2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
:60::60::60: eee babamın kızıyım 55 yıldır aynı mahallede oturuyorduk gerçi artık orada değiliz.
ama yine de birbirimize desteğiz. tanımadıkta yok sanırım düğün esnasında hiç olmadı şunu kimden alsak dediğimiz :24:

tabi ben kaçırdım hepsını okuyamadıgım ıcın demek evlendın hee....bir ömür boyu mutluluklar canım allah kaza bela göstermesın 1 yastıkta kocayın gidin 80 yasınada gelsenız ellerinz birbirinden ayrılmasın

tüm gelinler için aydı dilekleri diliyorum ...

tabi ben kaçırdım hepsını okuyamadıgım ıcın demek evlendın hee....bir ömür boyu mutluluklar canım allah kaza bela göstermesın 1 yastıkta kocayın gidin 80 yasınada gelsenız ellerinz birbirinden ayrılmasın

tüm gelinler için aydı dilekleri diliyorum ...

Dün Allah katında evlendik ama daha düğünümüz olmadı 5 haziran da :16:
güzel dileklerin için Teşekkür ederim cümlemize inşallah..

Dün Allah katında evlendik ama daha düğünümüz olmadı 5 haziran da :16:
güzel dileklerin için Teşekkür ederim cümlemize inşallah..

benım imam nikahım 1 ay önce olmustu resmı nıkah 11inde olcak ta imam nikahından sonra bi garip hissettım kendımı kavga yaparken bile ölçülü yapmaya calısıyorum ee nede olsa kocam artık :D:D:D
nikahtan önce olsaydı off offf seviye yerlerde geziyodu bazen :D:D

benım imam nikahım 1 ay önce olmustu resmı nıkah 11inde olcak ta imam nikahından sonra bi garip hissettım kendımı kavga yaparken bile ölçülü yapmaya calısıyorum ee nede olsa kocam artık :D:D:D
nikahtan önce olsaydı off offf seviye yerlerde geziyodu bazen :D:D

:60::60::60::60: bizde dün ilk kavgamızı ettik canım :9::9::9:
stresim ve sinirim tavan yapmış durumda

:60::60::60::60: bizde dün ilk kavgamızı ettik canım :9::9::9:
stresim ve sinirim tavan yapmış durumda

ay biz hep kavga gürültü halindeyiz şu düğün gecsede nefes alsak bi 220 volt elektırıkle gezıyorum resmen kım denk gelırse carpıyorum kardeslikte yok o benım stres topumdu ama cmt gunu gelecek bıraz rahatlarım artık :d

ayyy radyologgg bacım gelmiş. hoşgeldin tatlım ya walla çok özledim seni:(
bitmiş işlerin ne güzel maşallah:)

bizim imam nikahı çeyiz almaya geldiklerinde olacak 5 haziran günü.

yarında izinliyim kına hazırlıklarımı tamalayacağım. elbise kaftan sepek falan hepsi çıksın aradan.

haftaya da bir gün gidip gelinliği almam lazım artık.
walla daha yapacak çok şey var.

Speeddy hayırlı olsun.. Dün nişanlımın ailesi geldi bizde hafta sonu yapcaktık ama olmuyomuş.. resmi nikahtan sonra dini nikah yapılırmış.. Yoksa kabul olmazmış.. yapsan bile resmi nikahtan sonra tazelemen gerekirmiş..:59::59:

ayyy radyologgg bacım gelmiş. hoşgeldin tatlım ya walla çok özledim seni:(
bitmiş işlerin ne güzel maşallah:)

bizim imam nikahı çeyiz almaya geldiklerinde olacak 5 haziran günü.

yarında izinliyim kına hazırlıklarımı tamalayacağım. elbise kaftan sepek falan hepsi çıksın aradan.

haftaya da bir gün gidip gelinliği almam lazım artık.
walla daha yapacak çok şey var.

ay bende cok özledım ama giremıyorum malesef..:(:( bız kına malzemelerını aldıkta delikli eldivenlerden alıcam 3-5 tane kınayı dövme gibi yapacam desenlı desenlı :D:D benımde son 1 nbt kaldı bugunden sonra sonra ızınlıyım :D:D bu arada perdeler takıldı sssccc jaluzı süper durdu mutfakta salon perdelerımde zebra ve kruvaze demıstım ya öyle bir şık durmus kı ben bıle ınanamadım yanı parası degdı gercekten :D:D

Speeddy hayırlı olsun.. Dün nişanlımın ailesi geldi bizde hafta sonu yapcaktık ama olmuyomuş.. resmi nikahtan sonra dini nikah yapılırmış.. Yoksa kabul olmazmış.. yapsan bile resmi nikahtan sonra tazelemen gerekirmiş..:59::59:

Hatta kınada bile kabul etmediler.. :44:

yok ya tanıdık hoca bulunca bi sorun olmadı hoca nıkah kıyarken bı kagıt doldurdu ama o kağıdı vermedı tabı bıze hani suistımale ugrar hocanında bası yanar diye kagıdı kendınde dugunde sonra alırsınz dedı ımam nıkahının kıyıldıgına dahıl bi kagıttı.şahsen benım nıkahım nıkah salonunda olacak aksamına yemek olacak eve gelısımz 12-1 olur o arada kıymak ıcın vakıt bıle yok önceden yaptırdık kabul olup olmayacagını allah bılır ama usullere göre yapıldgında neden kabul olmasın bence szin hoca korktugu ıcın kıymamıs olabır tabı oda haklı kendı acısından

qaraqiz beyaz olan masaya bayıldım nerden bulabiliriz. bizimde hala mutfak masa ve sandalyelerimiz yok baktıklarımız hep kaynananın aldıkları gibi. bizim evde öyle birşey kullanıyoruz görüntü olarak sevmesemde kullanış olarak çok pratik sandalyeleri falan katlayıp masanın altına koyup yerden tasarruf ediyorsun. bence şimdilik kullan birkaç ay sonra değiştiririsin.

pelinns derz pisliği için cifin mavi spreyli bir temizleyicisi var ondan kullan. bir de bimde porçöz diye bir ürün var mavi yine. o da bayağı işe yarıyor. biz bütün koridor ve banyoyu onunla temizledik. kokusu biraz ağır ama pırıl pırıl oluyor.

pelin7 sende bayağı birşeyi hallettn artık ama nikah başvurusu için biraz acele etseniz artık günlerimiz azalıyor.
düğün dansı için bana 3-4 saat sürecek eğitime 500 tl dediler. ve sonrası içinde istediğin bir dans için 1 aylık ücretsiz eğitim.

praktiker ve koçtaşta vardı. ara ara satışa giriyor canım. takip etmen lazım

hayır hayatım öyle bişey yok
Resmi nikah ve dini nikah birbirinden bagımsız. Biri devlet nazarında evli olduğunuzu kanıtlar dğeri Allah katında sizi evli kılar
Allah katında evli olmanız için devletin onayına gerek yok tabiki de
hem ona bakarsan bazı ülkelerde dini nikah devlet kontrolunde oluyor ve onun dışında bir nikah olmuyor
Türkiye'deki kanuna göre resmi nikahtan önce dini nikah kıydırılamaz. Gerekçesi de:istismar ihtimali
ama biz de kıydırdık, sonuçta işin ciddiyetinde olan insanlarız çok şükür

kim söyledi bilmiyorum ama saçma olmuş
bence onun sebebi şu olabilir artık imamlar,hocalar nikah cüzdanını görmeden nikah kıymıyorlar
dün bizim hoca bundan da bahsetti dini nikah bayatlamaz arada tazeletmeye gerek görmeyin dedi.
tek 1 cümle bitirir hükmü kalmaz oda boşanmak istiyorum demeniz dedi :53:
Devlet katında kıyılan nikahta belediyenin verdiği yetkiye dayanarak dediği için extra dini nikah oluyor...
Sonuçta evliliği belediye değil Allah katında yapabilirz ;)

Son düzenleme:
hayır hayatım öyle bişey yok
Resmi nikah ve dini nikah birbirinden bagımsız. Biri devlet nazarında evli olduğunuzu kanıtlar dğeri Allah katında sizi evli kılar
Allah katında evli olmanız için devletin onayına gerek yok tabiki de
hem ona bakarsan bazı ülkelerde dini nikah devlet kontrolunde oluyor ve onun dışında bir nikah olmuyor
Türkiye'deki kanuna göre resmi nikahtan önce dini nikah kıydırılamaz. Gerekçesi de:istismar ihtimali
ama biz de kıydırdık, sonuçta işin ciddiyetinde olan insanlarız çok şükür

İşin garibi yasak olduğu için değil. Dinen olmazmış.. Bende anlamadım :(.. Bende zor olur diye o gün istemiyorum .. off:59:

Son düzenleme:
slm kızlar ..speedycim hayırlı olsunn rabbim ağzınızın tadını bir ömür bozmasın (hepimizin) ..benim amcamda ilahiyatçıı hiç duymamıştım daha resmi nikahtan önce kıyılan imam nikahının geçersiz olduğunu .bi arkadaşımızında dediği gibi istismarı önlemek için söylenmiştir o . yoksa allah katında kıyılan nikahın öncesi ve sonrası olmaz diye düşünüyorum .

Back