- Konu Sahibi Queen of the North
gzüel dilkeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür paylaşırız eşimizle çocuklarıızla.
inşallah canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gzüel dilkeleriniz için çok teşekkür ederim hepinize inşallah hepimiz huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür paylaşırız eşimizle çocuklarıızla.
günde kaçkez içiyosun
en fazla 2 fincan gerisii içim almıyo ya.
neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere herkese iyi geceler öpüldünüz..........
en fazla 2 fincan gerisii içim almıyo ya.
neyse kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere herkese iyi geceler öpüldünüz..........
ii geceler tatlım...muckaaaa
kızlar yaa bişi sorcam size.vitrin almayı düşünüyomusunuz?ben konsol masa tv ünitesi olsun yeter diorum annem olmaz öle diyo.siz ne diyosunuz?
alınmışken al artık bence tek gümüşlügünüde alabilirsin
hmm sende mi öle diosun ben öle bardak falan koymayı sevmiorum vitrine bakalım yarın bakcaz artık
eee bardak koymasan bile gümüş konsol falan öyle şeyler koyarsın yada fotolarınızı çook abartılı bişey bende düşünmüyorumda
hee anladıım sevmiorum ama tabi hiç belli olmuo bide beğenirsem alabilirimde
yarın bakbakalım hoşuna giden olur belki hadi bizde yatalım artıkk
iyi geceler canım bende seni öpüorm![]()
selam kızlarrr
yine kimsecikler yok burda sanırım:):)