2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu arada galiba gökçe ile ilgili kötü gelişmeler olmuş sanırım kimse kimsenin acısını kendisi kadar hissetmez ama anlamaya çalışır yanında olmaya dua etmeye çalışır bende sadece burda ve eevimdee yanında olmaya çalışıyorum ssana sesimi duyurmak nasip olmadı inş. pda olur SPREYİM CANIM ANNEM Allah sabırlar ihsan etsn Rabbim seni zor ama mükafatı cok yüksek sınavlarda geçiriyor yavrucagına da Rabbim acı çektirmeden sağlık nasip etsn O isteynce herşey oluverir istemezse ne desek boş olur

MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER .....diyecek sözz bulamıyorum saçmlarsam affett:14::14::14::14::14:

cnm benm kızımda deilde bende oluyo ya sadece vitamine baglama bi yere carpınca falanda oluyo bence cok hareketin etkisi olabilir:1:[/Q
gamze hoşgeldin canım nerelerdesin senle kemece terkettiniz buraları haklı olabilirsin çarpıyo baya çok hareketli heran başına bişey ggetirebiliyor

sorma cnm bi gttm tam gittim bi gittim saç başa girmişsinz ya :9::9: bensiz kavga bile edemezsnz ya burası benim nöbetçi bekçi benim bi daha bensiz kavga etmeyn dağıtırım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:51: valla kimseye yakıştıramadm ama olabilio böle seyler burayı cok ciddi gördüğümz için normal hayat gbi kavga etmişinz ya burası güzel seyler paylaşmak için durup dururken birbirimize hesap sorma yeri deil ki alemsinz kızlar ya:16::16: sizleri seviorum denis biraz durumumuzu özet geçeyim:34:

slm kızlar epeydir giremedgm icin gecmişi okuyupta buraya bi türlü geçemedm ya sizi özldm 1462.sayfada kaldım daha bitmedi:50:

biz ipekle beraber çalışma hayatına daldık internet falan gözüm görmedi cok yoruluyorum bu ara ama artık sizle cok ilgilenecegm nede olsa öglene kadR çalışıyorum sene başı olduğu icin düzen oturttmak zor oldu ondan giremedim....

bu araa da ipeğin iki tane inci gibi dişi oldu yürünme yok daay day durma ve sıralama var bak bak dio kızım gel gel bay bay pek geveze ne dersek kendi dlindde cıkarıo yemek konusu idare eder gelişimi iyi oldugu icin kilosu önemli deil bu aqrada her bebeğin yaşadıgı durumlar anne die beni bırakmıo ve gece sabaha kadar yanımıxzda yatıo artık hafiften derdini göstererk anlatıyoo :1: İNŞ.BUNLAR GÖKÇEYE DE NASİP OLUR:14::14::14:

bu arada arabayla ufak bi talihszlk yaşadım salak bi taksici müşteri kapma yarışı yüzünden hiç olmayacak yerde geldi ipeğimde arabada iken arkadan bana geçirdi:55::55::55::55: bide üstüne saçmalamaya başladı falan tabi ben altta kalırmıyım 8de 8 kusurlu tutanagıımı tuttum adama kilitledim benim hasarı TRAFİK KURALLARINA UYMAYANLARA acımayacaksn işte olacak ya bizim gibisine gelr şükür eşim falanda benm haklı oldugumu anlayp herkes desteklediiiii ogün olayın şokuya hiç etklenmemiştim şimdi yeni yeni arabaya binince birsaz panik oluyorum:14::14::14: yaa kızım uyuyodu koltuguna da bağlamamıştım bişey olmadı bize şükür ama bu bana ders oldu kıyamamyıp bağlamamzlık yapmıcaam kızımı bakıcı aldıda yakında oldu olay kızım üzülmedi böle işte kızlar:16:

Son düzenleme:
sorma cnm bi gttm tam gittim bi gittim saç başa girmişsinz ya :9::9: bensiz kavga bile edemezsnz ya burası benim nöbetçi bekçi benim bi daha bensiz kavga etmeyn dağıtırım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:51: valla kimseye yakıştıramadm ama olabilio böle seyler burayı cok ciddi gördüğümz için normal hayat gbi kavga etmişinz ya burası güzel seyler paylaşmak için durup dururken birbirimize hesap sorma yeri deil ki alemsinz kızlar ya:16::16: sizleri seviorum denis biraz durumumuzu özet geçeyim:34:

Merhaba Gamzeciğim..Canım, merak etme, ortalık gayet sakin..
Eğer sonraki günler yazılanları da okursan hepimizin gayet tatlı sohbet ettiğini görürsün:34:

Bir de şunu söylemek istiyorum..
Burayı çok ciddi görüyorum ben..Özellikle de şu anda..
Maalesef hayatta hep güzel şeyler olmuyor..
Sprey'in hepimizin desteğine ihtiyacı var..
Belkide ona çok üzüldüğümüz için hepimiz böyle hassas davrandık..

Gerçi bilemiyorum herkes benim gibi mi düşünür ama ben böyle düşünüyorum..
Seninde Gökçe'ye çok üzüldüğüne eminim..
Bilemiyorum, belki de ben fazla etkilendim..
Ama bende sizi ve burayı seviyorum:16: O ayrı..

bu arada kızıma bakan kadın videolar falan cekmiş benim kızıma veremdgm eğitimler verio maş. çok memnunuz uccuza bakıyo sayılır tanıdık olunca harika oluyo daha dogrusu tecrübe 20 yıllık bi okul öncesi bakcı annelk geçmişi var cok ii oldu...

bu arada bugün beni asuu aradı çok mutlu oldum gecende edibe aramıştı sizler tarafından özlenmek harikaaaaaaaaaaaaaaaa bende sizden numara alıyım sziiz arayım noluyyy:1: aranmak isteyen özelden mesj atsın hadi bakam

Merhaba Gamzeciğim..Canım, merak etme, ortalık gayet sakin..
Eğer sonraki günler yazılanları da okursan hepimizin gayet tatlı sohbet ettiğini görürsün:34:

Bir de şunu söylemek istiyorum..
Burayı çok ciddi görüyorum ben..Özellikle de şu anda..
Maalesef hayatta hep güzel şeyler olmuyor..
Sprey'in hepimizin desteğine ihtiyacı var..
Belkide ona çok üzüldüğümüz için hepimiz böyle hassas davrandık..

Gerçi bilemiyorum herkes benim gibi mi düşünür ama ben böyle düşünüyorum..
Seninde Gökçe'ye çok üzüldüğüne eminim..
Bilemiyorum, belki de ben fazla etkilendim..
Ama bende sizi ve burayı seviyorum:16: O ayrı..
oraları okuyamadm daha cnm ya şişirmişsnz en glen kadar otalığı bitmedi ki:52:

sevndm ama ii yapmışsnz bizim güzel topiğe yakışmazdı zaten bu arada ne kad:52:r cadı oldugunuzuda gördümsizden korkarım artıkım:9::9::9::10::10::10:

şaka şaka ...

gökçeme üzülüorum tab,i kalpten hissetmeye çalışıyorum kendimi onların yerne koyuyorum desem koyamıyorum bile çünkü onlar kadar dirayetli olabilir miydşm bilmiorum Allsh herkese kaldrııabileceği yük yüklermiş Allahım verdiği gibi bu sınavı geçmeyi de nasip etsn onlara

karahan napıo bişeyler yiyomu diş var mı

gamze kavga konusunda ne desen haklısın hiç yoktan bişey yokken ortada çıktı işte napcaksın geçti gitti zaten dönmekte kimse istemez o konulara zanedersem bakıcı işine çok sevindim neler izletiyomuş* keşke bizde bilseydik

oraları okuyamadm daha cnm ya şişirmişsnz en glen kadar otalığı bitmedi ki:52:

sevndm ama ii yapmışsnz bizim güzel topiğe yakışmazdı zaten bu arada ne kad:52:r cadı oldugunuzuda gördümsizden korkarım artıkım:9::9::9::10::10::10:

şaka şaka ...

gökçeme üzülüorum tab,i kalpten hissetmeye çalışıyorum kendimi onların yerne koyuyorum desem koyamıyorum bile çünkü onlar kadar dirayetli olabilir miydşm bilmiorum Allsh herkese kaldrııabileceği yük yüklermiş Allahım verdiği gibi bu sınavı geçmeyi de nasip etsn onlara

karahan napıo bişeyler yiyomu diş var mı

Karahan hala oturuyor..Uyutmaya çalışıyorum ama gözleri fincan gibi:9:

İştahı fena değil bu aralar ama hala dişi çıkmadı..Sürekli elleri ağzında, parmaklarını ısırıp duruyor..
"Belki diş çıkarıyordur "dedim ama bir belirti yok henüz..

Sıralama olayı bizde de var..Çok hareketli Karahan..Durduğu yerde durmuyor..
Dün kanepede sıralarken düştü, burnunu çarptı..Morardı burnu:50:

Sizin iyi olmanıza sevindim..Maşallah İpeğe:nazar::nazar::nazar:

kızlar bebeğinin tırnaklarında beyazlık olan varmı denizin bi kaç parmağında var vitamin yetersizliğinden mi oluyomuş?

canım benim oğlanda da iki tane vardı geçenlerde. vitamin eksikliğinden diyorlar ama vitamin veriyorum, herşeyden yedirmeye çalışıyorum sırf onunla mı alakalı emin değilim ben de merak ediyorum açıkçası araştırmak ya da doktora sormak lazım

ha bırde ALOOO dıyınce elını kulagına gotruyor
ama bunu bız ogretmedk
kendı gozlemlemıs vallaaa:nazar:

etrafındakılere teyze nerde, baba nerde, ananne nerde falan deyınce de bakıyor artkkkk

biz de durumlar boleee
sızden ne haberr[/QUOTE]

aynen hatta bakıcı bunu flash tv de ki düğün programlarına alıştırmış evde müzik duyunca düğün yapıo bende pek hoşlanmam flash tv tiplernden kızım için arada katlanıorum çok komik oluyo:9:

Siz demi 21.11.11 çocuğusunuz bakayımm...oğlumda 09:05 de dünyaya geldi..dedğin gibi onalrın hepsi birer mucize
bizde 20.11.2011 çocuguyuz yakın sayılır :1::1::1:
benim oğlan da nezle oldu yazık ya 5 dk da bir burnunu siliyorum tahriş olacak yazık, bir de geceleri çok zorlanıyor dalamıyor rahat nefes alamadığı için, okyanus suyunu da doğru düzgün damlattırmıyor, petidus veriyorum umarım işe yarar..

geçmiş olsun sevda nasılsın bu ara yazılarından ruh hali olarak gergin oldugun kanısına kapıldım canmevde durumlar iyi mi ben yanlış mı düşündüm yoksa:26:

kız öle etli butlu bi yeri yok kii, olsa dükkan sizin.. :34:

ya sanırım bu çocuğa üzümler kilo aldırıyor.. vermiyecem artık üzüm.. çok seviyo ama napalım.. biraz ara verelim bakalım bi değişiklik olacak mı? kilo sıkıntısı olanlarda bol bol üzüm yedirsin bakalım gerçekten kilo yapıyo mu? :1:

cnm bizimkide tamamen üzüm delisi anlatamam süreekli popodan üzüm cıkarıyoruz hatta durumu aştı çekirdeğini bile cıkarıo bakıcısı bile şaşkın büyük adam gibi yiyo die sıvı seyler cok yemediği icin bunları baya sevio ama cok kilo almıo bünye metabolizma meselesi üzülme bişey yok büyüdükce vücutlarıda bizim giib olacak yeyince alacak yemeynce zayıf olacak :34:

bende taze ıncır yedryrm sekerlı dyeee
ama ııııı
yok bıse vallaaaa
uzumu de denerz ama mevsm de gecyr gıbı

balkabagı cıksada alsak yaaaaa
cok ozldmmm
ya benim eşim dün balkabagı getirdi iş yerindeki alanda yetiştirmiş ama cok susuz olmuş bogazda kalıo seneye tecrübe oldu baya güzel bence bende okulda çocuklarla yetiştirsem mi:21:

gamze kavga konusunda ne desen haklısın hiç yoktan bişey yokken ortada çıktı işte napcaksın geçti gitti zaten dönmekte kimse istemez o konulara zanedersem bakıcı işine çok sevindim neler izletiyomuş* keşke bizde bilseydik
cnm yanlış anladın bişey izletmio yaptıklarını bana izletti videoyu kızımla kendisi çekiyo yani:34: kızıma bişeyler anlatıo dergi falan okuyolar yada oyuncakları yapbozları nasıl kullanacağını anlatıo :52:

kızlar birde bişey sorcam zaten herkesin bebeği bu ara anneye bağımlı ay olarak yarı bağlanma dönemi bağımsızlıkla bocalama evresindeler tamm gece benim kız beni emzik olarak kullansada onada razıyım ama bu ara bi değişik huyumuz var .... KIZIM ACAYİP ASABİ RECEP İVEDİK MODUNDA bundanda cok memnun biz acaba pekiştirdik mi????????? sürekli bizi dövüyo ahhhh ahh yapıo bide hırslı hırslı anlatamam üzüntüsünden özleminden mi yapıo saçımı başımı yolmasını yüzümü tırrmalamasını da geçtim ama kadınıda dövüyo bu ara bakıcımız Allahtan çok ii bi kadın ve cok mutlu oluyo birilerini dövmekten kahkaha atıo... cuma günü gittim kızım ortalığı kırmış geçirmiş kadın üzüm koymuş tabağa tabağı atınca kırmış ee ben gidemeyince temizleyememişlerde kanepede esir kalmışlar

sizin bebelerde böyle mi???? dişleri çıktı onun siniri mi? yoksa üst dişlerde mi gelio ona mı sinirli neden böle benimi özlüo babası geleceği saat beni dövemeye başlıo babası gelince nerdeydin der gibi onu dövüo herkesi dövüo bu ara kızımı isteyen annelerinde gözünü korkutmayım şimdi almazlar kızımı

Son düzenleme:
Gamze, Karahan'da aynı..Saçımızı çekiyor, yüzümüzü tırmalıyor, ayağıyla itiyor..
Oyuncaklarıyla oynarken birden bağırıp fırlatmaya başlıyor..
Zaten çok çabuk sıkılan bir çocuk..O yüzden sık sık bu tip sinirli halleri oluyor..
Herhalde normaldir diye düşünüyorum ben..

Back