- Konu Sahibi Queen of the North
ayyy gece gece moralim bozuldu ben hem 2011 haziran gelini olamıyorum( kısmetse 2012) hemde şişkoyum![]()
sıkma canını şekerim ben 2003den beri bekliyorum vakitin nasıl geçtiğini anlamazsın merak etme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy gece gece moralim bozuldu ben hem 2011 haziran gelini olamıyorum( kısmetse 2012) hemde şişkoyum![]()
ayy çok eğlenceli oluo bi kere o günler:) yani her tür haberi kaynağından aldıın gibi o haberler zihninde aylarca taze kalıo:))) :90:kızlar sizin uyumaya niyetiiz yok galiba ben yarın erken kalkıcam annemle altın gününe gidicemevde oturmaktan iyidir patlıycam sıkıntıdan.
hayırdır neden ki?? kısmet kuzum yaaa siz birbirinizi sevgiyle sabırla bekleyin gerisi geir zaten üzülme:)
sıkma canını şekerim ben 2003den beri bekliyorum vakitin nasıl geçtiğini anlamazsın merak etme.
gözde valla özeniyom senden gelinlik tamam çeyizler tamam koltuklarıda halletmek üzere kız yaaaaaaaaaaaa
olsun 2012de yaparız sanada düünşişkoluk göreceli kavramdır.sen bize boy ve kilonu söle biz sana şişko olup olmadını söyleyelim
![]()
gözde en hızlımız kız herşeyi halletti valla yarında gelirki mobilyaları almış oo dah bişey kalmadı.oturacağınız evler bellimi kızlar.
günler eğlenceli oluyo ama ben pek alışkın değildim gide gide alıştım sanırım benim yaşım 3 kişide var onlarla bol bol dediodu yapıyoz zaten.![]()
gözde en hızlımız kız herşeyi halletti valla yarında gelirki mobilyaları almış oo dah bişey kalmadı.oturacağınız evler bellimi kızlar.
günler eğlenceli oluyo ama ben pek alışkın değildim gide gide alıştım sanırım benim yaşım 3 kişide var onlarla bol bol dediodu yapıyoz zaten.![]()
aynen bende buaralar çokk gidiom annemle alıştım bende
hay maşallah kızzzz:) nası dayandın o kadarrrben 2006dan beri bekliorum da artık sıkıldım:) hadi bugün evlenelim dese gözüm bişii görmicek wallaa
![]()
valla canım hiç anlamadım zamnın nasıl geçtiğini şimdi evlilik hazırlığındayız.nazar değmesin MAŞALLAHHHHHHH
tü tü tütütü maşallahvalla canım hiç anlamadım zamnın nasıl geçtiğini şimdi evlilik hazırlığındayız.nazar değmesin MAŞALLAHHHHHHH
valla canım hiç anlamadım zamnın nasıl geçtiğini şimdi evlilik hazırlığındayız.nazar değmesin MAŞALLAHHHHHHH
inşallah inşallahgerçi bir ara 19 kilo vermeyi başarmış bir insanım şuanda 1.65 boy 59 kiloyum bakalım yeşil çaya devam[/QUOTE
ya yeşil çay kadar tadı kötü bişey daha içmedim içerken burnumu kapatıyorum resmen böööööööö
inşallah inşallahgerçi bir ara 19 kilo vermeyi başarmış bir insanım şuanda 1.65 boy 59 kiloyum bakalım yeşil çaya devam[/QUOTE
ya yeşil çay kadar tadı kötü bişey daha içmedim içerken burnumu kapatıyorum resmen böööööööö
günde kaçkez içiyosun
ben hiç bir ot çayını sevmem:) pis pis kokuolar sankitöööbeeeeeeee:)) neyse işte içemem anca boolca liman sıkarsam içine öle içebiliyorum