- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.721
kızlar eviminizin eşyaları dün gece geldi. pek bi güzel oldu ya.
ölüyorum ama yorgunluktan.
yarına kına gecemiz var. regl oldum. sancım çok. ağrı kesii ilaçlar bana yaramıyo
ne yapacağımı şaşırdımm off:18:
kızlar eviminizin eşyaları dün gece geldi. pek bi güzel oldu ya.
ölüyorum ama yorgunluktan.
yarına kına gecemiz var. regl oldum. sancım çok. ağrı kesii ilaçlar bana yaramıyo
ne yapacağımı şaşırdımm off:18:
maşallah sen baya cabuk halletmısın güle güle kullan aldıklarını
pelincim. imam nikahını genelde tanıdık olmazsa kıymıyorlar aile büyüklerinden birisi gidip imam ile gidip görüşebiliro zaman belki kıyarlar.
kayınvalide konusuna gelince öyle bi derdim olmayacak çünkü hepsi ev borcuna gidecek
gitmese de öyle bişey istemezdi asla.
ya nişanlımı yaşadığı yerde tanımayan yok annesinin bile gitmesine gerek yok kendi bile alıp gelebilir zaten öle diyo ben gider alırım 5 dakkada.tanınmış olmasının en uyuz yönü face giriyodum tak diye arıyolardı abi yenge face açtı.yolda yürüsem abi yenge şurda görüldü falan yani başıma bişi gelme ihtimali bile bırakmıyolarbu arada seni de tebrik edemedim nikahın hayırlı uğurlu olsun.artık öle nette falan gezmek yok evli barklı kadınsın sen
ozaman daha kolay gidip alsın istediğiniz zaman yapsın
teşekkür ederim canım artık evliyizşaka gibi gelse bile ne biliyim
evimin kadını çocuklarımın anası olacağım
inşallah benimki de çeyiz günü kıyılır ya yoksa düğün bitiminde gece 12den sonra bütün herkez evime dolacak hiç hoş bişi değil.işimiz var canım gerdeğe girecez
sende öyle dersin gelmeyin işimiz var..
şaka bi yana davetiyeyi bile göstersen kıyarlar problem olmaz
evet bizimkini de kıyarlar ya sorun çıkmaz herhalde.senin çeyiz düğünden kaç gün önce gitmiş oldu? evinin anahtarı kayınvalidende falan varmı şuan için?
15 mayısta gitti canım. kendi annemde de var kayınvalidem de de
için rahat ediyor mu orayı burayı karıştırır bakarlar yakınlarına çeyiz gösterirler falan diye.ben düğüne yakın götürücem çeyizi.zaten anahtar kayınvalidem de var millet girer çıkar haberimde olmaz.orda benim eşyalarım var düşünür düşünür geceleri uyku uyuyamam sonra
bugünde olmadım,15 günlük hava durumuna baktım yağışlı...
nisan 12'den beri anahtar kayınvalidemdeydi evde yapılacak işleri yapıyorlardı.
sağolsunlar bi sürü yapılacak iş yaptılar ozaman evde boştu. şimdi ise 15 mayısta çeyizler gitti.
1 kez bile eve gitmediler. nerede durmasını bilen bi kayınvalidem var. o konuda rahatım. uzaktan gelen misafirleri için mutlaka gideceklerdir ama umarım çok uzamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?