- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.441
evet barkovizyon için çok uygun bi şarkı çok beğenerek seçtim bende yaaa dans işini biz napıcas bilmiyorum benim kocamda iş yok yok pek:):)
bizimkinde de yok diye kursa gidelim dedim bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya gelinlik ile ne kadar yapıcaz
sen yine kandırabilmişsin ben onuda beceremiyorum :)
düğünde gelinliğime basıp düşürmezse beni iidir:):)
hahaha yok be canım o kadar dikkat eder. bizimki de bilmiyordu ama nişanda gayet güzeldi
bence yaptır canım sanırım prova yaptırmasaydım ağlayarak çıkardım,ilk model çok kötüydü,ama kuaförüm bana çok iyi davrandı saüolsunlar hepsine teşekkür ederim,makyajada karar verdim sedefli siyahlı olcak:94:ayh erkekler öyle yaa son 1 ayda o stresi onlara teslim ediyoruz sanki bizde öyleyiz
eşyalar gitsin diğer detaylar 1 günlük iş
bende mi prova yaptırsam yaaaw
slm kızlarr nasılsınızz .özledim sizi kk yıı yorgunluktan ve bahar alerjisinden nezle oldum ama şükür bugün daha iyiyimm . evimiz temizlendii salı günü mobilyalarımızın tamammı ve beyaz eşyalar geldi ve kurulumu yapıldı .perdeleri beğendik sipariş verdikk halıları aldıkk bi avizeler kaldııı .sevgilim dün damatlığınıda teslim almışş.. annem ufak tefek eksikleri halletmek için uğraşıyoo meleğim inanılmaz streslii gelin hanım diye takılıyoruz babamlaa beraber bendede inanılmaz bi rahatlık söz konusu :) ceylincim inşallah provan çok iyi geçer arkadaşım ..öpüyorum sizi kızlarr kolay gelsinn
günaydınn ....pelinnnscim daha sırtın yere gelmez arkadaşım :) malum öyle hergün krall görülmüyo ..özlemalban ya allah bismillah de başla kuzumm kolay gelsin sana canım ..valla sen böyle söyleyince gözüm korktu benimmde..
sabahtan gittim. ne yapcağımı şaşırdım. allahtan nişanlım, yeğeni ve ablası geldi. onlar da bi el atıverdi. annem de çay ve yemek işini düzenledi. bitirdik çok şükür. ellerim kocakarı eli gibi oldu valla ve zorla uzattığım tırnaklarımın hepsi kırıldı
ama olsun. pırıl pırıl oldu ev ve sırtımdan bi yük kalktı. artık yarın bi tatil yapabilirim de miiii
eline sağlık cnm güle güle oturmayı nasip etsin Rabbim.benimde eşyamın bi kısmı geldi ama ben göremedim daha.
güle güle otur canım. içine sinsin. çok mutlu günlerin geçsin inşallah.
haftaya cumartesi kınam var. birileri bişey desin. öylesine herhangi bişeyyy. iyice gerildimmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?