- Konu Sahibi Queen of the North
elif hoş geldin![]()
hoşbulduk tatlımm nasılsınn... bugün buralar pek sessiz sakin:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif hoş geldin![]()
hoşbulduk tatlımm nasılsınn... bugün buralar pek sessiz sakin:44:
:)) dimiii:)) benim düğünüm 26sında allah kısmet ederse... seninki ne zaman???
11 inde benimkide az kaldı ee hazırlıkalrın nasıl gdiyor bakalım
ahh ah:)) ben daha başlamadım:)) hevesle 15 tatili bekliyorum o hazırlıklar için:)) sonrasını da ufak ufak tamamlayacağız işte... sen neler yaptın baakalım bitti mi işler???
ehh az kalmıs ta nie 15 tatili beklıyosun ki hiç mi vaktin yok valla sıkışma sonradan öyle göründüğü gibi değil zormus bu işler yada bana zor benım kadar zor begenen yoktur heralde aynı gunde 3 karar degıstırebılme özellıgım vareşya konusunda fazla bi eksıgımız kalmadı perde siparişlerini verdik koltuklarıda yaptırıyoruz kumaş falan begendık büyük işler bitti gibi darısı sana inşallah
sağol canımcımm yaa benimki işi dolayısıyla pek gelemio... bende ankara da öğretmenlik yapıyorum ortak karar olarak 15 tatili belirledik... ben her an serbestken o da kaçamak yapıp gelecek kiiii anca ööööyle bitirelim eksikleri:)) düğün tarihini bile ööle aldık:)) aslında daha da erken evlenmeyi düşünüyorduk biz amaa anca buluşabilios o vakitte![]()
benımde nısandaydı ama kardeşimden dolayı hazirana kaydı kıbrısta ünivde mayıs sonu kapanıyo okulu hazıran ortası anca toparlanırız ya şimdi diyorum ki ii de nisanda olmamış 2 ayak 1 pabucta olurdum cok kararsızm ben ama sen cabuk karar verebılıyosan 15 gunde 15 ev bile düzersin ama sen netten falan arastır ne aradıgını bilirsen daha kolay halledersin işini
ben 2 gün takılmadım ya pelinde yok o yüzden sessiz saknsenin haziran kaçı düğün aslında az bi vakit kaldı daha curcuna olması lazım burası deglmı :):)
ya ben geliyom millet dağılıyo anaaaaaaa bende mi bi tuhaflık var ya moralim bozulduuuuu![]()
ahanda kulağım çınlıyodu beni anmışınız :82:![]()
ya ben geliyom millet dağılıyo anaaaaaaa bende mi bi tuhaflık var ya moralim bozulduuuuu![]()
tabi ya forum sensiz bomboş be :d
biraz geç bir şekilde haziran gelini olarak sohbete katılmak isterim kızlar bana da yer var mı?:26:
biraz geç bir şekilde haziran gelini olarak sohbete katılmak isterim kızlar bana da yer var mı?:26:
yavrum sende azcık erken gelsene o saatte uykuda oluyoruz ama yarın gece 24 saatlık nöbetim var gece yanlız bırakmam seni![]()