- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.341
günaydın canım epeydr denk gelemedık ama bugun buralardayım
ya varya uyuz ediyosunuz benisiz eşyalar geldi,avizeler takıldı bilmem ne dedikçe sizin yüzünüzden strese giriyorum.ay biz geçe kaldık nasıl yetiştircez diye hala tık yok beklemedeyiz.annem bugün çeyizleri yıkamaya başladı.nevresimlerden başladı.onları yıkaması bişi değil ama annem ütü yaparken çok sinirli oluyo napcam bilmiyorum :18:
tatlım kutuda olanları bence yıkama boiuna eziyet çünkü akşamları birlikte ütüleyin tek başına çok yorulut
ay spaydi 2 haftanmı kaldıhey gidi 5 ay kala takvim yapmıstık ne kadarda cabuk gecmıs zaman yaaa 3 hafta sonra dünya evinden içeri girecez
nevresımlerı nıye yıkıyosunz ki kutularında duruyo zaten kullandıkca yıkarsın ben herseyı yıkamaya kalksaydım ohooo cıkamazdım işin içinden
yaa ben hala izin için uğraşıorum yaaa......
kızlar perdeci aradı..ya parayı peşin verdim ama istediğim perdeden bulamamışlar..bgn gitcem ya geri alcam parayı ya da başka seçecem..daha pahalısı olsa da yapcaz dedi kız sıkılmayın dedi..zaten aklım siyah tüllerde kalmıştı ondan yaptırırım ben de..sonra da avizeci varmış bulgurluda mı ne oraya gitcez sonra da serbest zaman! :) kafamıza göre takılcaz evlilik ile ilgili hiçbişiiii yapmicaz bugünlük :)) ben o serbest zamanı bekliorum şu an resmen
VALLAHİ yaa canım yemek tariflerine bakıyorum şimdi de beğendiklerimi kaydediyorum
aman pc elının altında bakar bakar yaparsın kasmaadamıda alıstırma öyle degısık seylere sonra hep ister kurtaramazsın kendını
benimde yapılışı kolay yemek tariflerine ihtiyacım var
kızlar ya ben kendime sadece kendime kalacak bir gün istiyorum ya, acaba çokmu şey istiyorum
ocaktan beridir nişan düğün eşya mobilya derken artık son günlerde gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
sabah yataktan kalkıp işe gelmek bile o kadar zorki, burada bile bir sürü işi halletmeye çalışıyorum.
artık hayırlısıyla bitsin herşey lütfen ya.
internetten bak canım aklına yatanları da print al sakla
kolay bikaç tarif var ama ben böle değişik yapılması kolay şeyleri istiyorum.netten bakmaya üşeniyorum ama neyse bakarım olmazsa
kızlar ya ben kendime sadece kendime kalacak bir gün istiyorum ya, acaba çokmu şey istiyorum
ocaktan beridir nişan düğün eşya mobilya derken artık son günlerde gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
sabah yataktan kalkıp işe gelmek bile o kadar zorki, burada bile bir sürü işi halletmeye çalışıyorum.
artık hayırlısıyla bitsin herşey lütfen ya.
hımmm kk'dan yararlanabilirsin mükemmel tarifler var
selam kızlar..perdeciden paramı geri aldım..başa döndük şimdi de :) ben yatak odam için siyah perde istiorum çünkü abajurlarımı fln hep siyah aldım..baştan beri siyah istiorum..yarın halletcem inşallah..salon için de perde ve avize baktık ama karar veremedik..ya ben spor modellere bakıom ama yanımda babam ve aşkım vardı onlar da şıngırtılı kokoş şeylere baktılar..valla bana hepsi uyar yeter ki yorulmayalım 2 avize için daha da fazla :) perde de karar veremedik kayınvalidem de bakacakmış ben de iyi baksın beğensin bana uyar dedim :)))
ama en güzeli akşam üstüydü..resmen boş boş takıldık..biras da içtik herşeyimle karşılıklı :))) tıpkı bekar günlerimizdeki gibi........
kız nie öyle kararttın yatakodanı valla için sıkılır ferah bişiyler yapsaydın ya bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?