2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
:1: tamam canım atla gel..ben seni karşılarım :1: haklısın cnm yaa antalyayı düşünemiyorum!yanıyordur!:37:

millet şort parmak arası terlik geziyomuş ben kotla çıkmışım yazın geldiğini evin içinde anlayamamışım resmen.22 mayıstan itibaren Antalayaya balayına gelecekler varsa gelebilirler yanıyo yanıyooooo :1:

sen nerde yaşıosun cnm?

erzurum tatlım.soğuk dedin mi ilk akla gelen şehir.:1::1:

benimde herşeyin hazır gibi çok şükür.eşyalar ev çeyiz gelinlik damatlık davetiyte.kına elbisem.çok şükür herşeyim haızr gibi bi tek çeyizliklerimin ankaraya gitmesi kaldı.ee tabi bide düğünden sonra onların yerleştirilmesi kaldı.

benimde herşeyin hazır gibi çok şükür.eşyalar ev çeyiz gelinlik damatlık davetiyte.kına elbisem.çok şükür herşeyim haızr gibi bi tek çeyizliklerimin ankaraya gitmesi kaldı.ee tabi bide düğünden sonra onların yerleştirilmesi kaldı.[/QUOTE

hiç gitmedim erzurum'a canım.dogrdur..ankaraya gdıosun demek sende bendensın..bende baska ıle gdıcem..dugun nezaman?

benimde herşeyin hazır gibi çok şükür.eşyalar ev çeyiz gelinlik damatlık davetiyte.kına elbisem.çok şükür herşeyim haızr gibi bi tek çeyizliklerimin ankaraya gitmesi kaldı.ee tabi bide düğünden sonra onların yerleştirilmesi kaldı.[/QUOTE

hiç gitmedim erzurum'a canım.dogrdur..ankaraya gdıosun demek sende bendensın..bende baska ıle gdıcem..dugun nezaman?

nasipse haziran 19 da canım senin ne zaman??

canım bizim bodrumda yazlığımız var..yıllardır oraya giiyorum..o yuzden farklı olsun ıstedım.. belekte canım limak atlantis

bende 7 senedir yazları Bodrumdayım mesela Çeşmeye gitmedim merak ediyorum ama yine de Bodrumdan vazgeçmem.Bodrum aşığıyım ben.sizin yazlık nerde komşu çıkmayalım :1:

Back