2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Offf oğlum gene öksürmeye başladı kış gelmeden gene başladık hasta olmaya bir de astım bronştimiz olunca iyice korkar oldum Halının üstünde oturtamıyorum hep kalebodur ya da parkenin üstünde sizinkiler de öyle mi ??

ilkimcim bebeği yürüyen bir anne olarak sana ve diğer tecrübeli annelere soruyorum bebek yürüyünce daha mı zor oluyor gerçekten, bizimki mi çok hareketli acaba bilmiyorum her yere tutunarak ayağa kalkıyor öyle dursun istiyor, kapıdan destek alarak ayağa kalkıyor açıp çıkmak istiyor ben de sürekli peşinde geriye ya da yana düşmesin diye dolanıyorum, yere oturtayım diyorum dizlerini büktürüp oturtamıyorum peşinde dolan dur bu da çok yorucu, yürümesi daha zorsa yandık valla. sana da Allah kolaylık versin canım. Tayin konusunda da hayırlısı neyse o olsun sizin için inşallah..
Herkes üzüm yediriyormuş bizimki de çok seviyor üzümü tanelerini koyuyorum alıp alıp yiyiyor ama ben pek vermiyorum yakında diş çıkartacak sanırım yine ishal gibi durmadan yapıyor, üzüm armut tarzı şeyler daha arttırıyor ben genelde şeftali muz veriyorum zaten sıcaklar geri geldi çok terliyor iyice sıvı kaybı olsun istemyiorum
önemli olan kilolu değil sağlıklı bebek ama anneyiz işte illa kilo alsın istiyoruz benim için şöyle yarım kilocuk alsa daha iyi olacak doktoruna daha sormadım ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama arada bir meyvelerine falan tahin koyuyorum artık (1 tatlı kaşığına yakın), yoğurduna hem daha çok yesin hem kilo yapsın diye marmelat reçel tarzı şeyler koyuyorum, geçen senemgy'nin atom bombası tarifni yaptım bu sefer yedi daha önceden sevmemişti arada bir onu da yaparım artık.

canım benim ki de halıdan çok parkelerin üstünde, geçen oğlan hastalandı diye annemden kullanmadığı şu eskimek bilmeyen 6 m2lik halılar varya onu istedim butün odadaki halısız yerleri kapladı yere iki kişilik yorganı da serdim onun üstünde oynayıp duruyor

benim de öyle de gene de benim ki durduğu yer de durmuyor ki hep bir hareket halinde

cnm astm bronsıt dogustan ıtıbaren mı vardı bebegınde;? Yanı kalıtsal mı anlamadm sız de de mı var astım yoksa???

cnm astm bronsıt dogustan ıtıbaren mı vardı bebegınde;? Yanı kalıtsal mı anlamadm sız de de mı var astım yoksa???

yok canım 4 aydan sonra oldu bizde yok ama oğlumda meydana geldi çok şükğr şu anda iyi ama gene de arada evde hava kullanıyoruz makine falan aldık yani o derece...

Kızlar şeymayı bugün doktora götürdük kilosu 9500 boyuda 76 cm iyi mi sizce :44:

Kasım anneleri yok ortalarda herkes bebişleriyle uğraşıyor sanırım

Selam kızlar
Benim oğlanda sürekli kanepe kenarında sıralıyor kendi kalkıyor ama oturamıyor oturacağında elimi tutuyor çok komik oluyor... Bizimde mevsim geçişi burnu tıkandı akıyor öksürük bîraz var çoğunlukla taklit ediyor :)) numaradan hapsurup öksürüğe sonradan gülüyor. Allah'ım acılarını göstermesin çok tatlı oldular... Geçen yıl bu günlerde gün sayıyorduk şimdi yürümelerini bekliyoruz...zaman su gibi geçti...

Oy maşallah Ona Nehir de sıralıyor, hatta kanepeye göbeğiyle dayanıp elindeki nesneyle ilgileniyor artık ama yürüme yok daha. Biraz iri bir bebek oldu, popoyu mu kaldıramıyor acaba diyoruz Geç olsun, güç olmasın. Ben 11 aylık yürümüşüm. Bekliyoruz bakalım biz de...
Bu arada kızımın üst ön dişinin biri belirdi, yanındaki patlamadı ama onu yanındakş patladı. Böyle normal mi acaba? Yani üst ön dişlerin ikisi patlamadan yanındakiler patlayabiliyor mu? Bilemedim valla :44:

Edibecim spreyden haber var mı? Aradım açmadı çok merak ediyorum biyopsi sonuçları ne oldu bir de ameliyat durumu vardı inşallah iyi haberler alırız

Edibecim spreyden haber var mı? Aradım açmadı çok merak ediyorum biyopsi sonuçları ne oldu bir de ameliyat durumu vardı inşallah iyi haberler alırız
En son sprey in kendisinin mide kanamasından hastaneye yattığını öğrendim ... O kadar... İyi geceler arkadaslar...

teşekür ederm cnm kuzunu da öptm siizi gezdirmez bu emir valla oturun cocukla uyuyun sizde ben öle yapıorum

cnm üst dişlerinde hayrlı olsun sanırım dediğin gibi dişş ..çalışma ,sevme derken onlarda asabi oldular.. ama ben severken hırpalamıorumda bazen ilgilenmediğimde yerde falan yattıgımda bana bulaşıyo acayip bulaşık bi cocuk oldu şımarık sevgi arsızı sürekli bi ilgi isteme hali

haklısın cnm çalışmak etkili ama bu dönem bebekleri biraz bu davranışları yapıo seninkide başlar yakında ...çalışırkende elimden gelen ilgyi veriorum evdeyken ayırdıgım vakit gibi cok bi değişen yok ama evimizi özlüo sanırım onu alamya gidince beni götür die dövüo bu seferde

cnm benim bende seni merak ediorum bi telefon etmek kısmet olmadı eşinle ayrı günler nası gidio bi düzen oturttun mu??*

benim kız bakıcıyı sevdi ama biz şimdilk onun evine gidioruz yarım günlüğüne 350 ye anlaştık yani 8den 12.30 kadar kışın bize gelecek 400 civarı veririim tanıdık oldugu icin hesaplı gibi geldi bana sence nasıl cokta i bakıo maş

üzümle maceranıza cok güldümvalla .........bizimki cok fazla sevio üzümü cıktıgından beri ne kadar yedi anlatamam ama tek başına cok etkili deil kiloda zaten normal beslennsin kiloyu geçtim...

birisi bi yere gidince bişey yemio demiş benim kız aksine evde yemio millete beni yalan cıkarmak icin yabancı yerde cok yerrrrrr

cnm hiç korkma becayişte çıkmış ögretmenlere hayırlısıyla gidersnz gecici bi sekilde onlarla kalmak bile onlardan kurtulmak icin senin adına bi köprü yanılmıosam istemiodun onlarla kalmayı inş. hakkında hayrlısı olr onlarla kalsan biile kısa süreli bi tahammül olur

Kızlar şeymayı bugün doktora götürdük kilosu 9500 boyuda 76 cm iyi mi sizce :44:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....maş

slm kızlar.. bugun aile hekimliğine gittik boyumuz 80 kilomuz da 11250 olmuş.. çok hareketliyiz...

bu harekete bukilo bu hal maş yiğğit bir delikanlı olmuş pehlivan maş.

En son sprey in kendisinin mide kanamasından hastaneye yattığını öğrendim ... O kadar... İyi geceler arkadaslar...

Rabbim spreyin bu sınavı atlatmasını sağlasın haklarında hayrlısı olsun gönlünü geniişletsin Allahım onun tutan eli gören gözü olsun

Son düzenleme:
bu arada sabah yola cıkıyoruz ÇORUMA gidiyorum anneciğimi görmeye 3gün rapor aldım kuzenimin düğünü var inş. herşey güzel geçer benim kuzumda dede ve anneanneyle dayılarla mutluluk patlaması yaşar ve böylece yeme icme modu gelişir zekası açılır güzel bi 5 gün yaaşr

sizi seviyorummm pazartesi görüşürz cok doldurmayın ben gelene kadar

ben gelene kadar inş. bi mucize olur ve geldiğimde gökçe düzelmeye başlmış anneside eski sağlıgına kavuşmuş olur Allahım

herkese hayrlı geceler

offff, spreyden hayırlı bi haber var mı diye merakla girdim ama, yaw şimdide spreye mi olmuş olan.. tabiki kolay değil bunca stres üzüntü.. ah yaa, ahh.. nasıl dayansın..
gökçenin durumu nasıl peki, konuşan kimse yok mu yaa.. happy senden başka kimse aramamış herhalde.. gökçenin en son kanamaları vardı.. şimdi durumu nasıl acaba..

Ben de çok sıkıldım. Kızcağız dayanamadı tabi bunca strese. Allah yavrularını ona,onu da yavrularına bağışlasın inşallah.

ya özelden msj atmak için 10 dak beklemek gerekiyor ya, herkese gönderemeyeceğim tek tek, spreyin numarasını istiyorum arkadaşlar.. gerçek adını bilen varsa, adıyla birlikte lütfen özelden msj atın.. lütfen..

kızlar merhaba, uyumadan bi bakayım bişiler yazayım dedim ama boşverdim,canım sıkıldı spreye. Allahım inşallah tez zamanda spreyin ve evlatlarının sıkıntlarını gider, yuvalarına sağlık ver, kolay değil yaşadıkları üstesinden gelecek güç kuvvet ver, sen ol deyince herşey olur yarabbim ne olur yardım et, amin.

kızlar bir daha dua okuyalım, müsait birisi organize etsin lütfen tekrar başlayalım, benim elimden dua dan başka bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…