• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar herkese klay gelsin şimdiden benim bugün son günüm ayın 13ünde görüşürüz
bu hafta haftaya düğünleri olan gelinlerimizi kocaman öpüyorum herşey yolunda gider inşallah :)))

pelin7 güneşleniyor bende solaryuma gideceğim aşkam adalete bak ya:(

annenin yüzük takması çevreden laf olabilir bizimkiler olsa kesin söylenirlerdi. çünkü bende set istemiyorum onun yerine bilezik takılsın bozdurunca değer kaybetmez, zaten altın kullanmam demiştim ama herkes olmaz öyle şey bir takın olsun insan içine çıkınca takarsın moduna getirdiler olayı mecburen sustum:(

güneşlenmeye yeni başladım canım ama deniz suyu hala çok soğuk dondum resmen bugün.hepiniz bi koşuşturmaca yapıyosunuz çeyiz mobilya bilmem ne ben de yüzmekten,oturmaktan yoruluyorum asıl bu adalet :1: yarın bi çarşıya gidicez nişanlıma saat bakıcaz o kadar öyle bi yoğunluk yok yani bende.ayrıca RADYOLOGGGGGGG doom günün kutlu olsun nice nice mutlu yaşlara.inşallah bi sonraki doom gününde de burda olursun

kızlar herkese klay gelsin şimdiden benim bugün son günüm ayın 13ünde görüşürüz
bu hafta haftaya düğünleri olan gelinlerimizi kocaman öpüyorum herşey yolunda gider inşallah :)))

kızlar. ben de artık giremem herhalde. Allah herkesin gönlüne göre versin. izmirde olanları düğünüme beklerim, hem tecrübe olur :34::34::34:
cuma günü TCDD Lokalde. herkes gelebilir. ama k.k.dan olduklarını belirterek :1::1::1::1:

haydi bakalım haziran düğünleri açılışını yapıyorum. herkese hayırlı olsunnnnnnnnn:64::64::64::64:

radyologcum nice senelereee komşum! :)

kızlar ben bi garibim ya....sinirliyim hem de çok....böle bi garip oldum gerginim resmen ama rahatım da..hala 3-5 ay varmış gibi gelio..sanki evlenmiomuşum gibi gelio...ya of ya valla sıkıldım artık..sivilce içindeyim resmen yaa....

part-time evlilik var mı acaba? canımın istediği şeylerin sorumluluğnu alsam istemediklerimi almasam? her gece aşkımla uyusam her sabah onunla uyansam ama babaevimdeki muhabbetleri de kaçırmasam? her gün hem ailemi hem de aşkımı görebilsemm? of....... :43:

kızlar. ben de artık giremem herhalde. Allah herkesin gönlüne göre versin. izmirde olanları düğünüme beklerim, hem tecrübe olur :34::34::34:
cuma günü TCDD Lokalde. herkes gelebilir. ama k.k.dan olduklarını belirterek :1::1::1::1:

haydi bakalım haziran düğünleri açılışını yapıyorum. herkese hayırlı olsunnnnnnnnn:64::64::64::64:

Sanada mutluluklar canım.. :54:

kızlar ben bi garibim ya....sinirliyim hem de çok....böle bi garip oldum gerginim resmen ama rahatım da..hala 3-5 ay varmış gibi gelio..sanki evlenmiomuşum gibi gelio...ya of ya valla sıkıldım artık..sivilce içindeyim resmen yaa....

part-time evlilik var mı acaba? canımın istediği şeylerin sorumluluğnu alsam istemediklerimi almasam? her gece aşkımla uyusam her sabah onunla uyansam ama babaevimdeki muhabbetleri de kaçırmasam? her gün hem ailemi hem de aşkımı görebilsemm? of....... :43:

günaydın kızlar.
pelinns sabah sabah güldürdün beni:))) alemsin walla. part time evlilik fikri güzel gelidi birden bana da. dert yok sıkıntı yok ne güzel olurdu.
ama senin dediğin şeyin çözümü şu, enişteyi sizin eve alacaksın. iç güveysi gibi.
o zaman sevdiceğinle her şeyi yaşarken ailenden de uzak kalmayacaksın:)
bu düşünce pek uygun olmayacağı için bizde evimizi aileme çok yakın tuttuk:)))))

günaydın kızlarr vallaha ne doğru söylemişsinizzz pelinn sssccc bende evden ayrılmak istemiyorummm .hep beraber yaşasak fenamı olurduu :1:ben sevgilim ailemmm .

normalde converse giysem alırdım bir tane ama hiç rahat edemiom o yüzden o iş ben de yatıo :((( snede bir an evvel çık şemsiye bak bence zonra geç oluyor :(((

sakın hediyeyi birleştirtme haaaaaa :):52::64:

bu arada o eşya toplmak felaket zor bişey allah hepimize yardımcı olsun :)))

bizi sağlık ocağına gönderdiler ne akciğer fişlmi nede başka test istemediler valla ona rağmen kaç kez gittim :))):36:

bi ayakkabılar kaldı aaaaaaa asla birleştirtmem arada 10 gun var :D

radyologg senin için farklı bir doğum günü oluyor desene:) yoğun ve koşuşuturmacalı:)))
ben kıyafetlerimi sonradan götürürm diye düşünüyorum zaten annemle çok yakınız. gerekenleri şimdi alırım kalanları sonra rahat bir zamanda alırım:)))

ocwmays bence hiç sağlık ocağıyla falan uğraşma. çünkü sağlık ocağından yaptırdığın tahlilleri sonra ilçe sağlık müdürlüğüne falan onaylatman gerekiyor. en azından benim araştırdığım sağlık ocakları hep öyle söyledi. aile hekimliğinden sonra uygulama değişmiş.
çoğu devlet hastanesi de evlilik için diyince parayla yapıyor testleri. yani onay vermek için para alıyor. vaktim var uğraşırım diyorsan boşuna para verme ama yok uğraşamam diyorsan özelde yaptır.

baba evinde kutladıgım son dogum günüm karmakarısık gecırdım ya kışlıklarımn ncogunu bıraktım gelıp gittikçe götürcem ev uzak bızım mecbur götürcem zaten 9 gun kalmıs

tşk ederim komsum aynen o kadar maske yapmama ragmen sıvılcelendım yıne babam bana en son kızım alt kat dairede otur istersen falan demeye basladı

günaydın kızlarr vallaha ne doğru söylemişsinizzz pelinn sssccc bende evden ayrılmak istemiyorummm .hep beraber yaşasak fenamı olurduu :1:ben sevgilim ailemmm .

günaydın canım bende ayrılmak istemıyorum ama hem ağlarım hem giderim durumları

Allah mutluluğunu daim etsin cnm.inşallah çok mutlu olursun.darısı bizim başımıza

bende aynı şeyleri hissediyorum canım... Offf yaaa...

bu cumartesimi benımde o gün gdiyor yani 4 ünde kalabalık bir grup yaptık tez vakıt bıtsın balayından sonra 12 gun evdeyım evcılık oynar dururum sabahtan aksama kadar hahahahah

ewet canım 4 haziran cumartesi günü gidiyor çeyizim. 11inde götürecektik aslında ama çok yakın bir akrabanın düğünü var o gün bizimkilerin de mutlaka katılması gerekiyor. bizde cumartesi götürmeye karar verdik.
bizim ev anneme çok yakın olduğu için bütün herkes gelecek inşallah içiçe girmeden istediğim düzende halledilir hepsi.
aslında benim içinde iyi oldu. ev önceden hazır olsun eksik birşey olursa tamamlarım. haftaya da balayı için kalan eksiklerimi tamamlarım. bikini falan almadım daha.

ewet canım 4 haziran cumartesi günü gidiyor çeyizim. 11inde götürecektik aslında ama çok yakın bir akrabanın düğünü var o gün bizimkilerin de mutlaka katılması gerekiyor. bizde cumartesi götürmeye karar verdik.
bizim ev anneme çok yakın olduğu için bütün herkes gelecek inşallah içiçe girmeden istediğim düzende halledilir hepsi.
aslında benim içinde iyi oldu. ev önceden hazır olsun eksik birşey olursa tamamlarım. haftaya da balayı için kalan eksiklerimi tamamlarım. bikini falan almadım daha.

evet bizde kalabalık grup ama yatak odam dısında herkes heryerı yerlestırsın demicem bişiy sonra zaten evdeyım istedıgım duzenı kurarım balayı ıcın benımde ufak tefek eksıklerım var bı kaç sort almam lazım artık pzar gunu yada yarın cıkıp bakıcam bi bakalım :D:D boynerde güzel seyler var

evet bizde kalabalık grup ama yatak odam dısında herkes heryerı yerlestırsın demicem bişiy sonra zaten evdeyım istedıgım duzenı kurarım balayı ıcın benımde ufak tefek eksıklerım var bı kaç sort almam lazım artık pzar gunu yada yarın cıkıp bakıcam bi bakalım :D:D boynerde güzel seyler var

canım ya bende mutfağı kendim yerleştirmek istiyorum aslında:)
çünkü yatak odasına konacak herşeyi şimdiden ayarladım, ayrı ayrı hurçlara koyduk onlar öylece yerleştiriliecek. kıyafetlerimi iç çamaşırlarımı falan pazar günü kendim götürüp yerleştireceğim zaten:)
boynere gidecek vaktim kalırmı bilmiyorum:( sadece bikini alacağım onu da beğendim aslında ama bir türlü zaman kalmadığı için gidip alamıyorum

dolapların içine örtü yaptırmaya da zaman kalmadı ya:(
akşam gidip ölçüleri alayım bari, inşallah yetişir.

yemek odasındaki konsoa da örtü yaprıtmak gerekir dimi:(

çok güzel canım. allah içinize sindirsin. biz benim kınamda çok eğlendik. inşallah sizinki de çok güzel geçer.
çok güzel geçti..gerçekten herkse bayyıldııı
sanırım artık bize günler daha çabuk geçecek. şu topikte gelinlik bakıyorum ama karar veremedim dediğimiz günleri dün gibi hatırlıyorum:)))

ceylin bindallın benimkinin aynısı sanırım. çok beğenerek aldım bende. mutlulukla giy inşallah.
kınanla ilgili haberleri sabırsızlıkla bekliyorum.
,öncelikle kınam 8,30 ta başladı herkes krem rengi elbiseme bayıldı,önce dans ettik sonra oynadık ,herkesin masalarına lavanta koyduk,9:30ta kınam yakıldı çok güzeldi,ağlatmaya çalıştılar beni zorla bi iki damla pırtlattım,sonra görümceme hemen elimi açtım,kapat dedi:)kapattım kayın validem geldi,iki elimede çeyrek koydu ,kına gülümü taktık,sonra yine oynamalar başladı,öle bitti gece,çok güzeldi resimler gelince paylaşırım,vaktim olursa,herkes çok güzel olduğunu söyledi,darısı kınası olcak gelinlerin başına,kına yakıldıktan sonra çerezle kına dağıttık sğperdi:8:
günaydın bayanlar iyi sabahlarrrr bugün 1 haziran stres oluyor insan hehehe :P:90::89::32::52::52::53::50:
tişört süper olmuş bu arada fotoğraf çekiminde değişik olucak iyi düşünmüşün :) ceylinnn :)
evet tişörtümle çok uğraştık severek giyeceğim,belgeselimde o da yer alacak,sonra poşetleyip ileride çocuklarıma göstericem:):9:
bayıldım tişörtünee, çook şekeerr :66:

radyologg senin için farklı bir doğum günü oluyor desene:) yoğun ve koşuşuturmacalı:)))
ben kıyafetlerimi sonradan götürürm diye düşünüyorum zaten annemle çok yakınız. gerekenleri şimdi alırım kalanları sonra rahat bir zamanda alırım:)))
Radyoluggcum doom günün kutlu mutlu hayırlı olsun nice senelere tatlım:70:

Back