çok emin olmamakla birlikte burçla alakası olacağını sanmıyorum.. tv izletiyormusunuz peki, onunla alakası olabilir, tv de gördüklerini taklit etme olabilir, evde öle asabi bi ortam yoksa, bağırıp çağırmıyorsanız.. çünkü genelde şuan herşeyleri görüp taklit etmek üstüne kurulu..
ya bilemedim ki, niye öle yapıyo bu çocuklar.. bide durun bakalım belki benim kide yapmaya başlar bunları bi kaç haftaya.. neden olmasın.. bi günleri diğer günlerinden farklı zaten, yaptığına kendi bile şaşırıyor bazen bizimki..
dediğin gibi soyaçekim de olabilir tabii...![]()
merhaba arkadaşlar aynı durum bizdede var deniz çok eli sopalı amaaa neden olduğunu söyliim abi çok kızdırıyo bizde onu ve abiyi taklit ediyo hep o napyosa oda aynısını yapıyo bide sanemin dediği gibi ısırarak sıkarak seviyoruz oda bizi öyle seviyo. deniz bu aralar telofonlara kafayı takmış kim ararsa illaki hanım fendininde kulağına vericez dinliycek pis pis sıratacak hele bi vermiyelim bi tekmeliuyoki srmayın bu kasım kızları pek bi e,0l3
0s0,o,palımıki ne::26: