Düğün 2011 haziran gelinleri geri sayım başladı...

merhaba kızlar . benimde düğünüm 19 haziranda.. Allah herkesin yardımcısı olsun. :):kk77:
 
Kızlar benimde 85 günüm kaldı çok heyecanlıyım.........:KK16:allah hepimizin yardımcısı olsun
 
benimde hevesle aşkla beklediğim sabırsızlandığı:21m günüm 4 haziran:)
heyecanlı ama stressizim... :21:
 
kızlar benimde nışanım 12 martta oldu düğün allah kısmet ederse 19 haziran :))
 
kızlar merhaba , benimde 18 haziran ,aslında 19 haziran istiyordum d.günüm olduğu için ama aileler misafirleri düşünerek böyle uygun gördük :KK69:
 
merhaba kızlar ya benim düğünümde 19 haziranda ama hazırlıklara hiç başlamadık sadece düğün salonu tamam :))) çok mu yavaş sizce???:KK59:
 
merhaba kızlar ya benim düğünümde 19 haziranda ama hazırlıklara hiç başlamadık sadece düğün salonu tamam :))) çok mu yavaş sizce???:KK59:

biraz yavas sanki tatlım mobilyayı falan halletseydin daha rahat olurdun ama yetişir hepsi sadece biraz telaş olur:KK66:
 
bilemiyorum ki :KK43: kirada oturmamız gerekiyo bi süre ne kadar az kira verirsek o kadar iyidir diye düşünüp bakmadık evlere.. ev olmayınca mobilyayı beğenemiyoruz..eve yakışsın en azından diyorum :S ne kadar karışık işlermiş..
 
kızlaar benim de düğünüm hazirandaa hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.. 19 martta nişanımız oldu, düğün için daha hiç birşey almadık/yapmadık. ev, eşya, gelinlik, salon vs hiç birşey yoookk bu haftasonu koşturmaya başlayacağım bana şans dileyin ben de sizlere diliyoruumm :KK61:
 
selamlar herkese,

11 haziranda benim düğünüm:KK70:
benden başka 11 haziran hiç yok ama sanırım
hepinize şimdiden mutluluklar...
 
benimde 19 hazirandı ama nişanlımın annesini kaybettin 10 gün önce o yüzden eylül 25 e aldık doğumgünümde evlenicem . :KK43:
 
X