- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.821
hımmm aklımda bulunsun o zaman denk gelirsem bende alayım dursun kesin lazım olur :))))magrenta canım hiç belli olmuo hatta ben tatilde parmak arası terliklerim içinde aldım küçük şeyler,pahalı ayakkabı satan yerlerde bide,tchiboda var çok güzel hiç canın acımıo ben yerleştirdim yarın kınamdada kullanıcam
öğlen olmuş......... Tünaydın..
selam kızlar:))))
artık son günlerimiz yarın haziran 1 ve düğün ayımız:)))))))))
:)
fenaa stres bastı öyle diince:)
:)
fenaa stres bastı öyle diince:)
aynen benide bastı oysa dün ne güzeldi yahuuu pofff kızlar bişiler kullanmayı düşünen varmı o gün sakinleştirici falan?
YOK BE O zamanda saf saf etrafa bakarız
Ben çok sinir stres yaparımda arkadaşımın düğünde nikah şahidiydim ama sanki gelin bendim o kadar heyecanladndım ki annemle nişanlık dalga geçtiler sana ilaç lazım o gün die
Ben çok sinir stres yaparımda arkadaşımın düğünde nikah şahidiydim ama sanki gelin bendim o kadar heyecanladndım ki annemle nişanlık dalga geçtiler sana ilaç lazım o gün die
valla nişanda bende rahattım evdeydi çünkü ama böle herkesin önünde nikahta çok heyecan yapcam gibi geliyoben nişanımda çok rahattım.çıkana kadar işte heycanlıydım
benim düğünüme daha 3 ay var
ama ben de senin gibi aşırı heyecanlı biriyim
olmazsa Pasiflora içmeyi düşünüyorum, hem öyle yan etkisi falan olmuyo
20 gün kaldı dügünüme günden güne stresim heyecanım artıyor mutlaka sakinleştirici birşeyler almalıyım o gün yoksa kalbim dayanamaz gibi :)
sende bendensin :)))) 20 gün önce bende stres vardı ama eşyalar yetişicek falan gibi20 gün kaldı dügünüme günden güne stresim heyecanım artıyor mutlaka sakinleştirici birşeyler almalıyım o gün yoksa kalbim dayanamaz gibi :)
benimde 20 gün var ama hiç heyecan yok yahu :s kendimi garip hissettim bi an
yaa ben eldiven almayı düşündüm nikah zamanı takarım diyte.
ama gelinliğim hiç uymaz diye düşünüyorum
nasılsınız bakalım haziran gelincikleri? hazırlıklar ne alemde?
Evlenmeden olmaz
ayy bende hala öle aman aman bi heyecan yok..sanırım ben hala evleneceğime inanamıorum :)) sanki büyük bi parti vercez ve sonra eski hayatımıza geri döncez gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?