- Konu Sahibi Queen of the North
gözde bendeeeeeeee
memnun oldum gözdecimmmm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözde bendeeeeeeee
canımm bence kesinlikle şişko değilsin sen bi kere yaw.... sadece şu 2-3 kiloyu atsan yeter onu da dert bile etmeden kendine verirsinn:))
memnun oldum gözdecimmmm:))
ben 170 53 olduummm:2:
boyum 1.63 falan zayıf gözükmüyorum normalim hatta aynada kendimi çook fazla kilolu görüyorum hastayım kafadan annem öle dio
ben 170 53 olduummm:2:
sende boy var kuzum zayıfsın boyuna göre
gözdecimmaşllah boyun uzunmuş bencede zayıfsın sanki ama bu satte yemeye devam edersen alırsın zaten
![]()
ayyy gece gece moralim bozuldu ben hem 2011 haziran gelini olamıyorum( kısmetse 2012) hemde şişkoyum![]()
ayyy gece gece moralim bozuldu ben hem 2011 haziran gelini olamıyorum( kısmetse 2012) hemde şişkoyum![]()
kızlar sizin uyumaya niyetiiz yok galiba ben yarın erken kalkıcam annemle altın gününe gidicemevde oturmaktan iyidir patlıycam sıkıntıdan.
kızlar sizin uyumaya niyetiiz yok galiba ben yarın erken kalkıcam annemle altın gününe gidicemevde oturmaktan iyidir patlıycam sıkıntıdan.
olsun 2012de yaparız sanada düünşişkoluk göreceli kavramdır.sen bize boy ve kilonu söle biz sana şişko olup olmadını söyleyelim
![]()
bizde mobilya bakcaz nişanlımla erken kalkcam ama hiiç uykum gelmedi yaaa
bende 1.73 ve 54 kiloyum ama herkes acil kilo aldırmaya çalışıo bana:) istemiorum ama anlatamıorumm:) hatta annem 57 falan olmadan gelinllik bakmaya gidemezsin ölee hortlak gibi durma gelinliğin içinde diye:))